Gyászhírek, 2018. október 12.

Gyászhírek, 2018. október 12.
Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,/ Hiába szállnak árnyak, álmok, évek./ Ők itt maradnak bennünk csöndesen még, (….)/ Emlékük mint lámpafény az estben,/ Kitündököl és ragyog egyre szebben,/ És melegít, mint kandalló a télben,/ Derűs szelíden és örök fehéren. BALLA ISTVÁN ZSOLTRA emlékezünk, halálának 3. évfordulóján. Szerető családja.


Fájdalommal emlékezünk drága sógornőnkre, a menyre, HALÁSZ EDITRE halálának 4. évfordulóján. Bennünk él arcod, végtelen szereteted, amit tőlünk soha, senki el nem vehet. Halász Zoltán és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, HALÁSZ EDITRE halálának 4. évfordulóján. Hirtelen elmentél, egy perc alatt. Számunkra a döbbenet és a fájdalom maradt. A búcsúszó, amit nem mondtál ki, elmaradt. Elmentél, de gondolatban örökké velünk maradsz. Sanyi és Gergő.

*

Amíg éltél, szerettünk. Amíg élünk, soha nem feledünk SZABÓ ISTVÁN (Kémer). Kilenc éve annak a szomorú napnak, amikor búcsú nélkül örökre itthagytál. Meg álok sírodnál, sírva, zokogva. De te nem tudsz válaszolni soha. Nagyon szomorú és fájdalmas nélküled az élet. Nagyon szeretünk téged! Felesége Bozsi és szomorú családja.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki drága barátnőnknek, HERCZEG ZSUZSANNÁNAK és családjának szeretett édesapja, HERCZEG LÁSZLÓ elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A Szőnyi és Alföldi család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki drága barátnőnknek és családjának szeretett édesapja, HERCZEG LÁSZLÓ elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! A Pénzes család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki HERCZEG MÁRIÁNAK drága férjre, HERCZEG LÁSZLÓ elvesztése miatt érzett mély gyászában. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük. A Pénzes család.

*

Fájó szívvel, soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága édesanyára, nagymamára, ÖZV. DÁNYI ERZSÉBETRE halálának 20. évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes. Őt soha el nem felejtő szerettei Kati és Zsiga.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a ma 14 éve elhunyt testvérre, VARDAI LÁSZLÓRA. A halál nem jelent elmúlást és véget. Szívünkben örökké élni fog emléked. Húga és családja.

*

Szomorú szívvel emlékezünk SZAKÁCS EDITHRE, aki 8 éve hagyott itt minket. „Köszönjük, hogy lelked a lelkünkre írtad, nincs felettünk hatalma a sírnak. Örök az arcod, nem száll el a szavad, minden mosolyod a lelkünkben marad.” Örökké gyászolják: szülei, férje és kisfia, öccse és családja és húga.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, SZILÁGYI ISTVÁNRA (Fugyivásárhely), aki ma 10 éve, hogy itthagyott bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Nyugodjon békében. Szerettei.

*

„Mindenható, örök Isten, élők és holtak Ura! Add meg nekik bűneik bocsánatát és az örök boldogságot, Krisztus, a mi Urunk által.” JÉGER JÓZSEF SÁNDOR, ARDELEAN DUMITRU, BORZ SUSANA, SZABO IOSIF, BALINT IRINA, STATIVA CONSTANTIN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezünk SZILÁGYI JÓZSEF volt matematika tanárra halálának 3. évfordulóján. Sosem feledünk. Emléke örökké él! Felesége Magdi, lánya Adi és unokája Szandyka.

*

Szerető apánk ma rád emlékezünk. Huszonöt éve, hogy nem vagy már velünk. HAUX JÓZSEF (Hegyközszáldobágy). Bár elmondhatnánk mennyire hiányzol nekünk. Bár elmondhatnánk neked mi nyomja lelkünk. Míg élünk, szeretünk, míg élünk, soha el nem feledünk. Örökké gyászoló családod.

