Gyászhírek, 2019. április 5.

Gyászhírek, 2019. április 5.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesanyám, az anyós, nagymama, RÁKOSI JULIÁNNA életének 77. évében csendesen elhunyt. Temetése kedden, április 9-én 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászoló családja.


Fájdalommal telt szívvel emlékezünk Gergely Máriára, akit két éve ragadott el közülünk a kegyetlen betegség. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Örökké gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy a szeretett gyermek, MÓRA SÁNDOR eltávozott az élők sorából. Szerető édesanyja.

*

Fájdalommal tudatom, hogy szeretett bátyám, MÓRA SÁNDOR eltávozott közülünk. Búcsúzik tőle öccse Zoli, sógornője Enikő, keresztgyermekei Erika és Brigitta.

*

Fájó szívvel búcsúzunk MÓRA SÁNDORTÓL. Anyósa, sógornője Marika és sógora Jenő.

*

Fájdalommal megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, MÓRA SÁNDOR életének 53. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése április 6-án 14 órától a biharpüspöki kápolnából. Búcsúzik tőle felesége Ilu és lánya Edit.

*

„Kicsit belehalok, minden nap, ha többé nem látlak már. Ameddig a szívem dobog, csak fáj, csak fáj.” MÓRA SÁNDOR, TEODORESCU RODICA, PANTEA ANA MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezünk ID. ANTAL ATTILÁRA halálának hetedik évfordulóján. Soha nem feledünk, mindig velünk maradsz. Halálod, míg élünk, fájó emlék marad. Örökké szerető felesége Irénke, fia Attila, lánya Anikó családjaikkal.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, FINTA JÁNOSRA halálának 7. évfordulóján. Bánatos, szerető családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk ma 6 hónapja elhunyt, drága, szeretett fiamra, a testvérre, férjre és sógorra, SZŰCS ÁRPÁDRA (ÖCSI, mérnök, a Nutrientul dolgozója). Múlik az idő, a fájdalom nem csitul,/ A szemünkből a könny kicsordul./ Szívünkben ő örökre élni fog!/ Pihenése legyen örökké csendes! Gyászolja szerető édesanyja, nővére Babi, lánya Anita, felesége Anikó, sógora és a Frunza család.

*
In memoriam IFJ. PAPP ALBERT ATTILA (élt 35 évet) Április 9-én, hogy 14 éve elmentél örökre,/ Bánatos szívvel felnézünk az égre./ 35 éves voltál, fiatal és boldog,/ De a halál nem kímélt és elrabolt./ Amióta elmentél, fél szívvel élek,/ A másik felét magaddal vitted./ Azt mondják „Az élet egy nagy utazás”,/ De neked másképp volt, örökös távozás./ Nagyon szerettünk, de már a sírban vagy,/ Igazi nyughelyed a szívünkben marad./ A halállal a létnek nem lesz vége,/ Emlékezünk rád, és velünk vagy örökre./ Most tavasz van, de neked nem a megújulás napja,/ Mert neked csak virágot viszünk a sírodra./ Tudom, hogy az élet nem tart örökké,/ Hogy elmúlnak majd a szomorú napok,/ 14 év fájdalom és milliónyi emlék/ Emlékeztet arra, hogy egyszer velünk éltél./ Múlhatnak az évek, a napok, a percek,/Te mindig velünk maradsz,/ Míg tart a földi élet. Összetört szívű édesanyád, édesapád, aki mindig féltett és a szomorú, gyászoló család.

*

Fájdalommal, szép emlékekkel és a viszontlátás reményében emlékezik a lánya, veje és unokája MIHUTA MARGARETA (Körözsújlak) elhunytára, halálának huszadik évfordulóján. Pihenése legyen áldott, nyugalma csendes!

