Gyászhírek, 2018. május 23.

Gyászhírek, 2018. május 23.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa, élettárs, GHEORGHE „GHICA” INDRIE életének 54. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. „Ott van ő már, ahol nem fáj semmi, Csendes pihenését nem zavarja senki. Nyugodjon csendesen, legyen békés álma, Találjon rá odafönn az örök boldogságra.” Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle lánya Bianca, éllettársa Klára és a gyászoló család.


Megrendült lélekkel tudatjuk, hogy szeretett feleség, édesanya, nagymama, BERÉNYI BIRÓ MÁRIA
életének 77. évében, rövid betegség után 2018. március 8-án, Budapesten elhunyt. A hamvait 2018. május 26-án helyezzük nyugalomra. A temetési szertartás 11 órakor a nagyváradi Rulikowski temető, Steinberger kápolnájában lesz megtartva. Emléke legyen áldott. Férje Misi, lánya Zsuzsi, unokája Zsuzsika és veje Tibi.

*

„Csendben imádkozva vegyünk búcsút elköltözött testvérünktől” KRISTOF JÓZSEF GYULA, UNGUR PETRU, RAICU ELENA, INDRIE GHEORGHE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a drága édesanyától és nagymamától, BERECZKI OLGÁTÓL, (volt asszisztensnő a 11-es orvosi rendelőben), aki 81 éves korában elhunyt. „Nem integet többé elfáradt kezed, nem dobban már értünk jóságos szíved. Elmentél tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben élsz, és örökre ott maradsz.” Temetése csütörtökön, május 24-én 15 órától a Steinberger kápolnából, a Rulikowski temetőben. Búcsúzik tőle fia Csaba, Tünde, Adrienne és Cristi.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett fiú és apa, INDRIE GHEORGHE életének 53. évében váratlanul elhunyt. Temetése május 24-én 14 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Édesanyja Irén és lánya Bianka.