Gyászhírek, 2018. október 17.

Gyászhírek, 2018. október 17.
„Örök marad az arcod, nevetésed, szavad, mert az mind a szívünkben marad. Szívünk fájdalmát nem enyhíti senki és semmi, mert hiányodat, soha-soha nem pótolja, senki és semmi!” NAGY TAMÁS-GÁBOR (Köröstarján). Fájó szívvel emlékezünk életünk legszomorúbb napjára, amikor drága szerettünk 10 éve október 16-án, örökre itthagyott bennünket. Fájó szívvel emlékeznek rá szülei, testvérei és azok családjai, közeli és távoli rokonság és a jó barátok.


Ma hat hónapja, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, ÖZV. JAKAB MAGDOLNA örökre megpihent. „Hiányzol ki már a menyben laksz. Te sem gondoltad, hogy magad után ilyen nagy fájdalmat hagysz. Fájó szívvel gondolunk mi minden nap rád. S nem tudhatjuk, hogy odafentről ebből te mit látsz. Nem búcsúzunk, hisz szívünkben megmarad a helyed, s reméljük egyszer majd találkozunk veled! Örökké gyászoló fiad Lajos, menyed Marika, egyetlen unokád Norbert, unokamenyed Tímea.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk drága sógornőnktől, nagynénénktől, FILIP ERZSÉBETTŐL, aki hosszú szenvedés után megtért a Mindenhatóhoz. Búcsúzik sógornője és családja Biharról.

*

Szomorú szívvel emlékezünk, az 5 éve elhunyt szeretett férjre, apára, nagyapára, NAGY ANTALRA (modellező oktató). A bánatos Nagy család.

*

Szomorú, megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága, jó férj, após, apa, nagyapa és dédnagyapa, LENCSÓ SÁNDOR hosszú szenvedés után vasárnap este elhunyt. A temetés szerdán 2 órakor a poklostelki temetőben lesz. Fájó szívvel búcsúzik tőle felesége, fia, menye, unokái és dédunokája.

*

„Téged elfelejteni soha nem lehet, Sajnos, meg kell tanulni élni nélküled. Az élet nehéz és néha mostoha, szeretni megtanít, de feledni soha.” Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára, ID. GAGYI GYÖRGYRE, halálának első évfordulóján. Emléke örökké élni fog szívünkben! Bánatos felesége Éva, fiai Gyuri és Laci és családjaik.

*

A Csillagvárosi gyülekezet presbitériuma együttérez HEVESI ISTVÁN gondnokkal és családjával édesapja elvesztése miatti fájdalmában. Legyen vigasztalásul Isten igéje: az Úr szeretete mindörökké az istenfélőkkel van. (Zsolt. 103,17)

*

Szívünkben mély fájdalommal és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a ma 5 éve elhunyt drága apára, férjre, íróra, a Frankfurti Német-Magyar Társaság volt elnökére, a Nagyváradon született TÖRÖK MIKIRE. Akik ismerték és szerették, adózzanak egy percet emlékének. Az Őt sosem feledő felesége, Lody, és gyermekei: Miki és Tímea.

*

„E koporsóban nyugvó testvérünk is hordozta képmásodat a földön, fogadd el magadénak és ismerd fel lelkén a saját arcod vonásait.” MADAR SÁNDOR LÁSZLÓ, CABA LUCIA DORINA, RĂDULESCU NICOLAE, ALBERT ANA, POPA AUGUSTIN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.