Gyászhírek, 2018. május 15.

Gyászhírek, 2018. május 15.
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a Puskás családnak szerettük elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Nyugodjon békében. Az RMDSZ Bihar megyei szervezetének vezetősége és munkaközössége.

Őszinte részvétünket fejezzük ki a Puskás családnak Puskás Károly elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Csorba család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a Puskás családnak szeretett hozzátartozójuk, Puskás Károly elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A székelyhídi Petőfi Sándor Elméleti Líceum biológiatanárai.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a PUSKÁS családnak szerettük, PUSKÁS KÁROLY biológiatanár elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Soós család.

*

A Bihar Megyei Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége (R.M.P.SZ.) vezetősége és tagsága megrendülten búcsúzik a kiváló kollégától, nagyszerű embertől és Ezüstgyopár-Díjas pedagógustól, PUSKÁS KÁROLY biológiatanártól, a nagyváradi és a bihari oktatás meghatározó egyéniségétől, akinek felkészültsége, embersége, szerénysége és szakmai alázata példaértékű marad a kollégái és tanítványai számára. Emlékét kegyelettel megőrizve nyilvánítunk őszinte részvétet a gyászoló családnak.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a PUSKÁS családnak a Szacsvay Imre Általános Iskola egész munkaközössége nevében. PUSKÁS KÁROLY tanár úr elhivatott pedagógus volt, nagyszerű kolléga, aki aligazgatóként is helytállt. Emlékét örökre megőrizzük.

*

Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték, hogy BACSADI IRÉN életének 78. évében elhunyt. Temetése a Rulikowski temetőben, a Városi kápolnától 2018.05.15-én 14 órától lesz. A Berenyi család.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, PREISZ SÁNDORRA halálának 47. évfordulóján. Bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk szerető feleségemre és édesanyára, KOVÁCS ERZSÉBETRE halálának 4. évfordulóján. „A temetőbe sétálva, egy sírnál megállunk, / Könnyekkel a szemünkben, virággal a kezünkben, / Porszem az élet, viszi a szél, de a szívünkben a szeretet örökké él.” Örökké siratlak!Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Nyugodj békében! Férje Feri, lánya Tünde, veje Zoli.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki PUSKÁS ÁGNES tanárnőnek szeretett édesapja, PUSKÁS KÁROLY elhunyta miatt érzett mély fájdalmában. A „Iosif Vulcan” Főgimnázium Biológia Szakos tanárai: Lucaciu Maria, Kleszken Éva, Király Éva, Ferenti Sára.

*

Fájó szívvel tudatom, hogy a szeretett feleség, POP-COMAN KARMEN életének 53. évében elhunyt. Temetése szerdán, május 16-án 13 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívemben örökké megőrzöm. Bánatos férje Simion.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, ismerősöknek, szomszédoknak, akik a szeretett SZABÓ FERENC temetésén részt vettek és mély gyászunkban osztoztak. Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa és dédnagyapa, BÁLINT LÁSZLÓ (volt OTL-buszsöfőr) életének 77. évében csendesen megpihent. Temetése csütörtökön, május 17-én 13 órakor a biharpüspöki kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Búcsúzik gyászoló családja.

*

„Bocsásd meg bűneit, hogy veled uralkodjék a halhatatlanság országában Krisztus a mi Urunk által.” POPA AURELIA, MARINCAS IOAN, BICA ANTONIU CORNEL, BALINT LASZLO, POP-COMAN KÁRMEN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.