Gyászhírek, 2018. március 15.

Gyászhírek, 2018. március 15.
Őszinte részvétünket fejezzük ki FEKETE KATALINNAK szeretett párja, IFJ. HEGEDŰS ISTVÁN elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének vezetősége és munkaközössége.

Őszinte részvétemet és együttérzésemet fejezem ki FEKETE KATALINNAK szeretett párja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Szabó Ödön RMDSZ parlamenti képviselő.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki FEKETE KATALINNAK és a gyászoló családnak szerettük elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. A Bihar Megyei RMDSZ munkaközössége.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki munkatársunknak, FEKETE KATALINNAK szeretett párja, IFJ. HEGEDŰS ISTVÁN elvesztése miatti mély fájdalmában. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak! Székelyhíd Város Polgármesteri Hivatalának munkaközössége.

*

Fájdalommal, megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama, ÖZV. SZÉKELY ERZSÉBET életének 87. évében, március 13-án eltávozott. Temetése pénteken 14 órakor lesz az érszőlősi református kápolnából. Egy fájó perc alatt, elszállt az életed, itthagytad azokat, akik téged nagyon szerettek. Érted imádkozunk, csendesen, zokogva, a halál nem jelent elmúlást és véget, szívünkben örökké élni fog drága emléked. Pihenése legyen csendes! Fájó szívvel búcsúzunk, lánya Ildikó, veje István és unokái: Matyi és Heni.

*

Megrendülten vettünk tudomást szeretett szomszédasszonyunk haláláról. Őszinte részvétünket fejezzük ki lányának ILDIKÓNAK, vejének ISTVÁNNAK és unokáinak MATYINAK és HENIKÉNEK, valamint a gyászoló családnak. Nugodjon békében! Lakótársai A C2-es tömbház, C lépcsőházából.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki OANŢĂ JULIKÁNAK és családjának szerettük elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Mészáros Jóska és Teri.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, nagyapára, ID. FARAGÓ ISTVÁNRA (élt 71 évet), aki ma 1 éve hagyott itt bennünket. „Nagyon fáj a szívünk, hogy örökre itthagytál, hiába várunk vissza, többé nem jössz már. Téged elfelejteni nem lehet, csak muszáj élni az életet nélküled. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Nyugodj békében, legyen békés álmod, találj odafent örök boldogságot!” Örökké gyászoló és bánatos felesége, fia, menye, unokája, valamint nászasszonya és családja.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak szeretett motoros barátunk, HEGEDŰS ISTVÁN (SZÍPI) elvesztése miatt. Emléked szívünkben örökké élni fog. A Hawks RC Nagyváradi Motoros Club.

*

Szomorú szívvel emlékezünk szerettünkre, ID. PETRI IMRÉRE (Hegyközújlak) halálának 4. évfordulóján, emlékét megőrizzük. Nyugodjon békében! Felesége, fia, menye és unokái.

*

Nem múló fájdalommal emlékezünk FACSAR ZSOMBORRA (1938–2014) halálának 4. évfordulóján. Nem feledünk! Felesége, gyermekei, unokái.

*

„Az Úr adta, az Úr vette el. Legyen áldott az Úr neve.” (Jób 1,21) A Bihardiószegi Zichy Gazdakör őszinte részvétét fejezi ki HEGEDÜS ISTVÁN tagtársának és családjának a szeretett fiuk elvesztése miatti gyászukban.

*

Mély fájdalommal és soha el nem múló szeretettel búcsúzunk drága nagynénémtől, SZÁSZ MARGITTÓL. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, Nyugalmadat nem zavarja senki. Ha nyugszol is a nehéz föld alatt, Nem leszel feledve, szívünkben örökre megmaradsz. Búcsúzik tőled unokahúgod Gyöngyi és családja.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy SZABÓ MÁRIA (szül. NAGY, Szalárd) 95 éves korában csendesen megpihent. Temetése pénteken, március 16-án 14 órától a szalárdi református kápolnától. A gyászoló család.

*

„Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, Nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, Ha látni akartok, nézzetek az égre.” Fájó szívvel búcsúzunk… SZÁSZ MARGITTÓL. …Húgod Magdus és családja, keresztlányod Éva és családja.

*

Szívemben mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett öcsém, ROZS SÁNDOR (ÖCSI) életének 65. évében súlyos szenvedés után elhunyt. Temetése 16-án pénteken, 13 órakor a városi kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik tőle bátyja Béla és családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett, drága testvérünk, MARKOVICS BERTA elhunyt. Isten nyugtassa békében. Olar Anuska és családja.

*

Könnyes szemmel, fájó szívvel emlékezünk a drága, jó édesanyára, anyósra, nagymamára és dédimamára, SZÁSZ MARGITRA, aki már 6 hónapja, hogy itthagyott bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Bánatos lánya Gabriella, veje Öcsi, unokái Mónika, Istvánka és dédunokája Márk.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós és nagymama, dédnagymama, CSIKI PIROSKA MÁRIA (szül. VASS), 69 éves korában csendesen megpihent. Temetése március 16-án 11 órától a Steinberger kápolnából. Búcsúznak tőle lányai Piroska, Gizella, Irén, veje János, unokái Renáta, Kata, Roxána, Janika és dédunokái Balázs és Hanna.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett nagymama, SZÁSZ MARGARETA életének 91. évében elhunyt. Temetése csütörtökön, március 15-én, 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúznak unokái Csaba és Gábor.

*

Fájó szívvel búcsúzom szeretett keresztanyámtól, SZÁSZ MARGARETÁTÓL, akinek életének 91. évében jóságos szíve megszűnt dobogni. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik keresztlánya Bibi és gyermekei Jancsika és Erzsike.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy HERMAN MIHAI elhunyt. Élt 65 évet. Hirtelen elmentél, szívünkben csak a döbbenet és a fájdalom maradt. Mélységes fájdalom, hogy távoztál, búcsúszó, mit nem mondtál ki, elmaradt, de szívünkben örökké velünk maradsz. Temetése március 15-én 14 órától a biharpüspöki kápolnából. Kérlek Istenem nyugtasd őt békében! Béke poraira! A gyászoló család: felesége, nevelt fia, menye és a három unokája.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, nagynéni és keresztanyám, SÁMI ANNAMÁRIA a Romtelecom volt nyugdíjasa életének 71. évében hosszú betegség után csendesen elhunyt. Temetése 15-én 12 órakor a Rulikowski temető Steinberger kápolnából.
Gyászolja öccse Gabi, sógornője Giorgiana, keresztlánya Diana, a messzi távolból és a rokonság.

*

„Krisztus, aki meghívott, fogadjon be országába téged, és Ábrahám karjába vezessenek az angyalok!” KELEMEN ERZSÉBET, CSIKI PIROSKA MÁRIA, SÁHI ANAMÁRIA, BUNGAU PAVEL ADRIAN, MILITARU ANGHELACHE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.