Gyászhírek, 2018. október 24.

Gyászhírek, 2018. október 24.
Fájdalommal tudatjuk, hogy édesanyánk, GÁLL ÉVA (SZÜL. BARTHA) október 2-án visszaadta lelkét a Teremtőjének. Temetése szűk családi körben október 24-én lesz 12 órakor a Rulikowski temető városi ravatalozójából. Gyászolják gyermekei Éva és Annamária, vejei Kálmán és Lajos, unokái Lilla, Kálmán, János, Orsolya, Hunor és Ági, valamint dédunokája Eugénia-Amália.


Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, MIHALEK IRÉNRE halálának 7. évfordulóján. Férje István, lányai Irénke, Andrea, veje Mircea, valamint unokái Alex és Timea.

*

Fájó szívvel könnyes szemmel, búcsúzunk a szeretett feleségtől, anyától és nagymamától, GÁSPÁR GIZÉLLÁTTÓL, aki 2018. október 22-én 67 éves korában elhunyt. Temetése 2018. október 24-én a Rulikowski temetőben a Steinberger kápolnában lesz 11 órakor. A gyászoló család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága testvéremre és két gyermekére, TAKÁCS JULIÁNNÁRA, és gyermekeire, JULIKÁRA és JÓZSIKÁRA. Elfeledni titeket soha nem lehet. Nyugodjatok békében. Marika és családjai.

*

„Mindig a jók mennek el.” GÁSPÁR JÓZSEF, FIKÓ JÓZSEF, OROS GHEORGHE, VIGU MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop temetkezési Vállalat.