Gyászhírek, 2018. október 10.

Gyászhírek, 2018. október 10.
Fájdalommal a szívünkben búcsúzunk szeretett nagybátyánktól, TIMÁR BENEDEKTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Unokahúga Costin Adriana és családja.


Szomorú szívvel búcsúzunk drága nagybátyánktól, TIMÁR BENEDEKTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Unokahúga Nagy Prata Gabriella és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett sógoromtól, TIMÁR BENEDEKTŐL. Isten nyugtassa békében. Sógornője Ibolya.

*
Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó édesanyára, anyósra, nagymamára, dédimamára, ELEK ROZÁLIÁRA (Szalárd), aki ma 6 hónapja örökre itthagyott bennünket. Nyugodjon békében. Emlékezik rá bánatos családja.

*

Őszinte részvétem és együttérzésem a gyászoló családnak a szeretett édesanya, anyós és nagymama, PAPP MÁRIA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Ildikó és Alexia.

*

Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették TIMÁR BENEDEKET, hogy 2018. október 9-én, életének 80. évében itthagyott bennünket. Utolsó útjára a biharpüspöki temetőben kísérhetik el mindazok, akik részt vesznek a 2018. október 11-én 13 órakor kezdődő temetésén. Drága emléke szívünkben él! Sosem feledjük mosolygós tekintetét, kedves szavait. „Lecsukott szemmel még látjuk a lelkét, ki mellettünk ül, és nékünk mesél… nem maradt utánad, más csak az emlék. Örökké szeretünk, bárhol legyél!” Felesége Edit, lánya Ancsi, veje Norbi és imádott unokája Kristóf.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, BUT ILLÉS életének 78. évében csendesen elhunyt. Temetése szerdán, október 10-én 15 órakor a fugyisi kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik felesége Éva, fiai Pisti, Zsolti, lánya Éva családjaikkal.

*

„Imádkozzunk azokért a testvérekért, akiket ez a haláleset fájdalommal és szomorúsággal tölt el.” KÖMÜVES MÁRIA VALERIA, COSTAN MIHAIL PAUL, PASCALOU ANA, TIMÁR BENEDEK, GÖRBE ISTVÁN SÁNDOR, ANDREI SAVA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szívünkben mély fájdalommal és örökké tartó szeretettel emlékezünk CSETE LAJOSRA (Nagyszalonta), halálának 30. évfordulóján. „Életedben oly sok szeretetet adtál, de elmentél, és szívünkben mély fájdalmat hagytál. Virágot viszünk néma sírodra, de téged sajnos nem hozhatunk vissza. Tiéd a csend és a nyugalom, miénk a könny és a fájdalom.” Hiányzol nagyon! Emlékét örökre, szeretettel őrzi: lánya Julika, veje Sanyi

*

Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezünk a drága édesapára és apósra, ROLLAND JÁNOSRA (Szalárd), halálának 40. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. A gyászoló család.