Gyászhírek, 2018. szeptember 17.

Gyászhírek, 2018. szeptember 17.
Mély fájdalommal és öszinte részvéttel szeretnénk lélekben melleted állni drága zenész barátunk Kovács Péter ”Kovax” édesanyád utolsó útján. Emléke legyen örök és áldott…. Baumeisterék az Államokból.


Őszinte részvétem BOROS ISTVÁN lelkésznek és családjának a szeretett anyós, nagymama, dédimama elhalálozása miatt érzett fájdalmukban. Dr. Farkas Antal.

*

Szíve nemes volt, keze dolgos,/ Élete nehéz volt, álma legyen boldog!/ Csak az hal meg, akit elfelednek,/ Örökké él, akit nagyon szeretnek. Fájó szívvel emlékezünk a szerető nagymamára és ayósra, FERENCZI OLGÁRA, aki ma 6 hónapja távozott mellőlünk. Családja.

*

Egy csendes temetőben Szentjobbon nyugszanak drága, jó szüleink, HERMAN LUJZA és ID. HERMAN ISTVÁN, 17, illetve 42 éve. Szomorúan gondolunk rájuk, ma is nagyon hiányoznak. A jó Isten adjon nekik örök nyugodalmat! Emlékeznek: gyermekeik, István és Gyöngyvér, családjaikkal és menyük Katalin családjával.

*

Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesanyára, ÖZV. FERENCZI OLGÁRA, aki ma 6 hónapja távozott mellőlünk. „Hogy egy édesanya milyen drága kincs,/ Azt csak az tudja, akinek már nincs./ Mindent adhat az ég kétszer,/ Márványt, kincset, palotát,/ Csak egyet nem adhat kétszer:/ Szerető Édesanyát!” Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel gondolunk Rád. Nagyon hiányzol Mamikám! Lányod Kati és vejed Emiliano.

*

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára és apósra, a tanár-edző KOVÁCS MIKLÓSRA (Kopek) halálának első évfordulóján. Emléke bennünk él. Pihenése legyen áldott, nyugalma csendes! Isten nyugtassa békében! Őt soha nem felejtő, bánatos, szerető családja.

*

„Boldogok, akik megtartják az Ő parancsolatait, hogy joguk legyen az életnek fájához, és bemehessenek a kapukon a városba.” (Jel. 22.14) Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett édesapánk, nagytatánk, dédnagytatánk, POPAZOV DUMITRU (volt bolgár kertész)
életének 98. évében megpihent. Utolsó útjára kísérjük szeptember 17-én 12,30 órakor a Rulikowski temető városi kápolnából. Búcsúzik tőle szeretett családja.

*

Könnyes, fájó szívvel emlékezünk a drága, jó édesanyára, anyósra, nagymamára és dédimamára, SZÁSZ MARGITRA, aki már 1 éve, hogy itthagyott bennünket. „Küzdöttél, de már nem lehetett, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, örökké él, kit igazán szeretnek.” Leánya Gabriella és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk ÖZV. FERENCZI OLGÁRA (szül. Kémer), aki ma 6 hónapja örökre itthagyott bennünket. „Bús a temető csendes suttogása. Ma kimegyünk hozzád, ez maradt számunkra. Pihensz sírodban örökre, csendesen, Elfeledni téged nem fogunk sohasem. Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap. De szívünkben élsz, és örökké ott maradsz.” A gyászoló család.

*

Utolsó üdvözlettel tisztelgünk kedves, mindig segítőkész szomszédunk, BECSKY GYÖRGY (mérnök) emlékének. Nyugodjon békében. Őszinte részvétünket tolmácsoljuk szeretteinek. Dr. Benedek Sarolta és Klára.

*
„Könyörögve kérünk, vitesd szolgád lelkét/ és támaszd fel az utolsó ítélet nagy napján!” VARJU IOAN, GIURGIU VASILE, TOTOREAN GHEORGHE, FIRIGY ATTILA, VASILOV FILIP, ALECA HERMINA, ROSOGA DUMITRU, PUSCAS AUREL, VERES CRISTINA, MOLDVAI GYÖRGY, DOBI ROZÁLIA, NAGY IMRE-TIBOR. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após és nagyapa, ID. FIRIGY ATTILA életének 64. évében hosszú szenvedés után csendesen megpihent. Temetése ma, szeptember 17-én 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúznak: felesége Irénke, fiai Csaba, Attila, menye Enikő, és unokája Martin.

*

Köszönetet mondunk minden rokonnak és ismerősnek, hogy a szeretett LADÁNYI JENŐ temetésén részt vettek, virágaikat sírjára helyezték és mély gyászunkban osztoztak. A gyászoló család.