Gyászhírek, 2018. május 3.

Gyászhírek, 2018. május 3.
Fájdalommal tudatjuk, hogy elhunyt egyetlen nagymamánk, PISKI ERZSÉBET (szül. FAZEKAS) 81. életévében. Temetése május 3-án 14 órától a szalárdi református kápolnától. Nyugodjál békében! Fájó szívvel, könnyes szemmel búcsúzunk tőle: Kati, Pisti és a család.

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett nővéremtől, a nagynénitől, Piski Erzsébettől (szül. Fazekas, Köröskisjenő), aki életének 81. évében rövid szenvedés után elhunyt. Nyugodjon békében. Szerető húgod Juliska és fiai családjukkal.

*

Könnyes szemmel, fájó szívvel emlékezünk a ma 1 éve elhunyt drága feleségre, szeretett testvérre, nagynénire, NAGY PIROSKÁRA. Nem foghatom már megfáradt kezedet, / Nem simogathatom őszülő fejedet, / Fáj nagyon és örökre így marad, / De mindig velem leszel, az idő bárhogy is halad. / Ránézek a fényképedre, látom szemed ragyogását, / Könny csorog végig arcomon, / Ha megkérdeznél mi fáj, mi bajom, / Azt felelném – hiányzol nagyon-nagyon.” Férjed Kálmán.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett GURKA FERENC LAJOS KÁROLY életének 85. évében csendesen megpihent. Temetése pénteken, május 4-én 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik gyászoló családja. Tünde, Anikó és Jóska úr.

*

Addig vagy boldog, míg van, ki szeret, aki a bajban megfogja kezed, s hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor érzed, ha nincs már veled. Mély fájdalommal búcsúzom tőled, nagyapa. Detti. Együttérzésünket és őszinte részvétünket fejezzük ki ÚJHELYI OSZKÁRNAK és családjának szeretett édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmában. A Bölöni család.

*

Könnyekkel a szemünkben, mély fájdalommal a szívünkben emlékezünk az imádott édesanyára, feleségre, SZÜCS ÉVÁRA (szül. KIS, Érmihályfalva), kinek jóságos szíve 4 éve örökre elcsendesedett. Ha emlegettek, köztetek leszek, De fáj látnom könnyetek. Ha rám gondoltok, mosolyogjatok, Mert én már Istennél vagyok. Bánatos gyermekei Sanyika, Szabolcs, férje Sanyi és szeretteid.

*

„Tudom, hogy a tavasz nem tart örökké, Hogy elmúlnak mind a derűs napok, Hogy a dal, hogy a tavasz idehagynak, És ősz fejemmel magam maradok.” (Kaffka Margit) Fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, édesanyára és nagymamára, DUMA IDÁRA (szül. SZABÓ, Síter, a Ruhagyár volt dolgozója), aki türelemmel viselt, hosszú betegség után két éve örökre megpihent. Emléke örökké a szívünkben él. A jó Isten őrizze örök álmát! „Hiányzik aggódó és szelíd féltésed, mely minden egyes lépésemnél tudatta velem, hogy van még, aki óv, s van, ki rám vigyáz.” Férje gyermekeivel és azok családjaival.

*

Őszintén együtt érzünk sógorunkkal és családjával a mély gyászban amit a szeretett édesapa elvesztése okozott. Balla Erzsébet és családja.

*

Őszinte részvétemet és együttérzésemet fejezem ki nászasszonyomnak, vejemnek és a gyászoló családnak a szeretett férj, apa, ROGOZSINSZKI EMIL elvesztése miatt. Osztozom fájdalmukban. Apatársa Oláh András.

*

Fájó szívvel emlékezünk SURÁNYI (BOROS) MÁRIÁRA halálának 6. évfordulóján. „Csillag volt, mert szívből szeretett, Mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, De szívünkben él és örökre ott marad.” Szerető családod.

*

Fájó szívvel búcsúzunk ROGOZSINSZKI EMILTŐL, aki életének 75. évében örökre megpihent. Temetésére május 4-én 15 órakor a száldobágyi kápolnából kerül sor. Búcsúzik tőle fia Zsolt, menye Piroska, unokája Roli, valamint lánya Krisztina és veje Laci.

*

Részvétemet fejezem ki a hozzátartozóknak ROGOZSINSZKI EMIL elvesztése miatt. Kívánom, hogy az idő segítsen feldolgozni a fájdalmat. Apatársa Szarka József.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, dédnagymama, VARGA IRÉN (szül. TÖRÖK) életének 76. esztendejében türelemmel viselt, hosszú szenvedés után elhunyt. Temetése május 3-án 14 órakor a bihari református kápolnából. A gyászoló család.

*

Megtört szívvel emlékezem a ma 6 hónapja elhunyt, szeretett tatára, ID. HIRI JÓZSEFRE (Margitta). Őszi nap volt mikor végleg itthagytál, Sokat tűrő és szenvedő lelked örök nyugalomra talált. Oly értékes „hang” voltál a családi kottán, Ami kár lett volna meg ne szólaljon ma már…! Az élet számomra sóhajjal, nélküled megy tovább, Emlékedet, kezed munkáját, És minden együtt töltött percet Megőrzöm szívemben és értékelem egy életen át…” Unokád, Potyka Petra.

*

Hat hónapja már, hogy a legjobb és legdrágább testvért és nagybátyát, ID. HIRI JÓZSEFET elveszítettük. Fájó szívvel gondolunk rá, örökre fog hiányozni nekünk. Áldott legyen emléke, nyugodt örök álma! Testvére Piri és lánya Lucia.

*

„Álljatok mindig készen a végső számadásra.” (Luc. 12,35-40) GURKA FERENC LAJOS, UJHELYI OSCAR ADALBERT, CICORTAŞ TEODOR, BELENESI VIORICA, MIHEŞ FLOARE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „AZ Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.