Gyászhírek, 2018. szeptember 13.

Gyászhírek, 2018. szeptember 13.
Fájó szívvel búcsúzunk a szerető keresztanyától, unokatestvértől, CSERNOTA IRMÁTÓL (élt 91 évet, a Crişul áruház volt pénztárosa). Temetése 2018. szeptember 13-án, csütörtökön 12 órától lesz a Steinberger kápolnából. Gyászolják: unokaöccse Gábor és felesége Emese, unokatestvére Szonja és férje László, valamint gyermekeik: Andrea és Zsolt családjaikkal.

„Istenünk, mindenható Atyánk, add kegyelmedet, hogy testvérünk, aki Krisztusban halt meg, Krisztusban örvendezzék a boldog feltámadásnak.” IOVAN MARIA, COPOS VIOREL, BRÎNZAŞ FLOARE, GUI IOAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.

 

*

Megrendülten értesültünk szeretett barátunk, BECSKY GYÖRGY (agrármérnök) elhunytáról. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Emléke szívünkben örökké élni fog. Pihenése legyen csendes. Drága barátom! Többé nem tudlak szólítani kedves beceneveden (Vándor) – mellyel 1953 óta neveztelek az egyetemi évek során, a közös munkahelyeken és az együtt töltött családi találkozások alkalmával. Nyugodjál békében – soha nem feledlek. Kundi István és családja: Éva, gyermekei Gyöngyike és Pisti családjaikkal.

*

Eltelt 12 év, amióta eltávozott közülünk a szeretett DEBELKA LAJOS KÁROLY. Hiányod pótolhatatlan. Emléked sohasem halványul szívünkben. Imádott feleséged és családod.

*

Születésük 100. évében, házasságkötésük emlékére készült fényképük előtt, szeretettel emlékezünk STANIK SÁNDORRA és HANT MÁRIA MAGDOLNÁRA. Gyermekei, unokái és dédunokái.

*

Megrendülten búcsúzunk a szeretve tisztelt BECSKY GYURKA BÁCSITÓL. Őszinte együttérzéssel osztozunk Ica néni, Zsuzsa, Dóri és az egész család gyászában. Isten vigasztaló kegyelme adjon erőt a veszteség elhordozásában! Laura és családja.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a kedves kollégától, szomszédtól, jóbaráttól, BECSKY GYÖRGY agrármérnöktől. Vigasztalódást kívánunk a gyászoló családnak. Fodor András és Ildikó.