Gyászhírek, 2019. április 10.

Gyászhírek, 2019. április 10.
Soha el nem múló szeretettel szívünkben, mély fájdalommal emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra, nagyapára és vőre, ŢAŢU MIRCEARA, akit két éve kísértünk utolsó útjára. Emléke legyen áldott! Felesége Marika, fia Mircea, lánya Gabika, menye Hajni, veje Laci, kisunokája Mirjám és anyósa.


Szomorú és fájdalmas 16 év telt el, amióta utolsót dobbant jó szíve a szeretett BODÓ MAGDOLNÁNAK. Ez a nap az emlékezés napja, rád gondolunk halkan, zokogva. Bánatos lánya és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk az 1 éve elhunyt drága, jó édesanyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, ÖZV. ELEK ROZÁLIÁRA (Szalárd). „Temető mély csöndjében pihen egy szív csendesen,/ Rég nem dobbant családjáért, messze vitted, Istenem!/ Telhetnek a hónapok, múlhatnak az évek,/ Családod, ki szívből szeret, sosem feled Téged!” Nyugodj békében! Örökké bánatos családod.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki KULCSÁR ÁBEL osztálytársunknak és családjának a szeretett édesanya elvesztése miatti fájdalmukban. A Dimitrie Cantemir Iskola II. E osztályának tanulói, Fándly Enikő tanító néni és a szülők.

*

„A holtom után ne keressetek, leszek sehol és mindenütt leszek.” ROSU MARIA, ARDELEAN GRETI, CRISTE PETRU, BODOG MARIA. Részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Domokos Kinga munkatársnőnknek a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. „A szeretet soha el nem fogy…..” A Bihardiószegi 1-es Számú Általános Iskola közössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk LUKÁCS ISTVÁNRA (Szarka) halálának 2. évfordulóján. Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél,/ Nem haltál meg, csak álmodni mentél,/ Szívünkben itt él emléked örökre./ Ha látni akarunk, felnézünk az égre./ A csillagok között utazol tovább,/ Ott várj ránk, ha időnk lejárt. Örökké szerető feleséged, lányaid és családjuk.