Gyászhírek, 2018. május 2.

Gyászhírek, 2018. május 2.
Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett férjtől, édesapától, nagyapától, CHIŞ ISTVÁNTÓL (PISTA), aki hosszú betegség után 77 éves korában elhunyt. Temetése május 2-án 13 órakor lesz a városi ravatalozóból. Búcsúzik tőle felesége Manci, lányai Edit és Manyika, unokái Nicoleta és Nórika, vejei Nicolae és Misi.

Csillag lett Ő, mert szívből szeretett, S mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett, Elment tőlünk mint a lenyugvó Nap, De a szívünkben él, s örökre ott marad. Fájó szívvel emlékezünk a szerető anyára, nagymamára és anyósra, Özv. SZILÁGYI JULIÁNNÁRA (Magyarkakucs), aki egy éve itthagyott bennünket. Emlékét örökkön örökké őrízzük. Reá emlékeznek fiai Feri és Zoli, lánya Márta, veje, unokái, unokamenye és unokaveje.

*

Hulló könnyekkel emlékezem drága unokámra, STEIN ANGÉLA BERNADETTRE (ANGIKÁMRA). Szerető Magdus Mamád.

*

„Égi Atyánk, halld meg imánk, Fájdalmunkban adj erőt! Kit elvettél, égbe vittél, Fenn a mennyben áldd meg őt! Ragyogtasd az égi hazában, Fénylő csillagként, Az ő drága szép és jó Lelkét!” Halálának 3. évfordulóján emlékezünk lelkünk mély fájdalmával, drága szeretett lányunkra, STEIN ANGÉLA BERNADETTRE (szül. BERNÁTH, Bihar). Isten áldása legyen az emlékét megőrzőkön. Bánatos, szerető családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Kis Gábornak és családjának szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Az RMDSZ Bihar megyei szervezet vezetősége és munkaközössége.

*

„Tudom, hogy az én Megváltóm él, és utoljára az én porom felett megáll”. (Jób 19,25). Őszinte részvétünket fejezzük ki Varsolczi Ilonának és családjának szeretett férje, VARSOLCZI GYÖRGY, kedves Gyuri bácsink elhunyta miatt érzett fájdalmában. A feltámadás Urának vigasztalását és békességét kérjük a gyászolók számára. Fábián Tibor és felesége Éva Nagyszántóról.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki Kis Gábornak és családjának szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Az RMDSZ Nagyvárad Városi Szervezet ügyvezető elnöke Botházy Nándor és az ügyvezetés.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki MUNKÁCSI ERZSÉBETnek szeretett férje, MUNKÁCSI ÁRPÁD elvesztése alkalmából. Nagy Juliana és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki kolléganőnknek, Balogh Évának és családjának szeretett anyósa elhunyta miatt érzett fájdalmukban. Az Europrint munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretteinkre, KULPINSZKI TIBORRA halálának 15. évfordulóján és KULPINSZKI BORBÁLÁRA halálának 5. évfordulóján. A bánatos család.

*

„Amint igaz, hogy élek – szól az Úr, előttem meghajlik minden térd és minden nyelv magasztalja az Istent.” BALOG MARIA, CENTEA GHEORGHE, FURDUI MARIA-ANGELA, SZÁRAZ ADÉL, CHIFOR AUREL, BODEA GHEORGHE, SIMUT MAGDOLNA, BALOGH RÓZA, CIORBA ILONA, MUDURA GHEORGHE, GHETE IOSIF, BORZEA EVA, KORMOS ÉVA, OIERU ATANASIU, FODOR DORINA-DOINA, FODOR IRMA, TORJOC ANA, MOCA SILVIU, BLAGA DUMITRU, POPA ONITA, TIVADAR PIROSKA, DEAC-DRAGOMIRESTI OLGA, SALAJAN VICTORIU, TOCUT EVA. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, BALOGH RÓZA (szül. BUNDIK) életének 76. évében, hosszantartó betegség után elhunyt. Temetése szerdán, május 2-án 13 órakor a biharpüspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Búcsúzik fia Öcsi, menye Éva, unokái Petra és Matyi.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától, nagymamától, BALOGH RÓZÁTÓL, akinek életének 76. évében jóságos szíve megszűnt dobogni. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik fia András, élettársa Kati, unokája Csilla és dédunokája Astrid.

*

Fájó szívvel búcsúzom a szeretett CENTEA GHEORGHETÓL, aki az életének 64. évében csendesen megpihent. Temetése szerdán, május 2-án 15 órakor a városi ravatalozóból. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúznak Melinda, Ingrid és Roland.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatom, hogy drága édesanyám, FODOR IRMA (szül. PÉTER) 79 éves korában hirtelen elhunyt. „Szívében nem volt más csak szeretet, élete maga volt a küzdelem. Hozzád már csak temetőbe mehetek, virágot csak a sírodra tehetek. Könnycsepp gördül végig az arcomon, Hiányozni fogsz nekem nagyon.” Emlékét szívemben örökké megőrzöm. Utolsó útjára kísérjük szerdán, május 2-án 14 órakor a Steinberger kápolnából. Örökké bánatos fiad Attila.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, MUNKÁCSI ÁRPÁD-MÁRK temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak. Emléke szívünkben örökké élni fog. A gyászoló Munkácsi család.