Gyászhírek, 2018. október 16.

Gyászhírek, 2018. október 16.
Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább gyermekre, keresztanyára, DEÁK KATALINRA (szül. ZAKARIÁS) halálának 10. évfordulóján. „Lelked, mint fehér galamb csendesen messzire szállt. Hiába keresünk, könnyes szemünk már sohasem talál. De tudjuk, hogy a csillagok között a legfényesebb te leszel, utat mutatsz, mert szívünkben örökké létezel.” Bánatos édesanyja és keresztfia Norbi.


Szívünkben örök fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, anyósra, nagymamára, DEÁK KATALINRA (szül. ZAKARIÁS) halálának 10. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugodalmad nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, de emléked ragyog, mint egy fényes csillag. Virágot viszünk egy néma sírra, de őt ezzel már nem hozhatjuk vissza.” Szerető férje József, gyermekei Tünde, Tamás és Zsolt, veje Norbert és unokája Róbert.

*

Mély fájdalommal emlékezünk ma a tíz évvel ezelőtt 62 évesen elhunyt drága Édesanyámra, SZABÓ ILONÁRA (szül. TÓTH, Bihar). „Drága lelked békére talál,/ Te már a mennyből vigyázol reánk./ Soha nem felejtünk,/ Szívből szeretünk,/ Rád örökkön-örökké emlékezünk!” Szerető lányod, vejed, unokád Beáta és családja.

*

Fájdalommal a szívünkben emlékezünk drága feleségemre, SZABÓ ILONÁRA (Szalárd), aki 10 éve hagyott itt bennünket. „Istenem, de nehéz nélküled élni,/ Az együtt töltött éveket nem lehet feledni./ Mert feledni azt nem lehet,/ Aki szeretve volt, és ő is szeretett.” Szerető férje Endre és családja.

*

„Minden évben eljön a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Minden elmúlik, elenyész, csak egy él, az örök emlékezés.” Szeretettel emlékezünk DEÁK KATALINRA halálának tizedik évfordulóján. Fazakas Ibolya és családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, anyósra, nagymamára, SZABÓ MARGITRA (szül. KOSONCZKI), akit 12 éve ragadott el közülünk a kegyetlen halál. Emlékét örökre a szívünkben őrizzük. Bánatos férje, lányai, vejei és unokái.

*

Fájó szívvel búcsúzunk SZATMÁRI TIBITŐL (Nagyvárad). Elmentél tőlünk, el sem búcsúztál,/ Távozásod, míg élünk, örökké fáj./ Hiányod elviselni nehéz, örökre megtart/ Szívünkben az emlékezés./ Mert elfeledni csak azt nem lehet,/ Aki szeretve volt, és Ő is szeretett./ Számunkra Te sosem leszel halott,/ Örökké fogsz élni, mint a csillagok. Nyugodj békében! Öcsi, Móni és Dominik.

*

Fájó szívvel és szeretettel emlékezünk a drága édesanyára, szerető nagymamára, NÉMETH TERÉZIÁRA (Margitta) halálának 30., születésének 99. évfordulóján. Emlékét szeretettel őrzi családja.

*

Fájdalommal megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa és dédapa, Jósa László, a 3-as patika nyugalmazott gyógyszerésze életének 99. évében, az ausztráliai Sydney-ben, rövid szenvedés után megtért Teremtőjéhez. Nagyváradi temetésére egy még nem pontosított későbbi időpontban fog sor kerülni. A gyászoló család.

*
Őszinte részvétünk MARIKÁNAK és családjának a szeretett férj, apa és nagyapa, HERCEGH LÁSZLÓ elhunyta miatti fájdalmukban. A Horber család.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama és nédnagymama, ÖZV. BODÓ ETELKA (Hegyközújlak) életének 92. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése október 16-án 15 órakor Hegyközújlakon. Nyugodjon békében! Búcsúzik távolban lévő lánya Emike, unokái Vanda, Gabika és családja, valamint Csaba és családja.

*
Szomorú szívvel veszünk végső búcsút a szeretett gyermektől és unokaöccstől, MADAR SÁNDORTÓL, aki búcsú nélkül hagyta itt szeretteit. Temetése ma, október 16-án 15 órakor a biharpüspöki temető ravatalozóból. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle édesanyja és nagynénje családjával.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, ÖZV. BODÓ ETELKA (Hegyközújlak) életének 92. évében elhunyt. Temetése október 16-án 15 órakor lesz a hegyközújlaki ravatalozóból. Nyugodjon békében! Gyászolja lánya Eta, veje István, unokái Kinga és Xenia, Ertsey Csaba, valamint dédunokája Sárika.

*

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik drága halottunkat, JÖGER JÓZSEF SÁNDORT (JOCÓ) utolsó útjára elkísérték és mély gyászunkban osztoztak. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és anyós, ANTAL KRISZTINA életének 74. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése, szerdán, október 17-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik lánya Terike, veje Laci.

*

„Istenünk, te bűnnéi ellenére is boldogítani akarod az embert, akit saját hasonlatosságodra teremtettél.” BODÓ ETELKA, ANTAL KRISZTINA, MALITA NADIA ELENA, BONATIU ANA, BOCSAN MARIA, FILIP ERZSÉBET Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.