Gyászhírek, 2019. április 4.

Gyászhírek, 2019. április 4.
A feltámadott Jézus Krisztusban való töretlen hittel és reménységgel, a nagyváradi Szent László Római Katolikus Liceum tantestülete, diákjai és szülői közössége őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak id. Perei László elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjék békében! „Én vagyok a föltámadás és az élet. Aki hisz bennem még ha meg is halt élni fog.” (János 11,2)

Fájó szívvel tudatjuk, hogy SZÉLES JÓZSEF (szül. Székelyhídon) április 2-án elhunyt. Temetése a biharpüspöki kápolnából április 4-én 14 órától lesz. Gyászolják szülei, felesége, gyermekei, menye, veje és unokái.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra és nagyapára, FARKAS LÁSZLÓRA, aki ma 1 éve örökre itthagyott bennünket. Nyugodj békében! Emlékezik rá bánatos felesége Ica, lánya Cunci és családja, lánya Éva és családja.

*

Az elvesztés örök fájdalmával emlékezünk a szeretett apára, apósra és nagyapára, ID. SZEBENI SÁNDORRA (Hegyközszáldobágy). Apa, hogyha hallasz, látod könnyes szemem, Gyere vissza kérlek, fogd meg mindkét kezem! Nem hallom a hangod, nem vársz hogyha megyek, S előttem csak akadályok, dönthetetlen hegyek. Fáj nagyon, hogy nem vagy, A csönd is más volt veled. Hidd el, hogyha látsz most, Szívem sose feled! S ha le tudsz jönni hozzám, Néha tedd meg, kérlek, Értelmet nyerne napom, ha láthatnálak téged. Apa, hogyha hallasz, látod, hogy kereslek téged, Tedd széppé az álmom és tudd, hogy szeretlek! Lányod Irmus és családja.

*

Fájó szívvel emlékezem szeretett férjemre, ID. SZEBENI SÁNDORRA (Hegyköszáldobágy) halálának 3. évfordulóján. „Várom míg élek, várom őt, Hátha egyszer ott állsz az ajtóm előtt, Aztán a valóság rám szakadt, Szívem tovább fáj a kín alatt. Várlak, de nem jössz, mert nem jöhetsz. De egyszer majd én leszek ott veled.” Bánatos felesége Irma.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben mély fájdalommal emlékezünk arra a szomorú péntek hajnalra, amikor a drága férj, édesapa, após és nagyapa, HORVÁTH SÁNDOR ANDRÁS (élt 53 évet, született Szalacson) elhunyt. Szívet tépnek most az emlékek, 5 éve annak a szomorú napnak, amikor itthagytál bennünket. Nehéz az élet nélküled, feledni a múltat nem lehet. Egy szál virág, egy gyertyaláng, egy fénykép, amin mosolyogsz ránk. Emléked örökre itt van velünk, amíg élünk, te is itt vagy velünk. Nyugodjál békében! Örökké bánatos felesége Inci, egyetlen fia Sanyika, menye Andi és kis unokája Alex.

*

Elvittétek a derűt, a fényt, a meleget, csak egy sugarat hagytatok itt, az emléketeket. Bennünk él az arc és végtelen szeretet, amit tőlünk soha, de soha senki el nem vehet. Hiányotokat feldolgozni nem lehet, csak próbálunk élni nélkületek! Elhunyt szeretteink emlékére: KOVÁCS OLGA, aki 1 éve és KOVÁCS GEDEON ADALBERT, aki 11 éve hagyott itt bennünket. Bánatos fiuk Bélu, menyük Ildikó és unokájuk Tünde.

*

Megrendülten búcsúzunk nászunktól, SZÉLES JÓZSEFTŐL. Nászasszonya és párja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki DEÁK IRÉN tanárnőnek szeretett édesapja elhunyta miatt. A Traian Vuia Műszaki Kollégium magyar tagozatának tanárai és diákjai

*

Fájó szívvel emlékezünk édesapámra, ID. SZEBENI SÁNDORRA (Hegyközszáldobágy), aki most 3 éve távozott közülünk. „Most tudom csak, hogy milyen drága kincs volt ő nekünk.” Emléke legyen áldott! Fia Sanyi, menye Kati és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a legdrágább édesanya, nagymama, dédmama, anyós, LUCESCU PIROSKA életének 80. évében, hirtelen itthagyott bennünket. Végső nyugalomra helyezzük április 5-én 15 órakor a városi kápolnából. Búcsúznak tőle gyermekei: Attila és Márta, unokái Boglárka, Dávid és Alexa, dédunokái Maya és Lana, menye Mária és veje Gyula.

*

„Ha látni akartok, nézzetek fel az égre.” RÁKOSI JULIANNA, CHEREGI EUGENIA, BANES ECATERINA, CIPLEU MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.