Gyászhírek, 2018. szeptember 11.

Gyászhírek, 2018. szeptember 11.
Voltál, voltunk, vagyunk a végtelenben lélekfogytiglan… IFJ. HEGEDŰS ISTVÁN (SZÍPI) fél éve a mennybolt fényes csillagaként vigyáz ránk. Szeretettel emlékezik rá: Élete párja Kátya, szülei, testvére, rokonai és barátai.


„Együttérzéssel osztozunk FEIER IZOLDA munkatársunk fájdalmában és gyászában szeretett édesapja elvesztése miatt. A Russmedia Csoport és az Inform Media Press munkaközössége őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak.”

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a RÁCZ családnak szerettük elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Özvegy Kovács Juliánna, Magdi, Edit és családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, GHIRDAN JÁNOS életének 69. évében türelemmel viselt betegség után elhunyt. „Megállt a szíved, mely élni vágyott, pihen a két kezed, mely dolgozni imádott. Két kezed munkáját mindenhol látjuk, szerető jóságod szívünkbe zárjuk. Álmaid a mélyben legyenek csendesek, a jó Isten őrködjön pihenésed felett! Temetése szeptember 12-én, szerdán 14 órakor lesz a podgoriai ortodox templomból. Örökké bánatos felesége Piroska.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, após és nagyapa, GHIRDAN JÁNOS életének 69. évében türelemmel viselt betegség után elhunyt. „A búcsúszó, mit nem mondtál ki elmaradt,/ Elmentél, de gondolatban örökké velünk maradsz./ Nem vársz már minket ragyogó szemekkel,/ Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel./ Múlhatnak a napok, telhetnek az évek,/ Szívünkben megmarad fájó emléked.” Temetése szeptember 12-én, szerdán 14 órakor lesz a podgoriai ortodox templomból. Nyugodj békében, amíg élünk, nem feledünk téged! Bánatos fia Péter, menye Tünde és két imádott unokája Andrea és Krisztina.

*

Fájó szívvel búcsúzunk nászunktól, GHIRDAN JÁNOSTÓL. Ott van ő már, ahol nem fáj semmi, csendes pihenését nem zavarja semmi. Emléke szívünkben örökre megmarad. Nyugodj békében!
Szabó Kálmán és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, SZÉLL ERZSÉBET életének 85. évében elhunyt. Temetése szeptember 12-én 14 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Emlékét szívünben örökké megőrizzük. Fia Tibor, menye Ildikó és unokája Nikolett.

*

Fájó szívvel emlékezünk ID. SZABÓ FERENCRE. Ma, 11-én 4 hónapja távozott közülünk. Ma töltené a 75. évét. Emléked legyen áldott, pihenésed csendes! Bánatos felesége Juci családja, lánya Editke és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett unokatestvértől és keresztanyától, SZÉL ERZSÉBETTŐL. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Daróczi Amália és családja.

*

„Aki szerettei szívében él, az nem halt meg, csak távol van és mindenki, aki hazatér az Úrhoz, a családban marad.” Őszinte részvétünket fejezzük ki SZÉL-TELEKFALVI TIBORNAK és családjának a szeretett édesanya, anyós, nagymama, SZÉL ERZSÉBET elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Bereczky, Posszert és Társi család.

*

Fájó szívvel emlékezünk KISS IBOLYÁRA (szül. HÁNIZS, Bors) halálának 17. évfordulóján. Férje József, fia Józsi és felesége Zita, unokái Milán és Zita.

*

Megtört szívvel, de annál nagyobb szeretettel emlékezünk OLÁH MÁRIÁRA (szül. DARABONT, Bihar), aki ma 10 éve adta vissza lelkét Teremtőjének. „Vágytam maradni még szeretteim között, a Sors végül ellenem döntött. Búcsúzni nem tudtam, ajkam nem engedett, amit mondtam volna, tudja, ki szeretett.” Emlékezik férje, lányai, vejei és unokái.

*

Fájó szívvel emlékezünk a most 10 éve elhunyt OLÁH MÁRIÁRA (szül. DARABONT, Bihar).„Küzdöttél, de már nem lehet, a csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, örökké él, kit igazán szeretnek.” Unokatestvére Irénke, keresztfia Sándor és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a most 10 éve elhunyt OLÁH MÁRIÁRA (szül. DARABONT, Bihar).„Lecsukott szemmel még látom a lelkét ki mellettem ül, és nékem mesél… Nem maradt utánad más csak az emlék. Örökké szeretlek, bárhol legyél!” Húga Anikó, sógora Pál és keresztlánya Kitti.

*

Megrendülten értesültünk szeretett osztálytársunk, SZTOJÁNOV ISTVÁN haláláról. Együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. A nagyváradi volt 3. sz. Középiskola 1961-ben végzett évfolyamtársai.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki MIKÓ LEVENTÉNEK és családjának a szeretett édesapa és férj elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Pantoflex munkatársai.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a RÁTZ családnak szeretett kollégánk,
RÁTZ JÓZSEF elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Az Isoplus Románia munkaközössége.

*

Örök fájdalommal, megtört szívvel tudatjuk, hogy VASS IBOLYA (szül. CZINA, Margitta) életének 51. évében hirtelen elhunyt. Temetése szeptember 11-én 13 órakor a margittai református temetőben. „Nyugodjál csendesen, legyen békés álmod, / Találjál odafent örök boldogságot!”
Örökké bánatos édesanyja Eta, testvérei Piri, Jani, Sanyi családjával, és keresztfia Imi a messzi távolból.

*

„Töröld el, Urunk, elhunyt testvérünk minden bűnét, hiszen te szent és határtalanul irgalmas vagy.” TOTH MAGDOLNA LENKE, NASTEA VIORICA, BACIU ATTILA SÁNDOR, UNGUREANU SULTANA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Magrodoglu Ildikó, „Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.