Gyászhírek, 2019. április 17.

Gyászhírek, 2019. április 17.
„Te, aki annyi szeretetet adtál, Te, aki mellettünk álltál mindig, Te, aki sosem kértél, csak adtál, Örökre elmentél, Szereteted szívünkben él.” Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj és édesapa, Borozsnyai László életének 73. évében elhunyt. Búcsúztatása a székelyhídi katolikus templomban 2019. április 23-án 16 órakor lesz. Kérjük kegyeletüket egy szál virággal fejezzék ki. Köszönet mindazoknak, akik együttérzéssel osztoznak gyászunkban. Felesége Zsóka, fia Laci.

 

“Hogy ki volt ő nekünk, azt el nem mondhatom, Mert nincs rá szó, nincs rá fogalom. Csillag volt, mert szívből szeretett, S mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, De szívünkben él, és örökké megmarad.” Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy imádott gyermekem, szeretett nővérem, keresztanyukám FEIER EDIT 55 éves korában, türelemmel viselt hosszan tartó betegség után, elhunyt. Temetése 2019. április 18-án, 12 órakor lesz a Steinberger Kápolnából. Gyászoló édesanyja, húga, keresztlánya, sógora.

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, nagymama, FEIER EDIT hosszan tartó küzdelmét súlyos betegségével szemben április 15-én, végleg feladta, és megnyugvással megpihent. Megemlékezés április 17-én 18 órától a Steinberger kápolnában és ugyaninnen április 18-án 12 órától fogjuk elkisérni utolsó útjára! Emléked örök és tudjuk, hogy valahol odafenntről vigyázol majd ránk! Pihenésed legyen csendes! Gyászoló férje Titi, fia Roli, menye Izi és unokái Vivi és Palmi.

*

Mélyen együtt érzek FEIER ROLAND kollégámmal ezekben a nehéz percekben, amikor végső búcsút vesz szeretett édesanyjától, FEIER EDITTŐL. Isten nyugtassa békében, és adjon vigasztalást hozzátartozóinak. Őszinte részvétem a gyászoló családnak. Kolléganőd, Teodora.

*

Osztozunk kollégánk, FEIER ROLAND fájdalmában, melyet szeretett édesanyja elhunyta miatt érez. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Munkatársai az Inform Mediatól.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett unokatestvérünktől, FEIER EDITTŐL, aki hosszú szenvedés után, 55 éves korában elhunyt. „Míg közöttünk éltél, mi nagyon szerettünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk.” Búcsúzik tőle unokatestvére Laci, neje Mirela és leánya Diana.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, JAKAB MAGDOLNÁRA, (Pusztaújlak). Egy évvel ezelőtt egy áprilisi napon kegyetlen volt a sors hozzád nagyon. Egy váratlan pillanat megállította szívedet, melyben nem volt más, mint jóság és szeretet. Te, aki családodért mindent megtettél, te, aki nem kértél, csak adtál, egy napon mindent itt hagytál. Téged elfeledni nem lehet, csak letörölni az érted hulló, fájó könnyeket. Szerető fiad Lajos, menyed Marika, unokád Norbert, menyasszonya Tímea.

*

Őszintén együtt érzünk BOÉR PÉTER osztályfőnökünkkel, szeretett édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Borsi „Tamási Áron” Líceum XII.A osztálya és szülői közössége.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett BALÁZS JÓZSEF 72 éves korában elhunyt. Temetése április 17-én 14 órakor a bihari református kápolnától. A gyászoló család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk szerettünkre, KÖLLŐ BÉLÁRA halálának 4. évfordulóján. „Minden mulandó e földi létben, csak egy állandó: az igaz szeretet, s halottaink után a hű emlékezet.” Szerető családja.

*

Ma, 2019.04.17-én 3 éve, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt a szeretett testvér, sógornő és nagynéni, ILYÉS JULIÁNNA (Tenke). A jó Isten őrködjön pihenésed felett! Gyászoló szeretteid.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretteinkre, BAGOSI ILONÁRA (Micske) halálának 10. évfordulóján, valamint BAGOSI SÁNDORRA (Micske), aki 9 éve és 9 hónapja hagyott itt bennünket. „Ti már ott vagytok, ahol nincs fájdalom, Sírotokra szálljon áldás és nyugalom! Álmaitok a mélyben legyenek csendesek, A jó Isten őrködjön pihenésetek felett.” Emléküket örökké megőrizzük. Fiuk Sándor, menyük Éva, unokáik Ákos és Zsófia.

*

„Nem azt kérdezzük Uram, hogy miért vetted el tőlünk, hanem köszönjük, hogy adtad nekünk.” TYEPÁK MARGARETA, FEIER EDIT, DÉZSI ISTVÁN, NECHIFOR MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.