Gyászhírek, 2018. november 13.

Gyászhírek, 2018. november 13.
Őszinte együttérzésünket fejezzük ki JAKABFFY ZSOLTNAK és családjának a szeretett édesanya, JAKABFFY MARGIT elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében! A Zajzon, Filka, Cismaru, Dénes és Csatlós családok.

Mély fájdalommal tudatjuk mindenkivel, aki ismerte és szerette, hogy a legendás nagyváradi Metropol – Group együttes szövegírója MURÁNYI – MATZA GYULA, a szeretett férj, áldott jó apa, életének hatvannyolcadik évében, hosszú súlyos betegség után, november tizenegyedikén elhunyt. Várunk mindenkit, aki szeretné utolsó útjára kísérni, november 14-én, szerdán 15 órakor a Rulikowski temetőbe, a Steinberger kápolnához, ahol „égig érhetne az ének” pótolhatatlan személyének tiszteletére. Gyászoló családja.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, ID. GYAPJAS KÁROLYRA halálának 30. évfordulóján. „Másképp lenne minden, hogyha velünk lennél, / Ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél. / Elvitted a derűt, a meleget, csak egy fénysugarat hagytál, az emlékedet.” Bánatos feleséged, gyermekeid és családtagjaik.

*

Őszinte részvétünk TÓTH MÁRTA magyar szakos tanárnőnek és családjának szerettük elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. V. Szilágyi István és családja.

*

Őszinte részvétünk JAKABFFY ZSOLTNAK és családjának, a szeretett édesanya és nagymama, JAKABFFY MARGIT elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Szabó Erzsike és a CE-szövetség házi gondozói.

*

„Megpihent a szíved, szív, melyben nem volt más csak szeretet, küzdés volt az egész életed.” MURÁNYI – MÁTZA GYULA, COTOR ANGELICA, JURCA IOLANDA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „AZ Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki TÓTH MÁRTÁNAK és családjának szerettük elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Az RMDSZ Bihar megyei vezetősége és munkaközössége.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki TÓTH MÁRTÁNAK, az Ady Endre Elméleti Líceum volt igazgatónőjének és családjának szerettük, TÓTH GYULA elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! Pető Csilla, Réka és Dalma családjaikkal.

*

Szomorú 1 év telt el amióta drága édesanyánk, PAPP IRMA (Tóti) eltávozott közülünk. Úgy mentél el csendben, szerényen, drága lelked nyugodjon békében! Gyászol lányod Kati és vejed Sanyi.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy ÖZV. CSER MAGDOLNA (szül. BAJUSZ MAGDOLNA, Bors) jóságos szíve 79 éves korában megszűnt dobogni. Temetése 2018. november 14-én, szerdán 14 órakor. Nyugodjon békében! Gyászolja lánya Kató, unokái Laló és Norbi, unokamenyei Gabi és Erzsike, dédunokái Virág, Kamilla és Kristóf.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk a drága testvértől, sógornőtől, keresztanyától, ÖZV. CSER MAGDOLNÁTÓL. Nyugodjon békében! Testvére Ibi, sógora Pista, keresztfia Zsolti, Csaba és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szerető édesanyától, anyóstól, nagymamától, dédnagymamától, ÖZV. CSER MAGDOLNÁTÓL (Bors, élt 79 évet). Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. Múlhatnak a napok, telhetnek az évek, megmarad szívünkben fájó emléked. Búcsúzik tőle bánatos lánya Babi, veje Sanyi, unokái Kinga, Sanyika, unokaveje Öcsi, dédunokája Dani.

*

Fájó szívvel veszünk búcsút szeretett nászasszonyomtól, ÖZV. CSER MAGDÁTÓL. „Szíve nemes volt, keze dolgos, élete nehéz volt, álma legyen boldog.” Mihucz Sándor és felesége Jolánka.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki MIHUCZ SÁNDORNAK és családjának a drága MAGDA néni elvesztése miatt. Kerekes Zoltán és Andrea.

*

Együtt érzünk veletek, ÉVA, MISI, TERI és osztozunk fájdalmatokban, amit a szeretett férj és édesapa, MURÁNYI-MATZA GYULA elvesztése okozott. Nyugodjék békében! Húgod, Domján Margit és családja.

*

Megpihent a kéz, amely értünk dolgozott, elcsitult a szív, mely értünk dobogott. Fájó szívvel búcsúzunk szeretett „dédi” mamánktól, GÖCZ PIROSKÁTÓL, aki türelemmel viselt betegség után csendesen örökre megpihent. Őt soha el nem felejtjük. Gyászolja Zsolt és Anita, és Csoka László és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki KOVÁCS JENŐNEK és családjának a szeretett édesanya, KOVÁCS ÉVA elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. A Kenyeres család.