Gyászhírek, 2018. szeptember 10.

Gyászhírek, 2018. szeptember 10.
Megtört szívvel búcsúzunk a szeretett feleségtől és édesanyától, TULKOS VALÉRIÁTÓL, aki 63 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése hétfőn, szeptember 10-én, 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Férje IMRE és fia RÓMEÓ.


Őszinte részvétünk TULKOS IMRÉNEK és fiának ROMINAK a szeretett feleség és anya, TULKOS VALÉRIA elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Ardai Pista és Ilona.

*

Őszinte részvétünk TULKOS IMRÉNEK és fiának ROMINAK a szeretett feleség és anya, TULKOS VALÉRIA elvesztése miat érzett mély fájdalmukban. Posszert Zoltán és Tímea.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett férjtől, édesapától, apóstól, nagyapától. RÁTZ JÓZSEF (micskei születésű), aki 62 éves korában hirtelen elhunyt. Temetése szeptember 11-én, 14 órakor a püspöki temető kápolnájából. Lelked találjon békére és a mennyből vigyázz reánk! Búcsúzik tőle szerető felesége ZSUZSA, fia ZSOLT, menye CRINA, unokái ANDREA és ALEX.

*

Mély fájdalommal búcsúzom szeretett vejemtől korai elvesztése miatt. Emlékét örökre megőrzöm. Anyósa, özvegy KARAJOS SÁNDORNÉ.

*

Őszinte részvétünk ERIKÁNAK és ANDREÁNAK, KASZIBA SÁNDOR (SANYI BÁTYJA) elvesztése miatt. Emlékét szívünkben őrizzük, nyugodjon békében! Búcsúzik tőle: Kasziba Öcsi és családja, Kasziba Rozália, Lencar Valéria és családja.

*

Megtört szívvel tudatjuk, hogy drága édesapánk, KASZIBA SÁNDOR 90 éves korában elhunyt. Utolsó útjára szeptember 8-án kísértük. Nyugodjon békében! Gyászolják lányai Erika és Andrea, akik örökké emlékeznek rá.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Andreának és Erikának szeretett édesapjuk, Kasziba Sándor elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Szeremi Irma és családja Philadelphiából

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, aki utolsó útjára elkísérték a drága feleséget, anyát, nagymamát és dédnagymamát, DALANI PARASCAT. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk és mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló RÁTZ családnak szeretett sógorunk, RÁTZ JÓZSEF hirtelen halála miatt érzett mély fájdalmában. A BANCSA család.

*

Szívünkben soha nem múló fájdalommal emlékezünk, hogy 10 éve elhunyt SZILÁGYI GAZSI (Újlak). Örökké bánatos családja, Magdus és Hédi.

*

Könnyes szemmel, fájó szívvel emlékezünk a drága, jó férjre, édesapára, és apósra, TÓTH LAJOS ISTVÁNRA, aki már 1 éve, hogy itthagyott bennünket. Két kezed munkáját mindenhol látjuk, áldott, szép emléked amíg élünk, szívünkbe zárjuk. Szép emléke, gondviselő szeretete, jósága örökké élni fog szívünkben. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Felesége Terike, fia Pityu, lánya Tündi és veje Tavi.

*

Könnyes szemmel, szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a drága gyermekre, BOROZSNYAI SÁNDORRA (Székelyhíd), aki 5 éve távozott az élők sorából. Feledni őt már nem tudjuk,/ Mert élni nélküle egy fájdalom,/ Megállt a szív, mely élni vágyott,/ Pihen a kéz, mely dolgozni imádott. /Munka és szeretet volt egész életed, /Jóság volt szíved, lelked./ Egy célod volt, a családodért élni, /Ezt csak a halál tudta széttépni. Emléke legyen áldott! Bánatos szüleid, Édesanyád, Édesapád.

*

Fájó szívvel emlékezünk halálának 2. évfordulóján SZŰCS KÁLMÁNRA (szül. Gálospetri). „A múltba visszanézve, valami fáj, valakit keresünk, aki nincsen már. Múlhatnak a napok, telhetnek az évek, szívünkben örökre megmarad emléked. Érted hulló könnyeink soha el nem múlnak, a jó Isten adjon örök nyugalmat.” Akik őt nem feledik soha: felesége, fia, menye, unokái Vivien és Bianka, az ő csillagai.

*

Mély fájdalommal búcsúzom szeretett bátyámtól, SZTOJÁNOV ISTVÁNTÓL, aki Bukarestben váratlanul elhunyt. A távolság nem szakította el a tesvéri köteléket, örök bánat marad a szívemben. Temetése a Szatmár megyei Csanáloson lesz. Nyugodjon békében. Testvére Lenke, sógora Géza és a gyerekek: Ildikó és Krisztián.

*
Döbbenettel fogadtuk a hírt, hogy életének 75. évében szeretett családja köréből váratlanul eltávozott az öröklétbe SZTOJÁNOV ISTVÁN. Az iskolapadban kezdődött barátságunk, kitartott évtizedeken át, a családom mellett volt jóban-rosszban, mindig csak adott, de a maga szerény módján megelégedett a baráti hűséggel. Büszke vagyok rá, hogy a barátja lehettem, de végtelenül fáj, hogy ezután csak a szép emlékeket őrzöm. Gyászoló családjával együtt őszintén siratom. Csatári László.

*
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa és dédnagyapa, BARTA LAJOS életének 76. évében hirtelen elhunyt. Temetése kedden, szeptember 11-én 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik tőle feleságe JULIANNA, gyermekei, unokái és dédunokái.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, após, BÜCSI JÓZSEF életének 72. évében csendesen eltávozott közülünk. Temetése ma, szeptember 10-én, 15 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Lánya Hajni, veje Attila, unokája Szandi, fia Imi, menye Andi és Robi.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, após és nagyapa, BARAKONYI JÁNOS életének 79. évében elhunyt. Temetése szeptember 11-én 13,30 órától a városi kápolnából a Rulikowski temetőben. Búcsúznak tőle: lánya Bobe, fia Jancsi, veje Viorel és unokája Andrea.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága testvéremre, NAGY KÁROLYRA (Nyüved). „A testvérem voltál, életem egyik legszebb ajándéka, 6 éve már, hogy sajnos el kellett engednem a kezed, de gondolataimban és szívemben örök a te helyed.” Nyugodj békében! Nővére, sógora, unokahúga Anikó.

*

Szomorú szívvel veszünk végső búcsút szeretett unokaöcsénktől és unokatestvérünktől. BÁLINT MIKItől (Rév), aki 56 éves korában eltávozott szerettei köréből. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúznak tőle nagynénje GENCSI KATI, nagybátyja JENŐ, unokatestvérei ATTILA, ROBI és LACI családjaikkal.

*

Fájdalmasan emlékezünk MEZEI KÁRMEN ANDREÁRA (TÜNDIKÉRE). Ma lenne 39 éves. Emlékét örökre szívünkben őrizzük. Testvére András és sógornője Viola.

*
„Most, hogy befejezte földi életét,/ hívd meg örök nyugalmadba!” NAGY MÁRIA-MAGDOLNA, KASZIBA SÁNDOR, DALANI PARASCA, TATIC CECILIA, TULKOS VALÉRIA, BARTA LAJOS, BÜCSI JÓZSEF SÁNDOR, FLORUTAU IOAN, TIRLA VOICHITA, BABA TEODOR, BARAKONYI JÁNOS, STEPANESCU EFTIMIE, SZÉL ERZSÉBET, RÁTZ JÓZSEF. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.