Gyászhírek, 2018. október 1.

Gyászhírek, 2018. október 1.
A margittai dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége és munkaközössége őszinte részvéttel osztozik a gyászoló Némethy család gyászában a szeretett felség, édesanya és nagymama, kórházunk egykori munkatársa, NÉMETHY ÉVA (Margitta) elvesztése miatt. Nyugodjon békében!


„Elmenni oly nehéz volt./ Itthagyni titeket./ De ne fájjon most már szívetek./ Mert én boldog vagyok./ S a fényes felhőkön túl,/ Találkozunk még.” Mély fájdalommal tudatjuk, hogy PÉNZES JÁNOS 2018. szeptember 27-én elhunyt. Temetése 2018. október 1-jén délután 14.30 órakor a városi kápolnából. Gyászoló családja.

*

Hirtelen, de elmentél egy perc alatt,/ Számunkra döbbenet és a fájdalom maradt./ Mélységes a fájdalom, hogy távoztál./ A búcsúszó, mit nem mondtál ki, elmaradt,/ De szívünkben örökké velünk maradsz. Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesapára, férjre és nagyapára, ID. MEZEI KÁROLYRA, aki ma 4 éve, hogy itthagyott bennünket. Családja.

*

Már 18 éve, hogy október 1-jén Margittán drága, jó testvérem, TÓTH FÉSÜS ERZSIKE örökre eltávozott. Soha nem feledlek! Ilus.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki PAPP IRÉNKÉNEK és DEZSŐNEK és az egész családnak a szeretett édesapa elhunyta miatt érzett mély gyászukban. Emike, János.

*

„A szív sajog, a fájdalom nő, nem hoz enyhülést a múló idő. Bús temető csendes susogása, oda járunk hozzád egy éve már, ez maradt csak hátra, megnyugvást még ma sem találva. Hulló könnyekkel állunk sírod mellett. Jóságos, szerető szíved örökre megpihent. Szavad, minden mosolyod a szívünkben marad. Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek, amíg csak élünk, velünk lesz drága emléked. Minden virág beszél, amit sírodra teszünk, minden virág elmondja mennyire szeretünk. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk MAKKOS FERENCZRE halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! Örökké bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezem drága fiamra, SZÉKELY LÁSZLÓRA (ÖCSI), aki 6 hete egy pillanat alatt búcsú nélkül távozott. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Bánatos édesapja és a család.

*

Elengedni valakit nem azt jelenti, hogy megszűnik a fájdalmad. Amíg szereted, fájni is fog hiánya. Ez nem baj. Attól még elengedheted. Sírva búcsúzunk egymástól, és ha igazi a szereteted, ez egy jó sírás. Elválasztva lenni bárkitől is, akit szeretünk: fáj. Ha már nem fáj: nem is szeretjük. Az elengedés nem azt jelenti, hogy az ember szíve kihűl. Nem azt jelenti, hogy elfelejtem örökre. Nem közönyt jelent. Az elengedés azt jelenti, hogy hagyom őt szabadon repülni, szállni a maga útján, abban a biztos reményben, hogy visszatalál majd hozzám. De amíg nincs itt, mindig hiányzik. És fáj. Mély fájdalommal emlékezünk a drága anyukára, feleségre, SÁNDOR MÁRIÁRA, aki három éve hagyott itt bennünket. Mindig szeretettel emlékezünk rád: Jenő, Ildi és Vili.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett édesapára, apósra, nagyapára és dédapára, VÉKONY GYÖRGYRE halálának 8. évfordulóján. Bánatos családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki ARDELEAN ERZSIKÉNEK és MÓNIKÁNAK a szeretett férj és édesapa elvesztése miatt érzett fájdalmában. Kati Licsman és lánya, Gabriela.

*

„Szentlelked vezessen bennunket ebben a világban,/ hogy szentségben és igazságban szolgáljunk neked/ életünk minden napján.” THOM MARIA, PODARIU EUGEN-FLORIAN, HAIDUC PETRU, DALANI IOAN, HAVA IOAN, ÚJVÁROSI TIBOR, VARGA FERENCZ, VARGA LAJOS-GYÖRGY, MIHES NICOLAE, TULEU ELISABETA-MARIA, MARDAR NECULAI, KOVÁCS MÁRIA. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, apa, nagyapa, VARGA LAJOS-GYÖRGY életének 74. évében, hosszantartó betegség után elhunyt. Temetése hétfőn, október 1-jén 11.30 órakor a városi ravatalozóból. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, após, nagyapa és dédnagyapa, DALANI JÁNOS (diószegi születésű) életének 80. évében megpihent. Temetése ma, október 1-jén 14 órakor a Hasas kápolnából. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, VARGA FERENCZ életének 64. évében hosszantartó betegség után csendesen elhunyt. Temetése hétfőn, október 1-jén 14 órakor a biharpüspöki kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Gyászoló családja.