Gyászhírek, 2018. november 26.

Gyászhírek, 2018. november 26.
Szomorú szívvel emlékezünk a drága nagynénire, keresztanyára, ERDŐS IRÉNRE, aki ma egy éve örökre búcsút vett tőlünk. A Lovász és Walter család.

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak a drága férj, édesapa, nagyapa, HUDEA LÁSZLÓ elvesztése miatti mély fájdalmában. Emlékét megőrizzük. Nyugodj békében, kedves Barát! Nagy István és Svedovics János.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk az imádott szülőkre, nagyszülőkre, LOVÁSZ ISTVÁNRA és LOVÁSZ JULIANNÁRA, akik négy éve és egy éve búcsú nélkül távoztak. Örök szeretettel szívünkbe zárunk. Emléketek legyen áldott, pihenésetek csendes! Örökké gyászoló lányotok Ibi és unokátok Sebi.

*

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk az 1 éve elhunyt drága édesanyára, anyósra, nagymamára és dédnagymamára, CSOMÓS JULIANNÁRA (szül. KŐVÁGÓ, Mezőbaj). Itthagyott bennünket egy nemes szív, mely értünk dobogott, Pihen az áldott kéz, mely értünk dolgozott. Számunkra te nem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok. Amíg éltél, szerettünk, soha el nem feledünk. Bánatos fia Imre és családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki HUDEA MÁRIÁNAK és családjának szeretett férje elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Albert Lenke és gyermekei.

*

Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam. Végezetül eltétetett nékem az élet koronája. Utolsó útjára kísérjük a hűséges énekkarunk volt tagját,BALLA ÁRPÁD tesvérünket, aki példás életével szolgálta Megváltóját. Haladunk az életünk útján tovább, majd egykor találkozunk a mennyei hazában. A belvárosi ének-zenekar tagjai.

*

„Sosem szűnik meg a hiányérzet, csak megtanulsz élni a tátongó űrrel, amit maguk után hagynak, akik elmentek.” (Alyson Noel) FOGHIS ADRIAN, SELEGEAN SANDA-EMILIA , HEGYESI ILONA, TENT DUMITRU, MOT FLOAREA, MURVAI EMERIC, VELIGDAN ESTERA, CSONGVAY ÁRPÁD, DUME FLOARE, BANFI GHEORGHE, BALLA ÁRPÁD, SZEGI MAGDOLNA, ZGONDEA ROZALIA, SIPOS ZSUZSANNA. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy BALLA ÁRPÁD életének 71. évében befejezte földi pályafutását. A temetési istentiszteletre 2018. november 26-án 13 órától kerül sor a biharpüspöki temető kápolnájától. Szeretettel őrizzük emlékét. Hisszük, hogy lesz feltámadás és újra találkozunk. Felesége Mária, lányai Annamária, Matild és Ildikó és családjaik.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagynéni, anyós és nagymama, SZEGI MAGDOLNA (MARGA) életének 91. évében elhunyt. Temetése kedden, november 27-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy szeretett édesanyám, özv. VELIGDAN ZOLTÁNNÉ (szül. PAUL ESZTER) életének 91. évében elhunyt. Temetése november 26-án, hétfőn 12 órakor lesz a városi kápolnából. Nyugodjon békében! Emlékét szívemben örökké megőrzöm. Leánya Kati.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama, HEGYESI ILONA hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése 26-án 13 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Búcsúzik tőle sok szeretettel fia Jocó, unokája Ricsi, annak menyasszonya Rena és menye Emese.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk drága férjemtől és édesapánktól, BANFI GHEORGHEtól, aki elhunyt életének 68. évében. Temetése hétfőn, 2018.11.26-án 13 órakor a Hasas kápolnából. Szerető felesége Marika, fiai Jancsi és Kriszti, menye Móni és unokája Nati.

*

„Elcsitult a szív mely értünk dobogott, pihen a kéz, mely értünk dolgozott, számunkra te nem leszel halott, örökké élni fogsz, mint a csillagok.” Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagytata, após, CSONGVAY ÁRPÁD hosszú, de türelemmel és méltósággal viselt szenvedés után életének 72. évében távozott tőlünk. Amíg élünk, drága emléke szívünkben él. Gyászoló felesége Anyuci, lánya Évi, unokája Amira és veje Misi.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki URSUTA ÉVÁNAK és kedves családjának szeretett édesapja, CSONGVAY ÁRPÁD elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Matza Aliz és Judit családjaikkal.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, SIPOS ZSUZSANNA életének 82. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. November 27-én, kedden 15 órától kísérjük utolsó útjára a nagyszalontai temetőben. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.