Gyászhírek, 2018. október 11.

Gyászhírek, 2018. október 11.
Őszinte részvétünket, együttérzésünket fejezzük ki LADÁNYI ANNAMÁRIÁNAK és családjának a szeretett édesapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Graficard és a Competitiv vezetősége és munkaközössége.


Fájó szívvel és szeretettel emlékezem a nyolc éve hirtelen elhunyt drága barátnőmre, ÖZV. VĂLEANU-JANOTA ERZSÉBETRE (KICSIRE), akit Ingolstadtban ért a halál a fia meglátogatása alkalmával. Sütő Ibi.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a 19 éve elhunyt TOMASICZ JÁNOSRA. Szerető családja.

*

Mély fájdalommal a szívünkben emlékezünk a szeretett testvérre, sógornőre, nagynénire, keresztanyára, HALÁSZ EDITRE (szül. BORSI) halálának negyedik évfordulóján. „Keressük őt, de nincs sehol, mégis itt van mindig valahol. Talán egy napsugárban, talán egy holdfényben, vagy egy csillagporban fenn az égen. Mi most is mindig várjuk, mint valamikor régen.” Emlékét őrzi bánatos családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, nagybáty, GÖRBE ISTVÁN (Pityu) hosszú szenvedés után október 8-án elhunyt. Temetése október 11-én 15 órakor a püspöki temetőben lesz. Emlékét örökre megőrizzük. Testvére Sándor, sógornője Rita, unokaöccsei Sándor és József családjaikkal, unokahúga Klaudia és családja.

*

Drága EDIT NÉNI! A jó Isten adjon erőt és vigasztalódást ebben a nehéz időben. Együttérzéssel, Hegedűs Ili.

*

Őszinte részvétemet és együttérzésemet fejezem ki kedves asszisztensnőmnek, TIMÁR EDITKÉNEK és családjának szeretett férje elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Dr. Uitz Gyöngyi és családja.

*

Együttérzésünket fejezzük ki hűséges munkatársunknak, TIMÁR EDITNEK és családjának, szeretett férje elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Békés megnyugvást az elhunytnak, a családnak vigasztalódást. A Caritas Catolica munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk GÖRBE ISTVÁNRA. A Szarka és Molnár család.

*

Fájó szívvel veszünk végső búcsút a szeretett unokatestvértől, DEÁK ATTILÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Őszinte részvétünk gyászoló feleségének, IBOLYÁNAK és gyermekeinek, LEVENTÉNEK és ANNÁNAK. D. Deák József és neje Monica.

*

Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor ma egy éve a drága édesanya, nagymama, dédnagymama, KALMÁR MARGIT (szül. TÓTH, Kisszántó) dolgos kezei örökre megpihentek és szíve megszűnt dobogni. Nyugalma legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

*

Szívünkben örökké tartó fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára és dédnagyapára, ID. ZALÁNYI ZSIGMONDRA, akit ma 30 éve kísértünk utolsó útjára. Harminc évvel ezelőtt, egy októberi napon,/ Kegyetlen volt a sors hozzánk nagyon./ Egy váratlan pillanat megállította szívedet,/ Melyben nem volt más csak szeretet./ Te, aki a családodért mindent megtettél,/ Te, aki nem kértél, csak adtál,/ Egy napon mindent itthagytál./ Téged elfelejteni nem lehet,/ Csak letörölni az érted hulló könnyeket. Az örökké bánatos család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága nagybácsitól, TÍMÁR BENEDEKTŐL. Lelked remélem békére talált, s te már a mennyből vigyázol ránk. Keresztfiad Juhász Attila és családja, Szabó Beáta és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága sógorunktól, TÍMÁR BENEDEKTŐL. Nyugodj békében! Emléked megmarad örökké szívünkben. Sógorod Pista és sógornőd Margit.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, élettárs, nagymama, KÖMÜVES MÁRIA-VÁLÉRIA életének 72. évében hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése ma október 11-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, nagybácsi, keresztapa, GÖRBE ISTVÁN-SÁNDOR életének 85. évében csendesen elhunyt. Temetése ma, október 11-én 15 órakor a püspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik testvére Erzsike és a rokonság.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak szerettük, TIMÁR BENEDEK elhunyta miatt érzett fájdalmában. Emlékét megőrizzük. Nyugodjék békében! Lakó Eszter és József.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, DEÁK ATTILA KÁZMÉR életének 78. évében elhunyt. Temetése, ma, október 11-én 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik felesége és gyermekei.

*

Összetört szívvel mondjuk el mindenkinek, hogy szerettünk, a drága férj, édesapa, nagyapa, após, rokon és barát, HERCZEG IMRE LÁSZLÓ megfáradt lelke hosszas megpróbáltatások után feladta a küzdelmet, és örökre megpihent. Elmentél, mert földi léted véget ért, de velünk marad halk szavad, kedves mosolyod emléke. Nyugodj békében, szeretetünk végig kísér égi utadon, a csillagösvényen. Október 13-án, szombaton 13 órakor veszünk tőle végső búcsút, a Steinberger kápolnából. Szomorú árva családja: felesége Mária, lánya Zsuzsanna, unokája Gergely, veje Ferenc és nevelt lánya Eszter.

*

„Imádkozzunk azokért a testvérekért, akiket ez a haláleset fájdalommal és szomorúsággal tölt el. Hogy a szomorúakat megvigasztald.” DEÁK ATTILA KÁZMÉR, GHIB ANA, GRAUR DUMITRU, IVAN MARINELA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.