Gyászhírek, 2019. március 13.

Akt.:
Gyászhírek, 2019. március 13.
„Motorbúgás üvölt az utakon, benne hangod zenéjét hallgatom. S a szélben, mely hajamba beletép, ott érzem még kezed melegét.” Ifj. HEGEDŰS ISTVÁN (SZÍPI, Székelyhíd-Bihardiószeg) egy éve a Mennybolt csillagaként vigyázza életünk. Szeretettel emlékeznek rá: élete párja Kátya, szülei, testvére Szabolcs, rokonai, barátai és a Wild Hawk motoros baráti kör tagjai.

Emlékezünk! OPREAN ADRIÁNÁRA, a drága gyermekre, testvérre és egy hűséges társra. Drága kicsi ÁDIKÁM! Bizony már 8 éve annak, hogy elmentél. Nagyon – nagyon hiányzol. Hiányzik kedves mosolyod – hangod – érintésed. Annak ellenére, hogy nagyon kevés időt kaptunk a sorstól, nagyon sok közös szép élményben volt részünk. Csodálatos a sok szép emlék. Hálásan köszönök mindent. Nyugodj békében. Drága kicsi ÁDIKÁM. A te Palikád.

*

„Őrködj sírjuk felett, Istenem, hogy csendes álmukat ne zavarja senki sem.” MELEGA TIHAMÉR, GASPAR DORINA FLORICA, BORA FLORIN EMIL. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „AZ Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Sok szeretettel emlékezünk drága férjemre, MOGYORÓSSY ISTVÁN (PÖTYI) ny. színművészre. Nyugodjék békében! Nagyon hiányzik. Felesége, fia, menye, unokái, húga, sógora, barátai.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesanyára, nagymamára és dédire, KOHR MÁRIÁRA (Tarján) halálának 10. évfordulóján. Nyugodjál békében! Szerető családja.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a drága gyermekre, testvérre, BAJKÓ CSABA LÁSZLÓRA, halálának 26. évfordulóján. „Elfelejteni téged sosem lehet, Te voltál a fény, a szeretet. Elvitted a fényt, a meleget, Csak egy sugarat hagytál: az emlékedet!” Bánatos édesanyád és öcséd Zoltán a családjával.

*

Fájdalommal emlékezem szeretett unokatestvéremre, DR. CSERNY JÓZSEFRE aki életének 85. évében Kanadában, Montrealban, március 8-án elhunyt. Bánatos unokatestvére Harsányi Zsuzsi.

*

„Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. De egy könnycsepp a szemünkben érted él, Egy gyertya az asztalon érted ég. S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, Amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, Szívünkből szeretünk s nem feledünk téged!” Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya és nagymama, BESENYI ETA 2019. február 24-én hosszú betegség után elhunyt. Búcsúztatása 2019,. március 15-én 13 órakor a nagyváradi Rulikowski temető városi kápolnájából történik. Emléked örökké élni fog szívünkben. Nyugodj békében! Szeretett gyermekeid Erika és Ernő, imádott unokád Tünde és menyed Nóri.

*

Mély fájdalommal és könnyes szemmel búcsúzunk szeretett nővéremtől BESENYI ETÁTÓL (szül. KÖVESDI, Erdőgyarak) aki 78 éves korában örökre megpihent. „Soha nem halványul szívemben, soha nem szűnik meg lelkemben gyászom érted. Nagyon fáj, és ez örökre így marad, te mindig velem leszel, az idő bárhogy is halad.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle húga Erzsike, sógora Imre, Marius, Móni, Marika, Ernő és Márk.