Gyászhírek, 2019. augusztus 20.

Gyászhírek, 2019. augusztus 20.
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, SZALAI ILONKÁRA (élt 54 évet) halálának 12. évfordulóján. „Elhagytad a házat, amit szerettél, itthagytál mindent, amiért küzdöttél, ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugodalmad nem zavarja senki.” Szívünkben örökké megmaradsz. A gyászoló család.

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik részt vettek édesapánk, ZÉTÉNYI ZOLTÁN, (volt bihari lakos) temetésén. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett édesapánkra, OLÁH SÁNDORRA (tenkei asztalosmester) születésének 100. és halálának 23. évfordulójára, valamint szeretett édesanyánk, OLÁH IBOLYA halálának 4. évfordulójára. Szívünkben örökké élnek. Bánatos családjuk.

*

„Elhagytad a házat, amit úgy szerettél, Itt hagytál mindent, amiért küzdöttél. Most már nélküled jön el a nyár, az ősz, a tél, a tavasz, De bármilyen szép is, nélküled nem lesz ugyanaz. Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Kérjük a jó Istent, hogy jól bánjon veled, helyettünk angyalok simogassák fejed. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki. Lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi.” SZABÓ ROZÁLIA 6 éve örökre itthagyott bennünket. Pihenése legyen csendes, emléke áldott! Emlékeznek rá szerető férje, lánya, unokája, dédunokája és unokamenye.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett testvér, nagynéni, rokon, SZÁLAI FERENCNÉ (szül. RENCSIK BORBÁLA, ZITA óvó néni), 2019. augusztus 18-án eltávozott közülünk. Temetése 2019. augusztus 21-én 15 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Gyászolják: testvére, keresztlánya, unokahúgai, unokaöccsei, unokatestvérei és azok családjai, sógora és sógornője.

*

„Ha az emberek szemében szenvedtek is, a reményük tele volt halhatatlansággal.” (Bölcs 3,4) SZALAI FERENCNÉ (RENCSIK BORBÁLA), SETEL AUREL GHEORGHE (PUIU), OROS IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.