*

Gyönyörű szép emlékekkel szívünkben emlékezünk drága fiamra, IFJ. FÜLÖP TIBOR ISTVÁNRA, halálának második évfordulóján. Egy gyertya most neked égjen, ki fent vagy már a magas égben, ahol mindig szerettél lenni. Tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Emlékezünk ID. FÜLÖP LAJOS TIBORRA, halálának közelgő 10. évfordulója alkalmából. A szeretet mindennél erősebb. Az igaz ember nem távozik el végleg, bennünk él tovább. Szerető felesége Valéria, fia Zsolt és családja, menyei Kati és Ildi, szeretett unokái Bendegúz, Bíborka, Csanád, akik édesapjukat soha el nem feledik, valamint Gergő, Bogi, Farkas, keresztanyja Gyöngy és a jó barátok.

*

Könnyes szemmel és fájó szívvel emlékezem arra a szomorú napra, amikor, holnap lesz 37 éve, hogy elveszítettem a legdrágább, legjobb, dolgos kezű, fáradságot nem ismerő Édesapámat, KOVÁCS LAJOST (Érmihályfalva, volt kádármester) és drága, jó Édesanyámat, KOVÁCS LAJOSNÉT (NAGY LÍDIA), halálának 15. évfordulóján. Szívükben nem volt más csak jóság és szeretet, életük maga volt a szorgalom, munka és küzdelem. Hozzátok már csak a temetőbe mehetek, virágot csak a sírotokra tehetek. Könnycsepp gördül végig az arcomon, ez azért van, mert hiányoztok nekem nagyon. Egy Édesanya és egy Édesapa milyen drága kincs, csak az tudja, akinek már nincs. Emléküket örökké megőrzöm. Nyugodjatok békében! Őket soha el nem felejtő, özvegy leányuk Pirike.

*

„Kezdetben azt gondoltam, hogy a halálod veszteség volt és pusztulás, fájdalom és bánat, melyet aligha lehet elviselni, csak most kezdek rádöbbenni, hogy az életed ajándék volt, s egyre erősödő szeretet maradt utána.” Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a 7 éve elhunyt ALMÁSI ROZÁLIÁRA. Szívünkben tovább él! Szerető családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább édesanyára és nagymamára, KISS JULIÁNNÁRA (szül. LŐRINCZ, Biharpüspöki), aki 6 hete búcsú nélkül távozott közülünk. „Egy téli napon életed véget ért,/ Bánatot ránk hagyva, elmentél./ A fájdalmat leírni nem lehet,/ Csak letörölni a hulló könnyeket./ Könnyes az út, mely sírodhoz vezet,/ Isten őrködjön pihenésed felett!” Örökké bánatos lányai Irénke, Editke és unokája Tibi.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, FAZEKAS SÁNDOR (Örvénd) temetésén részt vettek és osztoztak fájdalmunkban. A gyászoló család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, DAJKA JÓZSEF KÁROLY (Margitta) hosszas szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Drága halottunk temetése 2019. április 6-án 13 órakor lesz a margittai temetőben. Pihenése legyen csendes, nyugodjon békében!
Búcsúzik tőle szerető felesége Julianna, lányai Melinda és Móni, veje Attila, unokái Atika, Kristóf, Nóra és Viki.

*

Szomorú szívvel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk SATEANU MARGARETARE (szül. TOFAN) halálának 10. évfordulóján. „Elfáradtál az élet tengerén,/ Pihenj csendben a föld lágy ölén./ Ha ránézünk sírod kövére,/ Szorgalmas munkádnak e sír lett a bére./ Istenünk, kérünk, vedd helyettünk oltalmadba őt,/ Tárd ki kapudat nyugodni vágyó lelke előtt.” Emléke örökre velünk marad. Férjed Puiu, fiad Vladimir, lányod Monica és unokáid Filip és Lucas.

*

Fájó szívvel emlékezünk ANTÓK MARGARÉTÁRA halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott! Keresztfia Gyurika és szerető családja.

*

Őszinte részvétünk DEÁK IRÉN kolléganőnknek édesapja elhunyta miatt érzett fájdalmában. A Borsi Tamási Áron Líceum és a Lónyai Tivadar Általános Iskola munkaközössége.