Gyászhírek, 2018. május 9.

Gyászhírek, 2018. május 9.
SCHMIEDT JOLÁN szeretteinek Isten vigasztaló erejét kívánja az Agnulli Dei Idősek Otthona vezetősége és lakói. „A vakok látnak, és a sánták járnak, a poklosok megtisztulnak és a siketek hallanak, a halottak föltámadnak, és a szegényeknek evangyéliom hirdettetik.”(Máté 11,5)


Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett feleség, anya, anyós és nagymama, SAMAJ MÁRIA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Decebal utcai lakótársai.

*

Addig vagy boldog, míg van, ki szeret, aki a bajban megfogja a kezed. S, hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor érted meg, ha nincs már veled. Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, PAP SÁNDOR temetésén részt vettek és fájdalmunkban osztoztak. Emléke szívünkben örökké élni fog. Gyászoló családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SAMAJ JÁNOSNAK és családjának a szeretett feleség, anya, nagymama, SAMAJ MÁRIA elhunyta miatti mély fájdalmukban. Menyhárt Vali és családja.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy SCHMIETD JOLÁN életének 79. esztendejében, türelemmel viselt, hosszú szenvedés után elhunyt. „Utad a szenvedés kövein vezetett,/ Akartad az életet, de már nem lehetett./ Megfáradt lelked feladta a küzdelmet,/ Nem bírtad a kínt, mit a sors rád méretett./ Mennyországban a nyugalmad meglelheted,/ Angyalok vigyázzák odafent lépteidet.” Gordán Katalin.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, após, testvér, nagyapa, VIRÁG SÁNDOR hosszú szenvedés után 72 éves korában elhunyt. Temetése szerdán, május 9-én 15 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúznak tőle lányai, unokái, veje, nővérei.

*

Tisztelettel emlékezünk a szeretett édesanyára, nagymamára, anyósra és dédire, KARÁCSONY ERZSÉBETRE (Síter) halálának 12. évfordulóján. Pihenése legyen csendes! Emléke szívünkben él. Fia Karácsony Tibor és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett sógornőtől és nagynénitől, SAMAJ MÁRIÁTÓL. Őszinte részvétünket fejezzük ki férjének, két fiának és családjaiknak. Nyugodjon békében! Anikó, Lajos, Sorin és Andris.

*

Örök álmod őrizze béke és nyugalom, szívünkben örökké élni fogsz, mert szeretünk és hiányzol nagyon.” Mély fájdalommal tudatjuk, hogy TOARNICZKY GIZELLA (szül. ANDRÁS) elhunyt életének 76. évében. Temetése a Steinberger kápolnából 2018.05.10-én. Az András család.