Gyászhírek, 2018. szeptember 27.

Gyászhírek, 2018. szeptember 27.
„Ha lelkünkben lehull egy csillag, nyomában égő seb fakad, de vérrubintól fényes útja örökre fáj a fény alatt.” (Wass Albert) Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki CSIBI ZOLTÁN mérnöknek, lányának KINGÁNAK és unokájának LILLÁNAK, a szeretett feleség, édesanya és nagymama CSIBI ZOLTÁNNÉ (szül. TÓTH ERZSÉBET) elvesztése miatt ért mély fájdalomban. Áldott emlékét kegyelettel megőrizzük szívünkben, lelkünkben. Emike és Iván.


Gyertek hozzám mindnyájan, akik elfáradtatok, s akik terhet hordoztok, én megkönnyítelek titeket… s megtaláljátok lelketek nyugalmát. (Máté 11,4). Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, anya és nagymama, CSIBI ERZSÉBET életének 87. évében Budapesten elhunyt. Temetése 2018. szeptember 28-án, pénteken 13 órakor a nagyváradi Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. A gyászoló család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagynéni, TANDLER ILONA életének 93. évében elhunyt. Temetése ma, szeptember 27-én déli 12 órakor a Steinberger kápolnából. Szerető fia János és a gyászoló család.

*

„Úgy akartad, hogy a mi Urunk, Jézus Krisztus megtörje az alvilág bilincseit, feltámadjon a hívő üdvösségére, és feltámadása övéinek testét is.” ERDŐS ISTVÁN, SZABÓ JÓZSEF, UDVARI IOAN, PARASCHIVOIU FLOARE, CHERMAN VALERIU VASILE, MOZA TRAIAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, ERDŐS ISTVÁN (Brazil, a nyomda volt dolgozója), életének 73. évében csendesen megpihent. Temetése pénteken, szeptember 28-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik felesége Marika, fia István és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága gyermekre, anyára, nagymamára, feleségre, GRÓF MÁTÉ DIANNÁRA, aki 3 éve itthagyott bennünket. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes!Szívünkben örökké élsz drága lélek! Szerető családod.

*
Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága édesanyára, TÓTH EMILIÁRA (Csatár) halálának ötödik évfordulóján. Örök álmod őrizze béke és nyugalom, szívünkben örökké élni fogsz, mert szeretünk, és hiányzol nagyon. Férjed Jani és fiad Jancsi.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SZIKSZAI TIBORNAK és családjának a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Lakatos Péter és családja.

*

Áldott emlékű KOVÁCS ANNA (Szalárd) már 6 hónapja, hogy eltávozott szerető családja köréből. Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága feleségre, édesanyára, nagymamára és anyósra. Nyugodjon békében! Akik soha nem felejtik: férje Béla, lányai Andrea és Hajnalka, fia Levente és azok családja.