Gyászhírek, 2018. március 22.

Gyászhírek, 2018. március 22.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Baumeister József életének 62. évében Floridában elhunyt. Búcsúznak tőle felesége Zsófi, gyermekei Amy és Eric, öccse László és családja, apósa B. Gyula, valamint a Ciurdár, Izsák, Deverdits és Kutasi család New Yorkból és még sok kedves jó barát. Aki ismerte és szerette mondjon el egy imát a lelki üdvösségéért. Emléke legyen áldott és örök, nyugalma csendes! A gyászoló család.


Őszinte részvétünket fejezzük ki a LOKODI családnak a szeretett feleség, édesanya és nagymama elhunyta miatt érzett fájdalmában. Nyugodjon békében! Szabó Margit és családja.

*

Megrendüléssel értesültünk szeretett osztálytársunk, a kedves tanítvány, SZABÓ ROLAND (élt 19 évet, Székelyhíd) tragikus hirtelenséggel történt haláláról. Kegyelettel búcsúzunk és osztozunk a család fájdalmában. Emlékét megőrizzük. A 2017-ben végzett barátai és osztályfőnöke Nemes Irma.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk LOKODI EMIKÉTŐL. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. A Vassy család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk LOKODI EMIKÉTŐL. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak. Kacsó Juliánna és családja.

*

„Megszólalnak a harangok,/ Magukhoz hívtak az angyalok,/ A földi szenvedést itthagyom,/ Ami vár reám, az nyugalom.” Mély fájdalommal és megtört szívvel veszünk végső búcsút szeretett testvéremtől, HEGEDÜS GÁBORTÓL. Isten nyugtassa békében! Testvéred Tibor, felesége Ildikó, kisfia Ádám.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatom, hogy szeretett lányom, KINDLE MÁRIA életének 47. évében elhunyt. Temetése március 23-án, pénteken 14 órától a Rulikowski temető városi kápolnájából. Búcsúzik tőle szerető anyja Mária.

*

Mély fájdalommal búcsúzunk KINDLE MÁRIÁTÓL. „Ő már ott van, ahol nincs fájdalom, örök álmát őrizze béke és nyugalom.” Húga Noémi és családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, HEGEDÜS GÁBOR életének 55. évében elhunyt. Temetése március 22-én, csütörtökön 15 órakor lesz a bihari református kápolnából. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki a PATÓ családnak a drága gyermek és testvér, PATÓ KINGA ENIKŐ elhunyta miatt érzett fájdalmában. A Tomis pékség munkaközössége.

*

Őszinte részvétünk a HEGEDŰS családnak a szerető férj, apa, nagyapa elvesztése miatt. Major István és családja.

*

„Szemünkben apró lángok égnek,/ Csak csöndesen imádkozunk,/ De utat hagyunk a reménynek,/ Hogy egyszer majd találkozunk.” Soha el nem mmúló fájdalommal emlékezem drága öcsémre,
KISS ALBERTRE (Biharpüspöki), aki már egy éve örökre itthagyott bennünket. Irénke és családja.

*

Megtört szívvel, mély fájdalommal a lelkemben tudatom, hogy drága feleségem, LOKODI EMMA 2018. március 19-én hirtelen elhunyt. Temetése 2018. március 24-én 13 órakor a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Nyugodjál békében! Örökké vigasztalan férje, Ferenc.

*

Fájdalommal búcsúzunk a drága édesanyától, nagymamától és anyóstól, LOKODI EMMÁTÓL (élt 68 évet), aki váratlanul távozott közülünk. Isten szeretetébe ajánljuk, szívünkben örökké élni fog. Szerető lánya Tünde, veje Doru, unokái Rebecca és Alexandra.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy drága, jó édesanyám, LOKODI EMMA elhunyt. Emléke legyen áldott és pihenése csendes. Szerető fia Ferenc.

*

„Urunk, ki elhunyt testvérünket megtisztítottad a keresztség vizében fogadd öt szentjeid és választottai közé!” KUNCSER ISTVÁN, FAGARAS PETRU, PATER ANA, FUM MARGARETA, MITRASCA TEOFIL, HANGA ANA ISABELA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.