Gyászhírek, 2018. szeptember 7.

Gyászhírek, 2018. szeptember 7.
„Ha emlegettek, nyomban ott leszek,/ de fáj, ha látom hulló könnyetek./ Nevem kimondva mosolyogjatok, s a fényem áldás lesz rajtatok.” Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, testvérre és nagymamára, Tóth Anna Gizellára halálának 8. évfordulóján. Bánatos szerettei.


Szeptember 9-én lesz, hogy szomorú hosszú 13 év telt el mióta a drága gyermek, testvér, itthagyott bennünket örökre IFJ. COVACIU SÁNDOR (élt 38 évet) itthagyott bennünket örökre. Míg éltél, szerettünk, míg élünk soha el nem feledünk. Bánatos édesanyád és testvéreid.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretetett Férjem, Édesapánk és Nagyapánk, BESESCHEK FERENC LÁSZLÓ 2018. július 29-én, életének 89. évében elhunyt. Búcsúztatása szeptember 8-án 13 órakor a nagyváradi Rulikowski temető Steinberger kápolnájából lesz. Emléke szívünkben él. Felesége, lányai, vejei és unokái.

*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett apa, STARK GYÖRGY 72 éves korában elhunyt. Temetése szeptember 7-én 15 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Isten nyugtassa békében! A gyászoló család.

*

Szemünkben könnyekkel emlékezünk a ma 5 éve elhunyt férjre, édesapára, nagyapára, apósra, PAP ZSIGMONDRA (kémeri születésű). Nincs az a nap, hogy ne jussál eszünkbe, elhagytad a házat, amit úgy szerettél, itthagytál mindent, amiért küzdöttél. Köszönjük, hogy éltél, és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Örökké bánatos családod.

*
Fájó szívvel emlékezünk TELEKI ERZSÉBETRE (Diószeg) halálának első évfordulóján. „A bánat, a fájdalom örökre megmarad, mindig veled leszünk, az idő bárhogy is halad.” Szerető családod.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára, dédire, VERES ETELKÁRA halálának 15. évfordulóján és az édesapára, nagyapára, dédapára, VERES LÁSZLÓRA halálának 25. évfordulóján. Emlékük örökké él szívünkben. Szerető családotok, lányotok Eta, fiatok Laci, menyetek, vejetek, a 7 unoka és 10 dédunoka.

*

Fájdalomtól megtört szívvel búcsúzunk a szeretett nagybácsitól, NAGY MIKLÓSTÓL. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Éva és Laci.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a SARKADI és TAKÁCS családoknak a szeretett és tisztelt SARKADI MARGARÉTA, valamint TAKÁCS TÜNDE tanárnő korai halála miatt. Béke poraikra! Volt szomszédai, Ottenberger Magdolna és családja részéről.

*

Harmincéves érettségi találkozónk alkalmával szeretettel gondolunk osztálytársunkra, DR. BALOG LÁSZLÓRA, (LACIKA), aki már nem lehet közöttünk. Az Ady Endre Líceum 1988-ban végzett XII. A osztályfőnöke és diákjai.

*

Könnyes szemmel emlékezem 7 éve elhunyt férjemre, az édesapára, nagyapára, apósra, FEHÉR LÁSZLÓRA. Suhanva száll az élet tova, / Ami elmúlt, nem jön vissza soha. / Fájdalmas jelen, / Reménytelen jövő, / Akit szerettünk, / Soha nem feledünk. / Örökre szívünkben él. / Ezernyi emlék kavarog bennem, / Sok millió szót felidézve, / Könnyes lesz szemem. / Köszönöm, hogy voltál nekem, / és hogy szerettél. Nyugodj békében! Fájó szívvel emlékezik szerető családja.

*

„Addig vagy boldog, míg van, aki szeret, aki a bajban megfogja a kezed, s hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor érzed, ha már nincs veled.” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra, nagymamára és dédmamára, BURAI ANNÁRA (Nagyszántó) halálának 4. évfordulóján. Szerető családja.

*

Egy éve ment el VAJNA SÁNDOR. Amíg élek, csak rá emlékezem. Az együtt töltött időt, soha nem feledem. Lélekben mindig itt lesz velem. Nyugodjon békében! Élettársa Fekete Irénke és családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a drága rokon, JÓNÁS ERZSÉBET (szül. KÁDÁR, volt bihari lakos) 83 éves korában elhunyt. Temetése hétfőn, 2018. szeptember 10-én 15 órakor lesz a kötegyáni (HUN) kápolnából.

*

Drága fiam, LACIKA, szeptember 9-én már 11 éve, hogy itthagytál minket. Van egy út, melynek kapuját őrzi a bánat. Könnyű ide belépni, de nincs kijárat. Csak a szél hangja töri meg a temető csendjét. Fejünkbe bekúszik egy borús emlék. Te voltál az életünk, az álmunk, te voltál minden boldogságunk. Amíg élünk, örökké szeretünk. Hiányzol nagyon, soha nem feledünk! Nyugodj békében, drága lélek, drága Lacikám! Örökké sirató szüleid és nővéred Beáta.

*

Fájdalommal emlékezünk a szeretett édesanyára, nagymamára, LÁZÁR ILONÁRA (Biharpüspöki) halálának 4. évfordulóján. Őrködjön a pihenése felett az örök szeretet és hála! Őt sohasem felejtő családja.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk drága szüleinkre, KABAI ÁRPÁDRA és KABAI MARGITRA (Érkörtvélyes), akiket 1 éve rabolt el a kegyetlen halál. „Örök álomra zárta le szemetek,/ Megpihenni tért dolgos kezetek./ Ha egy könnycsepp gördül le az arcunkon,/ Azért van, mert szerettünk,/ És hiányoztok nagyon./ Bennünk él arcotok végtelen szeretete,/ Amit tőlünk soha, senki el nem vehet.” Nyugodjatok békében! Bánatos négy gyermekük és azok családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága testvérünkre, JUHÁSZ BARNÁRA, aki szeptember 8-án lesz 14 éve, hogy eltávozott közülünk. „Emléke legyen áldott, pihenése csendes!” Gyászolja: két húga, sógora, Andi és Atti.

*

Fájó szívvel emlékezünk szüleinkre, BÚZÁS MIKLÓS ISTVÁNRA, aki egy éve és feleségére, BÚZÁS ILONÁRA (szül. JUHÁSZ, Csokaly), aki most 15 éve búcsú nélkül hagyott itt bennünket. Fáj a szívünk, gyötri a fájdalom,/ Amióta titeket eltakar a sírhalom./ Hulló könnyekkel öntözzük sírotok,/ Áldja meg az Isten porladó hamvatok! Örökké gyászoló fiuk, lányuk, menyük, vejük, unokájuk Robi és barátnője Krisztina.

*

„Hittel vallom, hogy él az én Megváltóm, s az utolsó napon életre támaszt a földből.” REMES ION, KOVÁCS IULIANA, SZABÓ MARGARETA, PÎRGE TEODOR. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Címkék: ,