Gyászhírek, 2018. szeptember 26.

Gyászhírek, 2018. szeptember 26.
Őszinte részvétünket, együttérzésünket fejezzük ki Szikszai Tibornak és családjának szerettük elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének vezetősége és munkaközössége.


Őszinte részvétünket fejezzük ki Szikszai Tibornak és családjának a szeretett édesanya, anyós és nagymama elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. A Vékony család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama és dédnagymama, SZIKSZAI IRÉN (nyug. tanítónő) életének 90. évében csendesen eltávozott a földi létből. Temetése szeptember 27-én, csütörtökön 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz. A gyászoló család.

*

„Szégyenkezve állok orcád elé. Bánom mindazt amit elkövettem. Vedd fontolóra, Urunk!” SZIKSZAI IRÉN, SZATMÁRI MÁRIA, TODAN ALEXANDRU, NEGRUT FLORIAN, PORUMB NICOLAE, TANDLER ELENA, SABOU RAVEICA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Együttérzésünket fejezzük ki LÉVAY TÜNDÉNEK és családjának a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Dobos Imre és családja.

*

Szomorú szívvel értesültünk volt osztálytársunk, ORBÁN GÉZA (Szilágysomlyó) haláláról. Osztozunk szerettei gyászában. Hálával gondolunk rád, hogy az osztálytalálkozók megszervezésében mindig tevékenyen kivetted a részed. Emléked örökké megőrizzük. Nyugodj békében! A Szilágysomlyói Középiskola 1964-ben végzett XI. C és D öregdiákjai nevében Marika és Ilonka Margittáról.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki SZIKSZAI TIBORNAK és családjának a szeretett édesanya elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Szilágyi Géza és családja, valamint Lőrincz Lóránd és családja.

*

„Porszem az ember viszi a szél,/ Egy csendes őszi este életed véget ért./ Itthagytál mindent, amiért küzdöttél./ Múlhatnak a napok, telhetnek az évek,/ Mi sohasem felejtünk téged.” Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, ID. M. KÖTELES GYULÁRA
(Tenke), aki már 10 éve nincs közöttünk. „Akinek az ajkát elhagyta a hang,/ Gyászold meg te konduló harang./ Szomorú arca még egyszer rám tekint,/ Ölelő karja utolsó búcsút int./ Nincsenek szavak amit suttog a szád,/ Ma szomorúan lehajtott fejjel/ Emlékezünk rád./ S tudjuk, hogy nem jössz, de olyan jó várni,/ Hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni./ Addig vagy boldog, míg van, aki szeret,/ Ki a bajban fogja a kezed./ Elfelejteni téged nem lehet,/ De meg kell tanulni élni nélküled./ Az élet csendbe megy tovább/ Nélküled borongós ősz van/ És nincs többé nyár.” A bánatos család.

*

Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, TÁRNOK IRMÁRA (szül. BAGDI) halálának hetedik évfordulóján. Sok szál gyertya ég, könnycsepptől áznak./ Lelkedre odafent angyalok vigyáznak./ Már nincsenek szavak, amelyeket suttog a szád,/ Ma lehajtott fejjel, némán emlékezünk Rád./ Bárhogy múlnak az évek, a lélek nem feled, mert összeköt minket az örök szeretet. Nagyon hiányzol! Szerető családod.

*

„Tudom, hogy senkit sem hozhat vissza gyertyafény, de az emlékezet megőrzi őket, akikért a gyertya ég.” Már 9 éve, hogy csak lélekben van velünk HEGEDÜS MÁRIA, a szeretett keresztanya. Emléke legyen áldott, pihenése csendes, ott ahol már nincs fájdalom, csak örök béke.”
Keresztfia Jancsi és családja.