Gyászhírek, 2018. május 4.

Gyászhírek, 2018. május 4.
Mély megrendüléssel értesültünk egykori osztálytársunk, UJHELYI OSZKÁR haláláról. Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a családnak. Nyugodj békében! Osztálytársaid.

Fájó szívvel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor most 14 éve a legdrágább szerettünk, ÖRÖSI ILONA (Hegyközszentmiklós) eltávozott közülünk, „Úgy mentél el csendben és szerényen, drága, jó lelked nyugodjon békében!” Örökké gyászoló családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, ID. SEBESTYÉN PÉTERRE (Biharpüspöki) halálának 5. évfordulóján. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Bánatos, szerető családja.
*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk halálának 10. évfordulóján SZABÓ LÁSZLÓRA (Bihardiószeg). Telnek a hetek, múlnak az évek, Csak az hal meg, akit elfeledünk, Örökké él, akit nagyon szeretünk. Bánatos felesége Magdi.
*
Szomorú szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa és dédnagytata, PAP SÁNDOR (a Textilgyár volt mestere) életének 82. évében elhunyt. Temetése 2018. május 7-én, hétfőn 13 órától a Steinberger kápolnából lesz. Gyászoló felesége és családja.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szeretett gyermekre, testvérre, nevelő apára, BALLA SÁNDORRA halálának 6. évfordulóján. „Ott pihensz, ahol már nem fáj semmi, / Nyugalmadat nem zavarja senki. / Úgy mentél el, csendben és szerényen, / Drága, jó lelked nyugodjon békében!” Bánatos édesanyja, húga, nevelt lánya és nevelt unokája.
*
Tisztelettel és kegyelettel emlékezünk MATUSÁN SÁNDORRA (Nagykágya) halálának 11. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Nyugodj békében! Soha nem feledő családod.
*
Szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, TORZSA GYULÁRA (Biharpüspöki), aki 6 hónapja itthagyott bennünket. Itt állunk sírodnál, némán, csendesen, ott pihensz, ahol nem fáj semmi sem. A halál nem jelent elmúlást és véget, szívünkben örökké élni fog drága emléked. Őrködj álma felett Istenem, hogy oltalmad alatt csendesen pihenjen! Örökké gyászoló feleséged Ibolya, lányod Ibolya, fiad László, menyed Éva, vejed Eugén.
*
Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett keresztanyától, B. SZÁVÓ JÓZSEFNÉTŐL, aki 97 éves korában csendesen elhunyt. Emléke szívünkben örökké megmarad. Szávó Laci és családja.
*
Bánatos szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, dédnagyapa, id. Ujhelyi Oszkár85 éves korában örökre megpihent. Temetése máj us 4-én, pénteken 14 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Gyászoló családja.
*
Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nagybátyánktól, UJHELYI OSZKÁRTÓL. Nyugodj békében, drága OSZIKÁNK. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Erzsike és István.
*
Szomorú szívvel emlékezünk unokaöcsénkre, BALLA SÁNDORRA halálának 6. évfordulóján. Őt soha el nem felejtő bánatos nagynénje és családja.
*
És nem lehetett megmozdulni ebben a csendben ami elment, és visszajött, mint a szeretet emléke, mint a simogatás, ami régen elmúlt, s nem múlik el soha! (Fekete István: Téli Berek) Mély fájdalommal tudatom, hogy a szeretett anya és nagymama, DEAC-DRAGOMIRESTI OLGA 93 éves korában elhunyt. Temetése május 7-én 11 órakor a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.
*
Őszinte részvétünket fejezzük ki CSŐSZ NÓRIKÁNAK és családjának a szeretett nagyapa, apa, férj elhunyta miatt érzett fájdalmukban. A Szacsvay Iskola III.B osztálya.
*
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és tisztelték, hogy szeretett családtagjaink, KISS JENŐ (volt biharpüspöki lakos), és felesége MAJOROS MÁRIA (volt tarjáni lakos) hamvait Budapestről hazaszállítva, a biharpüspöki református temetőben helyezzük örök nyugalomra, szombaton 13 órakor. „Aki az Isten akaratát cselekszi, az megmarad örökké.” (1 János 2,17) Fájó szívvel búcsúzunk tőlük: lányuk Ildikó, veje Kálmán, unokáik János és Sándor. Jenő testvére: özv. Papp Dezsőné, unokaöccse Papp Zoltán és családja, Marika testvérei és azok családtagjai.
*
„Bizalommal kérjük Istent, az élet Urát, hogy elhunyt testvérünket, akit erőtlenségben temetünk el, erőben támassza fel.” HOLUB JÓZSEF, SOBIESCHI IOAN, VIDICAN FLOARE, BAICU GELU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.
*
Őszintén együtt érzünk TÜNDÉVEL és családjával a mély gyászban amit szeretett édesapja, GURKA FERENC elvesztése okozott. Miskolczy Lajos barátja és osztálytársa a Gépipari Középiskolában és családja, valamint még elő osztálytársai nevében a volt „Gépiparisták”.