Gyászhírek, 2018. március 8.

Gyászhírek, 2018. március 8.
„Hiányod fájdalom, minden könny vigasz, Örök a perc, de az élet nem az, Minden éjszaka és hajnal véget ér, s míg szívünk dobban, Te örökre benne élsz!” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesanyára és nagymamára, DOBRAN MÁRIÁRA (MANYIKA), aki 14 éve örökre eltávozott tőlünk. „Emléked örökké itt van velünk, amíg élünk, te is itt élsz velünk.” Nyugodj békében, drága Anyukánk! Őt soha el nem felejtő és nagyon szerető lánya Baba, fia Puiu, menye Adriana és drága unokája Diana.

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak, KÓSA JÁNOS elhunyta miatt érzett fájdalmában. Nyugodjon békében! A volt 2-es számú Fiúlíceumban 1954-ben végzett osztálytársai.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a MANGRA családnak szerettük, ÖZV. SERFŐZŐ JENŐNÉ elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! Asztalos Évi és családja, Serfőző Csaba családjával, Serfőző Róbert családjával és Magdus.

*

Őszinte együttérzésemet fejezem ki sógoromnak és húgomnak a szeretett anya és anyós, GYÖNGYI MAMA elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Barta József (Biharfélegyháza).

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós nagymama és dédnagymama, ÖZV. SERFŐZŐ JENŐNÉ (szül. GENETAI GYÖNGYI) fáradt szíve életének 89. évében megszünt dobogni. Temetése március 8-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Bánatos fia István és neje Margó.

*

Megrendülten, fájó szívvel búcsúzunk tőled, drága HADHÁZI IBOLYA. A jó Isten adjon neked a hosszú szenvedés után könnyű pihenést. Feri, a te kedves családod fájdalmában szomorúan osztozunk. Marika, Csaba, Emese.

*

Szomorú szívvel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk HUTAI IMRÉRE halálának 2. évfordulóján. „Elfáradtál az élet tengerén, Pihenj csendben a föld lágy ölén. Ha ránézünk sírodnak kövére, Szorgalmas munkádnak e sír lett a bére. Istenünk, kérünk, vedd helyettünk oltalmadba őt, Tárd ki kapudat nyugodni vágyó lelke előtt.” Emléke örökre velünk marad! Gyászolja bánatos édesanyja és testvérei Sándor és Csaba.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó feleségre, édesanyára, nagymamára, anyósra, BALOGH ANNÁRA (szül. VASS) halálának 8. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Férje Gyuszi, gyermekei, unokái.

*

Fájó szívvel emlékezem a legdrágább feleségre, KURUCZ IBOLYÁRA halálának 28. évfordulóján. „Másképp lenne minden, hogyha velem lennél, Ha szólnál hozzám, ha rám nevetnél. Elvitted a fényt, a meleget, Csak egy fénysugarat hagytál: az emlékedet. Szíved pihen, az enyém vérzik, A fájdalmat csak az élők érzik. Számomra te sohasem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint az angyalok.” Szerető férjed Mihály.

*

Szomorú szívvel emlékezünk drága édesanyánkra, KURUCZ IBOLYÁRA halálának 28. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, S nyugalmadat nem zavarja senki. Életed elszállt, mint a virágillat, De emléked ragyog, mint a fényes csillag, Lelked, mint a fehér galamb, csendesen messzire szállt, Hiába keresünk, könnyes szemünk már többé nem talál. De tudjuk, hogy a csillagok közt a legfényesebb te vagy, Utat mutatsz, mert szívünkben örökké itt maradsz.” Téged soha e nem felejtő lányod Éva és családja, és fiad Öcsi és családja.

*

Édesapára, RAUCH GYULÁRA (Szentjobb) emlékezem halálának 21. évfordulóján. „Nem vagyok árva, itt vagy velem a szívembe zárva, / Most én őrizlek, védlek téged, míg felettem is elszállnak az évek. / Mielőtt még bezárulna az ég, két szót neked felkiáltanék, „nagyon szeretlek!” Összetört szívű lányod Kati.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik GÁL PIROSKÁT elkísérték utolsó útjára. A gyászoló rokonság.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki VÉKONY ÉVÁNAK és családjának a szeretett férj, apa, após és nagyapa elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Jakabffy László és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzom drága nagyapától, SÁRKÖZI JÓZSEFTŐL. Temetése 2018.03.08-án a városi kápolnából. Isten nyugtassa békébe. Krenek Tibor, felesége Kámi, és a két dédunoka Olivia és Ámadela.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesapára, SÁRKÖZI JÓZSEFRE. Isten nyugtassa békében. Temetése 2018.03.08-án 12 órakor a városi kápolnából. Lánya Sárközi Gizella.

*

Fájó szível emlékezünk a szeretett édesapára, SÁRKÖZI JÓZSEFRE. Temetése 2018.03.08-án 12 órakor a városi kápolnából. Isten nyugtassa békében. Fia József és felesége Ilona.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett nagyapától, SÁRKÖZI JÓZSEFTŐL. Temetése 2018.03.08-án 12 órakor a városi kápolnából. Nyugodj békében. Szilárd és Edina.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa, ID. PAPP ISTVÁN életének 71. évében csendesen megpihent. Temetése pénteken, március 9-én 14 órakor a püspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.

*

Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz örökre. A halál nem jelent feledést és véget, amíg élnek azok, akik szeretnek téged. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk VINITOR IMRÉRE halálának harmadik évfordulóján. Emlékét örökre szívünkben őrizzük. Bánatos felesége Kati és lánya kis Kati.

*

Szívünkben mély fájdalommal tudatom, hogy drága édesanyám, BÁNYAI ILEANA elhunyt. Temetése pénteken 14 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Gyászolja a család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagytata, após, testvér és rokon, KÓSA JÁNOS nyugalmazott biológia tanár, életének 81. évében, 2018. február 24-én elhunyt. Temetése 2018. március 10-én 12 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából a református egyház szertartása szerint. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes. A gyászoló család.

*

„Jézusom, neked élek, Uram, én a tiéd vagyok. Szent szívedben bízom, tisztísd meg és hívj magadhoz engem.” SÁRKÖZI JÓZSEF, COHUŢ DOINA LUCIA, PALADE VICTOR, ID. PAPP ISTVÁN, BOROS ISTVÁN, SIMUŢ ISTVÁN, BÁNYAI ILONA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett sógortól, PAPP ISTVÁNTÓL. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott. Béla és családja.