Gyászhírek, 2018. szeptember 24.

Gyászhírek, 2018. szeptember 24.
„Én vagyok a feltámadás és az élet, aki hisz én bennem, ha meghal is, él. És aki csak él, és hisz én bennem, soha meg nem hal.” (János 1, 25-26) Együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki Lévay Tünde testvérünknek és családjának szeretett édesanyja, LÉVAY MÁRIA elvesztése miatt érzett gyászában és fájdalmában. A Nagyvárad-Olaszi Református Egyházközség lelkipásztorai, Presbitériuma és munkaközössége.


Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki LÉVAY TÜNDÉNEK és családjának, osztozunk Édesanyja elvesztése miatti mély fájdalmában. Tőkés László EP-képviselő irodájának
munkatársai.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki LÉVAY TÜNDÉNEK és családjának szeretett édesanyja elvesztése miatti fájdalmában. Az Orbán és Váradi család.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki LÉVAY TÜNDÉNEK és családjának, osztozunk Édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmában. Isten nyugtassa békében! A Szilágyi család.

*

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,/ Hiába szállnak árnyak, álmok, évek./ Ők itt maradnak bennünk csöndesen még,/ Hiszen hazánk nekünk a végtelenség.” (Juhász Gyula) Megrendülten értesültünk a jelenlegi Ady Endre Elméleti Líceum egykori tanára, Kreiner Márta haláláról, aki életének 88. évében elhunyt Budapesten. Emlékét kegyelettel megőrizzük! Az 1978-ban végzett XII. B osztály, egykori tanítványai, az Ady Endre Elméleti Líceum munkaközössége.

*

Fájó szívvel búcsúzunk édesanyánktól, nagymamánktól, SMAUSZ TERÉZTŐL és PUŞCĂU MÁRIÁTÓL. Gyászmise kedden, 25-én 18 órakor a Bazilikában. A család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki DRIENYOVSZKY FERENCZ mérnök úrnak és családjának a szerető édesapa, após és nagyapa elvesztése miatt érzett mély gyászukban. A Bíró család.

*

Szerető szívvel emlékezem drága élettársamra, HUSZÁR ATTILLÁRA, aki egy éve eltávozott tőlünk. Gyászoló élettársa és a kedves családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a ma 5 éve elhunyt drága nővérre, GALI IRÉNKÉRE (Nagyszalonta). „Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, s míg élünk, őrizzük őket.” Húgod Julika, sógorod Sanyi.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben fájdalommal emlékezünk a drága, egyetlen fiunkra, a férjre, édesapára, testvérre, IFJ. BUCZI LAJOSRA (élt 45 évet, Tóti), aki már három éve nincs közöttünk.
Gyászolják bánatos, öreg szülei, Irénke és Lajos, felesége Erika, fiai Lalika és Lóránd, Enikő és családja, húga Emese és családja, az egész rokonság és volt barátai.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki KRISTÁLY VIOLÁNAK és családjának a szeretett Nagymama elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! A Szacsvay Imre Általános Iskola III. B osztályának közössége.

*

Fájós szívvel emlékezünk a szerető édesanyára, DUDÁS ERZSÉBETRE, akinek jóságos szíve, életének 69. évében, szeptember 24-én utolsót dobbant. Akik soha nem felejtik: férje Gábor, leánya Erzsébet, fia Gabi és azok családja.

*

Fájó szívvel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága férjre, édesapára, nagyapára, apósra, NYAKO JÁNOSRA (Ottomány) halálának harmadik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Bánatos családja.

*
Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek, akik ezekben a nehéz pillanatokban melletünk álltak, hogy a szeretett MOLDVAI GYÖRGYÖT utolsó útjára kísérjük. A gyászoló család.

*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett nagybácsira, keresztapára, NAGY JÓZSEFRE halálának 10. évfordulóján. „Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek. Ők itt maradnak bennünk csöndesen még. Hisz hazánk nekünk a végtelenség.” (Juhász Gyula). Unokahúga Pirike, férje Sanyi, keresztlánya Éva.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama, dédnagymama, ALMASAN JULIANA (szül. JEGES JULIANA) hosszú szenvedés után 84 éves korában elhunyt. Temetése kedden, szeptember 25-én 14 órai kezdettel a bihari református kápolnából. Lánya, fia, veje, menye, unokái és dédunokái.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, ARDELEAN ECATERINA (szül. COCORA) életének 76. évében csendesen megpihent. Temetése ma, szeptember 24-én 11 órakor a Hasas kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében!
Búcsúznak fia Adi, menye Anna, unokája Mark.

*
„Uram, ismertél engem mielőtt a világra jöttem./ és képmásodra alkottál engem./ Most visszaadom neked a lelkem,/ mert csak a tied az, Teremtő Istenem.” ÁCS SÁNDOR, MEZO JOLÁN, PUŞCAŞ IOAN, CULICI IULIANA, MIHEŞ AURICA, CĂLIN GHICA, BERZOVAN MARIA-ECATERINA, MATEI VIORICA, ARDELEAN ECATERINA, MAGYARI VIORICA, PR. BALINT IOJA. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.