Gyászhírek, 2018. szeptember 12.

Gyászhírek, 2018. szeptember 12.
Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, dédnagymama, özv. TÓTH MAGDALÉNA LENKE életének 99. évében csendesen elhunyt. Temetése szerdán szeptember 12-én Nagyváradon 15 órától a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló Blaga és Tóth család.


Mély fájdalommal búcsúzunk a szeretett nagymamámtól és dédnagymamától, BERECZKY MATILDTÓL. Pihenése legyen csendes. Unokája Tímea, férje Jancsi és dédunokái Petra és Dávid.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága nagymamánktól, dédnagymamanktól, BERECZKY MATILDTÓL (Hegyközújlak), aki 93. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Pihenése legyen csendes. Szívünkben örökké élni fogsz. Unokája Tünde, férje József, dédunokái Orsolya és Csongor.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nagymamánktól, BERECZKY MATILDTÓL (Hegyközújlak). Isten nyugtassa békében. Unokája Attila és felesége Dóra.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, BERECZKY MATILD (Hegyközújlak) életének 93. évében elhunyt. Temetése csütörtökön, 13-án 12 órakor a hegyközújlaki kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Lánya Gyöngyi és veje Emil.

*

A mulandóság és a generációk folyamatos váltásaként adatik meg míg tehetjük, a szeretteinkre való lélekbeni örök emlékezés. Drága apámnak, SCHWARTZ JÓZSEFNEK. Sajnálatosan rövidebb ideig részesülhettem istápolásában, mint az a 40 év, mióta elveszítettük őt, és nélkülözzük egyenes karakterét, ragaszkodó természetét és végtelen jóságát. Gondolatainkban velünk maradtál. Lányod Mari, vőd Pista, unokáid Márta, Gabi és Edith.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a drága édesanya, anyós, nagymama, SZÉL ERZSÉBET elvesztése miatti fájdalmunkban. A család.

*

Fájó szívvel emlékezünk az édesanyára, nagymamára, dédmamára, PAKURÁR JÁNOSNÉRA (szül. FODRÉ PIROSKA) halálának első évfordulóján. „Temetőnek csendjében/ Csak lelkem kiált/ remegő kezeimmel/ gyertyám gyújtom/ …teérted…” Emléke legyen áldott! Szerető családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló SZÉL-TELEKFALVI családnak a szeretett édesanya, anyós, nagymama elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Szilágyi Mária, András Mónika és Póka Annamária és családjaik.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szerető keresztanyától, unokatestvértől, CSERNOTA IRMÁTÓL (élt 91 évet, a Crişul áruház volt pénztárosa). Temetése 2018. szeptember 13-án, csütörtökön 12 órától lesz a Steinberger kápolnából. Gyászolják: unokaöccse Gábor és felesége Emese, unokatestvére Szonja és férje László, valamint gyermekeik: Andrea és Zsolt, családjaikkal.

*

Őszinte részvétemet fejezem ki a TÓTH és BLÁGA családoknak a szeretett édesanya, nagymama, dédi, TÓTH MAGDALENA LENKE elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! Búcsúzik tőle Jobbágy Ilona.

*

Ma két éve, hogy örökre itthagyott bennünket a drága unoka, unokahúg és unokatestvér, FAZEKAS RÉKA (élt 20 évet). Bízunk abban, hogy a földöntúli világban nyugalmat talált a lelke. Míg élünk, szeretettel gondolunk rád. Akik ismerték és szerették, áldozzanak egy percet emlékének. A Fazekas család.

*
„Örökké való királyunk, add, hogy keresztény testvérünk a halálon aratott győzelmed érejével eljusson hozzád.” BERECZKY MATILD, OLAH IOSIF, ARDELEANU AURICA, KISS OVIDIU DANIEL. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Non Stop Temetkezési Vállalat.