Gyászhírek, 2018. november 7.

Gyászhírek, 2018. november 7.
Őszinte részvétünket, együttérzésünket fejezzük ki Szarka Árpádnak szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének vezetősége és munkaközössége.


Szomorúan értesítjük, hogy a szeretett feleség, anya és nagymama, FODOR MÁRIA 76 éves korában elhunyt. A temetés november 7-én 11 órakor lesz a Frenţiu kápolnából. Sok szeretettel, a család.

*

„Álmodni csendesen a csillagok között, ahol nincs már fájdalom, de szívünkben itt leszel, még élünk a világon.” FODOR MARIA, CHIS FLOAREA, NAGY LAJOS, BERECZKI ADRIANA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szomorú szívvel emlékezünk a szeretett feleségre, anyára, anyósra, nagymamára, SAMAJ MÁRIÁRA, akit ma 6 hónapja kísértünk utolsó földi útjára. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Fájó szívvel és hálával gondolunk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára és dédapára, COSMA LAURENŢIURA halálának első évfordulóján. Hiába múlnak az évek, a mosoly mögött ott vannak a fájó könnyek. Nyugodj békében, drága lélek! Bánatos felesége Muci és családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett gyermekre, férjre, édesapára, LIPOVAN ALEXANDRU SORINRA, aki 1 éve hagyott itt bennünket. Ő ezt üzeni nekünk: „Nem, nem haltam meg, Attól, hogy nem látsz, még élek, Csak már semmitől nem félek, Ott hajózok ereidben, Nem, nem szűntem meg.” Örökké bánatos édesanyád és az egész család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki FODOR LADISLAUNAK ezekben a nehéz pillanatokban felesége, FODOR MARIA (élt 76 évet) elvesztésekor. A Dacia sugárút 47. szám alatti A1-es tömbház lakóközössége.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki FODOR LÁSZLÓNAK és családjának a szeretett feleség, édesanya és nagymama, FODOR MÁRIA elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Kun Kuti Klára és családja.

*

Köszönetet mondok mindazoknak, akik szeretett élettársam, KÁLLAI EMMA temetésén osztoztak fájdalmamban. Örökké gyászoló V.L. Weinmann József.

*

Fájó szívvel emlékezünk MOHA ZOLTÁNRA, aki ma 20 éve, hogy búcsú nélkül hagyta itt drága szeretteit és barátait. Szívünkben örökké élni fog! Édesanyja Marika, testvére Józsi és családja.

*

Ahogy telnek a napok, múlnak az esték, úgy fáj egyre jobban, hogy minden csak emlék. Szomorú szívvel emlékezünk a férjre, apára, apósra, nagytatára, CZIRJÁK GYULÁRA (Vajda), aki 1 éve hagyott itt bennünket 74 évesen. Itt állunk sírodnál némán, csendesen, Nagyon nehéz nélküled élni, Az együtt töltött éveket nem lehet feledni. Szívünkben helyedet nem pótolja semmi, Míg a földön élünk, nem fogunk feledni. Erős voltál, nem panaszkodtál, Némán tűrted a fájdalmak fájdalmát. Két kezed munkáját mindenütt látjuk, Emlékét míg élünk, szívünkbe zárjuk. Hogy egy férj, apa, milyen nagy kincs, Csak az tudja, akinek már nincs. Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk rád. Feleséged Magda, fiad, lányod, menyed, vejed és három unokád.

*

Mély fájdalommal a lelkemben tudatom, hogy a drága férj és édesapa, HORA OVIDIU DOMINIC elhunyt. Temetése 2018. november 8-án, csütörtökön 15 órától Biharpüspökiben. Isten nyugtassa békében! Felesége Éva, gyermekei Claudia, Ana, Róbert és János.