*

„Suhogó esti szép, drága angyalok, Súgjátok meg neki, családja üzeni: Míg a szívünk dobban örökké szeretjük.” Széttép a fájdalom, hogy itthagytál minket, De örökké szívünkben él gyönyörű emléked szeretett STEIN ANGÉLA-BERNADETT (Bihar). Születésnapodon emlékezünk rád, ma lennél 38 éves. Nagyon hiányzol! Nyugodj békében! Szerető családod.

*

Szomorú szívvel emlékezünk szeretett szüleinkre, drága édesanyánkra, BIHARI PIROSKÁRA, akinek szerető szíve 4 éve megszűnt dobogni. Drága édesapánkra, BIHARI BÉLÁRA, aki ma lenne 106 éves. Két dolgos keze 30 éve megpihent. Megsebzett a szívünk, hogy elmentetek tőlünk, szívünkben itt lesztek, míg élünk. Szerető családotok.

*

Szeretettel emlékezem drága családomra, IFJ. SZTANKOVICS TÍBORRA, ID. SZTANKOVICS TÍBORRA és SZTANKOVICS ISTVÁNNÉRA, haláluk 11., 20., 28. évfordulóján. Nyugodjanak békében! Erzsike.

*

Fájó szívvel emlékezünk szerettünkre, MOLNÁR ISTVÁNRA, aki két éve távozott közülünk. Húga és családja, öccse családja.

*

Őszinte fájdalommal búcsúzunk unokasógorunktól, VARSOVCZKY ISTVÁNTÓL. Nyugodjon békében! Török Anna és családja Dunakesziről.

*
Fájdalommal és szeretettel emlékezünk MOLNÁR ISTVÁNRA, a szerető férjre, apára, nagyapára, aki 2 éve távozott közülünk. Emlékét szívünkben őrizzük. A bánatos család.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára, nagymamára, dédmamára, TOLNAI IRÉNRE (szül. ADORJÁN, Diószeg) halálának 3. évfordulóján. „Egy késő őszi napon életed véget ért,/ Bánatot hagytál ránk, örökre elmentél./ Emléked itt maradt örökre velünk,/ Amíg élünk, te is élsz velünk.” Bánatos férje és családja.

*

Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel Őt már nem hozhatjuk vissza. Tudjuk, hogy nem jössz, de oly jó várni, hazudni a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Míg köztünk voltál, mi nagyon szerettünk, hiányzol nagyon, soha nem feledünk! Fájó szívvel emlékezünk SZALAI KÁROLYRA (Érkörtvélyes) halálának első évfordulóján. Bánatos felesége, két lánya, vejei, unokái és dédunokája.

*

Szomorú szívvel emlékezem drága nővéremre, GÁLL IRMÁRA (szül. DEBRENTI, volt kémeri lakos) halálának első évfordulóján. Emléked örökké élni fog szívemben! Pihenésed legyen csendes! Szerető húgod Piroska.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett apa, nagyapa, testvér, férj, após, JEGER JÓZSEF SÁNDOR (JOCÓ, a Szőrmegyár volt dolgozója) életének 75. évében elhunyt. Temetése hétfőn, október 15-én 12 órától a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle lánya Kati, unokája Dávid, veje Kopi, és felesége Kati.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak szerettük, HERCZEG LÁSZLÓ, volt munkatársunk és barátunk elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. Vigasztalódást a családnak, békés, nyugodt pihenést az elhunytnak! Emlékét szeretettel őrzik a Villanytelep tervezői.

*

Szomorú szívvel emlékezem drága férjemre, KOPP SÁNDORRA (Élesd), aki két éve hagyott itt bennünket. Hiába telnek az évek, a fájdalom nem enyhül és a hiányod pótolhatatlan. Szerető feleséged Klárika.

*

„Hiányzik aggódó és szelíd féltésed,/ mely minden egyes lépésemnél tudatta velem,/ hogy van még, aki óv, s van, ki rám vigyáz.” Soha el nem múló fájdalommal és szeretettel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, KOVÁCS IRÉN LÍDIÁRA (szül. ANTAL, a volt Ruhagyár nyugdíjasa), akit öt éve szólított magához a Teremtő. Emléke legyen áldott! Bánatos családja.