Gyászhírek, 2019. augusztus 21.

Gyászhírek, 2019. augusztus 21.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Jósa László, a szeretett férj, apa, nagyapa, dédapa, a nagyváradi 3-as patika nyugalmazott gyógyszerésze hosszú és küzdelmes életének 98. évében, az ausztráliai Sydneyben visszaadta lelkét Teremtőjének. Hamvait pénteken 12 órától kíséri utolsó útjára bánatos családja, felesége, fia, unokái és dédunokái, a Steinberger kápolnából. „Emlékezzetek, s kérlek, ne felejtsetek, Emlékezzetek, és a végen túl is szeressetek. Emlékezzetek, s akkor talán örökre veletek lehetek.”

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága szerettünkre, ID. NAGY LAJOSRA (Biharpüspöki) halálának 2. évfordulóján. „Suhanva száll az élet tova, / Ami elmúlt, nem jön vissza soha. / Várni valakit, aki nem jön többé, / Az emlékét őrizni, mindörökké.” Emlékeznek: felesége, Rózsika, fiai, Attila és Laci, menye, Sarolta, két imádott unokája, Gergő és Dávid barátnőjével.

*

Immár 14 éve, hogy a drága férj, apa, nagyapa, kolléga és barát, MARGIT FERENCZ a Prestarea szövetkezet villanyszerelő mestere megpihent az Úrhoz. A bánatos család.

*

„A halál elfogadása a legkiválóbb bűnbánati cselekedet és imádság.” RAŢ IOAN, NICOARĂ PETRU, DUME MARIA, HOLHOŞ IOAN MIRCEA, GHIURĂU TRAIAN, OLEA VIORICA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.