Gyászhírek, 2018. március 14.

Gyászhírek, 2018. március 14.
„Álmaink a végtelenben tovább élnek!” Soha el nem múló fájdalommal tudatjuk, hogy IFJ. HEGEDŰS ISTVÁN (Szípi, Székelyhíd – Bihardiószeg, élt 39 évet) hosszú, türelemmel és elfogadással viselt betegség után az égi szerpentinek örök motorosa lett. Földi maradványait március 15-én 13 órakor helyezzük örök nyugalomra a bihardiószegi református Ócska temetőben. Élete párja Kátya, szülei és testvére, Szabolcs.

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki hűséges külmunkatársunknak, Fekete Katalinnak szeretett párja, IFJ. HEGEDŰS ISTVÁN elvesztése miatti mély fájdalmában. Szeretteinek vigasztalódást kívánunk. A Bihari Napló szerkesztősége.

*

Fájdalommal a lelkemben búcsúzom a jó baráttól, volt kollégától, IFJ. HEGEDŰS ISTVÁNTÓL. Őszinte részvétünket fejezzük ki a családjának! Dan Coita és családja Diószegről.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak szeretett munkatársunk, HEGEDŰS ISTVÁN elvesztése miatt érzett fájdalmukban. Nyugodjon békében! Fájó szívvel emlékezik rá az Isoplus Románia munkaközössége.
*

„Előre mentél, mint jó vezér, ki félti társait az idegentől. Ha eljön az időnk, így bátran követünk az égi pályán.” Kimondhatatlan fájdalommal búcsúzunk a Wild Hawk Motoros Baráti Társaságunk elnökétől, IFJ. HEGEDŰS ISTVÁNTÓL (Szípi). Elvesztésed pótolhatatlan űrt hagy bennünk. Emléked szívünkben örökké él.

*

Drága MANYIKA! Őszinte részvétünket fejezzük ki a szeretett édesanyád, KOVÁCS MARGIT elvesztése miatt érzett mély gyászodban. Gabika és fia István.

*

Fájdalommal megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, POPOVICIU IULIANA (JUCI, volt vajgyár alkalmazott) életének 86. évében elhunyt. Temetése 2018. március 16-án 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Leánya Julika, veje Mircea, unokája Valentin és gyermekei Andrei és Anastásia, unokája Virginia és barátja Darius, a nevelt unokák Roxana és Iliuţă.

*

Örökké tártó fájdalommal emlékezem egyetlen, drága gyermekemre, MARJAI IMIKÉRE (élt 18 évet), aki 30 évvel ezelőtt itthagyta azokat, akiket nagyon szeretett és akik őt soha el nem felejtik. A fájdalmamat leírni nem tudom, csak magamban zokogva céltalanul élni, mert téged nem pótolhat soha, senki. Nyugodj békében, drága kisfiam. Bánatos édesanyád.

*

Őszinte együttérzésünket fejezzük ki ALBERT ZOLTÁNNAK a nagymama elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Farmexim Rt. vezetősége és munkatársai.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki ALBERT ZOLTÁNNAK nagymamája elhunyta miatt érzett fájdalmában. A Bihar megyei vámigazgatóság munkatársai.

*

„Miután megszabadult a halál gyötrelmeitől, a szent lélek örök szeretetében örvendjen az el nem múló boldogságnak és a szentek társasságának.” ROZS ALEXANDRU SIGISMUND, GHIULAI AUREL, JURCUT TEODORA, BALINT IOAN, HERMAN MIHAI. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) KFT Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel búcsúzunk ÖZV. ALBERT ERZSÉBETTŐL (szül. KELLEMEN, élt 85 évet). Temetése 14-én, szerdán 14 órakor Pósalakán a 137. számtól. Búcsúzik tőle fia Viktor (Öcsi), menye Katalin, unokája Tibor.

*
Fájó szívvel emlékezünk a drága gyermekre, testvérre, MAGYAR FERENCRE (élt 46 évet). „Egy fájó perc alatt elszállt az életed, Itthagytad azokat, akik nagyon szerettek. Megpihenni mentél, fájdalmad elhagyva, melyet sokáig viseltél magadban. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod, Találj odafent örök boldogságot. Bánatos édesanyád Gizike, testvéred Attila és családja, valamint nevelőapja Géza.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy BORBÉLY ADÉL 84 éves korában elhunyt. Utolsó útjára kísérjük az érkeserűi református kápolnától, csütörtökön 13 órai kezdettel. Isten nyugtassa békében! A gyászoló család.