Gyászhírek, 2018. november 22.

Gyászhírek, 2018. november 22.
Szomorú szívvel emlékezünk kedves szerettünkre, GYARMATI ETELKÁRA (Hegyközpályi) halálának 25. évfordulóján. Egy késő őszi napon életed véget ért. Bánatot hagytál ránk, örökre elmentél, de szívünkben itt vagy velünk. Férje Sándor, gyermekei, unokái és dédunokája.

Életünk egén fénylő csillag voltál, itthagytál bennünket, még csak nem is szóltál. Most, hogy már kialudt az az áldott fényed már 13 éve, pihenj te drága szív, LOVAS LÁSZLÓ. Gyertyám táncoló lángjában keresem arcod vonalát. Törlöm le könnyeim, ezerszer rád gondolva. Hiányod fájó, perzselő, sosem múló gyötrelem, ezen a napon felerősödik minden égető érzelem. Soha nem feled drága édesanyád.

*

Szomorú és megtört szívvel veszünk végső búcsút a szeretett férjtől, apától és nagyapától, BALOGH GYULÁTÓL (Vajda), aki életének 76. évében türelemmel viselt, hosszan tartó betegség után visszatért Teremtőjéhez. „Neked szól a templom harangja, Érted imádkozunk halkan, zokogva. Egy szál virág, egy gyertya az asztalon érted ég,” Örök szeretettel szívünkbe zárunk. Nyugodj békében! Áldja meg az Isten emlékedet! Temetése november 22-én 14 órakor a biharvajdai kápolnából. Gyászoló feleséged Irénke, lányaid Krisztina és Enikő, vejeid Pisti és Gyuszi és unokád Brigi.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, EGRI IBOLYA (szül. TÓTH), életének 66. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése pénteken, november 23-án 15 órakor a püspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik lánya Mónika és gyászoló családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk imádott kislányunkra, OROS MELINDÁRA. „Másképp lenne minden, hagyva velünk lennél. Ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. Elvitted a derűt, a meleget, csak egy fénysugarat hagytál az emlékedet.” Szerettei.

*

Szeretettel emlékezünk a szeretett férjre és édesapára, SZLAFKAI ISTVÁNRA halálának 6. évfordulóján. „Valaki végleg elment, / Őrizd meg emlékét. / El ne feledd. / Akkor veled, lesz mindig, / Lelke szabadon száll, / Vár a túlsó parton, / Ahol már nincs határ.” Emléke legyen áldott, pihenése legyen csendes, ott, ahol már nincs fájdalom, csak örök béke. Szerető családja.

*

„A szeretetben nincs felejtés. Ezért megrendítő, ha elveszíted azt, akit szerettél, a halál olyasmit kér tőled, ami lehetetlen, hogy felejsd el akivel egy vagy. Soha, senki sem tudta ezt megtenni.” (Müller Péter) CRACIUN FLOARE, BOLBA FELICIA, LENART ECATERINA, EGRI IBOLYA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.