Gyászhírek, 2018. szeptember 4.

Gyászhírek, 2018. szeptember 4.
Őszinte részvétünket fejezzük ki Gavrucza Mártának, Tibornak és családjának a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, Özv. SARKADI PÁLNÉ, elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Dérer Ferenc és családja.


Isten akaratában megnyugodva hozzuk rokonaink, ismerőseink tudomására, hogy nagynénénk, TRIPPA IRÉN (szül. Lesnyóczky) életének 88. évében megtért Teremtőjéhez. Temetése szeptember 4-én 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Nyugodj békében! Marika és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy szeretett nagynénénk, TRIPPA IRÉN, életének 88. évében elhunyt. Nyugodjon békében! Cristi és családja.

*

Fájdalommal búcsúzunk keresztfiunktól, BÁNYAI SÁNDORTÓL. Nyugodj békében. Keresztszülei Bányai József és Marika, valamint Emese, Jocó, Ottó, Brigitta és Thomas.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédi, özv. VELKÓ KÁROLYNÉ (szül. Bodis Magdolna), életének 92. évében, 2018. szeptember 3-án csendesen elhunyt. Temetése a mezőtelegdi katolikus temető kápolnájából 2018. szeptember 5-én délután 14 órakor. Emlékét szeretettel őrizzük. A gyászoló család.

*

Együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki Pap Elena kolléganőnknek szeretett nagymamája elhunyta miatti mély fájdalmában. A Kingart munkaközössége.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya, testvér és rokon, BŐDI KÁLMÁNNÉ (szül. Nits Enikő), 70. életévében elhunyt. Temetése szeptember 6-án 14 órakor a nagyszalontai kápolnából lesz. A gyászoló család.

*

Öt éve, hogy csak emlékeinkben él a szeretett édesanya, nagymama, ZEFFER JULIÁNNA. „A lélek él, találkozunk!” Leánya, Erika, unokája, Pál.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett Édesanya, nagymama, ÖZV. SARKADI PÁLNÉ elvesztése miatti fájdalmukban. Emléke legyen áldott! Jakabffy Margit, Jakabffy Zsolt A. és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, dédnagyapára, ID. PATAKI ISTVÁNRA halálának negyedik évfordulóján. „Lám ennyi az élet, gondoltad-e, / egy pillanat, és mindennek vége, / szólni sem tudtál, hogy indulsz a messzeségbe. / Maradt a bánat, egy csendes sírhalom, / szerető szívünkben gyász és fájdalom.” A gyászoló család.

*

Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezem a drága, jó férjre, édesapára, nagytatára, déditatára, ID. PELLEI GÁBORRA, halálának 9. évfordulóján. Soha nem felejtünk, emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Szerető családja.

*

„Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam, végül eltétetett nekem az igazság koronája.” (2Tim 4,7.8a) Szomorú szívvel, de a feltámadás reményében búcsúzunk VARGA IRÉNTŐL, a Nagykágyai Református Egyházközség harangozójától, aki húsz évig szolgálta hűségesen és önzetlenül Istenét és gyülekezetét. Emléke legyen áldott és az Úr adjon vigasztalást a gyászoló családnak! Bán Alpár lelkipásztor és a gyülekezet presbitériuma.

*

Jézus mondja: „Légy hű mindhalálig és neked adom az élet koronáját.” (Jel 2,10d) Őszinte együttérzésünket fejezzük ki néhai VARGA IRÉN családjának a szeretett édesanya, nagymama, dédmama hirtelen elvesztése miatt. Fájó szívvel, de a feltámadás reménységében búcsúzunk Irénkétől, akit nagyra becsültünk és szerettünk. Bán Alpár és családja.

*
Fájdalommal tudatjuk, hogy a drága édesanya, nagymama, testvér, ÖZV. KOVÁCS MÁRIA (szül. Görbe) életének 72. évében elhunyt. Temetése szeptember 5-én 15 órától a Steinberger kápolnából lesz. Gyászolja lánya Marika, unokái Bobby, Yenniffer, Levente, testvérei Pityu és Erzsike.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a KUN családnak a szeretett KUN JÁNOS (szakmai kollégától) elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Szeremi Sándor és családja Filadelfiából.

*

Isten akaratát elfogadva tudatjuk, hogy a szeretett TRIPPA IRÉN életének 87. évében elhunyt. Temetése szeptember 4-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Gondozói Dalma, Feri és családja.

*

Nyugodjanak békében. KOVÁCS MÁRIA, TRIPPA IRÉN, ABRUDAN VICTOR-IOAN, OSVATH PETRU, MACOVEI ELVIRA, DUMA AURELIA, POP MARIA, ŢIŢ AURICA-FLORICA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak. Mavrodoglu Ildikó, az Út Végén (La Capătul Drumului) Nonstop Temetkezési Vállalat.