Gyászhírek, 2018. május 10.

Gyászhírek, 2018. május 10.
Fájó szívvel és örök szeretettel emlékezünk a drága édesapára, nagytatára, sógorra, FINGERMANN JENŐRE halálának tizenegyedik szomorú évfordulóján. A bánatos család.


Mély megrendüléssel búcsúzunk szeretett és nagyra becsült osztályfőnökünktől és magyar tanárunktól, GYULAFALVY MÁRIÁTÓL. Nyugodjék békében! Emlékét kegyelettel megőrizzük. Őszinte részvétünket nyilvánítva lányainak KATIKÁNAK és MARIKÁNAK családjaikkal együtt.
Az Ady Líceum 1956-ban végzett X.A osztály tanulói.

*

Fájó szívvel emlékezünk MAGYAR LAJOSRA, aki 27 évvel ezelőtt 52 évesen eltávozott az életből. Béke poraira! Emlékezik rá felesége Manyi, fia Csaba, 2 unokája Róbert és Mónika.

*

Fájó szívvel emlékezünk szeretett kis keresztfiunkra, BÖSZÖRMÉNYI DOMINIK PATRIKRA (élt 3 évet). Sok szál gyertya ég, könnycsepptől áznak, Lelkedre odafent az angyalok vigyáznak. Már nincsenek szavak, miket suttog a szád, Ma lehajtott fejjel, némán emlékezünk Rád. Keresztszüleid Klaudia, Jancsi és Milán.

*

„Istenem, súgd meg neki halkan, Lágyan szólj hozzá, hogy ne zavarjam! Álmomban keressen meg engem, Még egyszer hadd lássam, hadd öleljem! Nem szólnék róla, hogy mélyen gyötör a bánat,Csak hadd lássam még egyszer a DOMIKÁMAT! Hadd legyen nekem ez a legszebb álom, Súgd meg neki halkan, én mindennap várom! Nagyszüleid: Vasi, Anita, Gabi, Andreea és unokatestvéred Denis.

*

Könnyes szemmel, némán állunk nap mint nap sírod mellett, drága kisfiunk, aki 3 éve felszállt az angyalokhoz, BÖSZÖRMÉNYI DOMINIK PATRIK (élt 3 évet). Néma sír takarja / Drága testedet, / Csak állunk csendben, / Rád emlékezünk. / Virágok, gyertyák, / Fájó szép gondolatok / Imát mondunk érted, / Halk a sóhajunk. / Gyertya lángja libben, / Lelkünk megremeg. / Most is, mint mindig, / Hiányzol nekünk. / Nincs egy nap, hogy / Téged ne emlegessünk.” Anya, Apa és testvéreid Márk és Sarah. *Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett édesanyától, feleségtől és nagymamától, TIMÁR ILONA LIVIÁTÓL. Temetése május 10-én 12 órakor a nagyváradi kápolnából. Az örökké gyászoló család: férje Miki, lánya Livia és unokája Anita.

*

Fájó szívvel és könnyes szemmel emlékezünk ERDEI ANGÉLÁRA (szül. BODO) halálának 12. évfordulóján. Vitted a keresztedet, sose mondtad, hogy fáj, csak azt, hogy szeressetek akkor is, ha nem leszek már.” Szerető édesanyja Mária, nővére Anikó és unokahúga Reni.

*

Könnyes szemmel, fájó szívvel emlékezünk a drága, jó feleségre, édesanyára, nagymamára és anyósra, PERECZ EMŐKÉRE (gyógyszerésznő) halálának 7. évfordulóján. „Itt állunk sírodnál némán és csendesen, nagy fájdalmat hagytál mindannyiunk szívében. Istenem, de nehéz nélküled élni, az együtt töltött éveket nem lehet feledni! Maradt a nagy bánat, egy csendes sírhalom, szerető szívünkben gyász és fájdalom. Az idő múlik, szállnak az évek, a mi szívünkben megmarad örökké emléked.” Bánatos férje, leányai, unokái és vejei.

*

„Mikor a lelkem roskadozva vittem, csöndesen és váratlanul, átölelt az Isten. Nem harsonával, hanem jött néma igazi öleléssel.” Soha el nem múló fájdalommal búcsúzunk drága édesanyánktól, a szeretett feleségtől és nagymamától, SZABÓ MAGDOLNÁTÓL. A jó Isten adjon neki örök nyugodalmat, lelkiekben mindig velünk leszel. Örökké szeretni fogunk. A temetés május 11-én 15 órakor lesz a Rulikowski temető városi kápolnájában. Mély fájdalommal a Szabó család.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk SCHMIEDT JOLÁNTÓL, aki életének 79. évében, méltósággal viselt, hosszú szenvedés után hazatért Teremtő Urához. A Székely család.

*

„Krisztus, aki hazahívta, legyen örök, fénylő napja! Vegye hívek seregébe, mennyországnak örömébe.” KRAJNIK PIROSKA, BAGDI MÁRIA MAGDOLNA, ALAFI ÉVA, PAP MIKLÓS. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.