Gyászhírek, 2018. június 26.

Gyászhírek, 2018. június 26.
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér, sógor és keresztapa, FIBIK ISTVÁN tragikus hirtelenséggel elhunyt. Nyugodjon békében. Búcsúzik tőle testvére Fibik Zsigmond, sógornője, keresztlánya a Kiss család és a Kele család.


Megrendült lélekkel és mély fájdalommal szívünkben tudatjuk, hogy a legdrágább férj, apa és nagyapa, KÁDÁR PÁL életének 64. évében eltávozott az élők sorából. Temetése 2018. június 26-án, kedden 13,30-kor a városi ravatalozóból. Gyászoló felesége Mária, fia Lóránt, menye Renáta és imádott unokája Krisztián.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, dédnagymama, BÉKECS ROZÁLIA (szül. IRINYI) életének 95. évében csendesen megpihent. Temetése szerdán, június 27-én 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik gyászoló családja.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben mély fájdalommal veszünk búcsút szeretett édesanyánktól, VASZI VERONIKÁTÓL életének 66. évében hirtelen elhunyt. Temetése június 27-én, szerdán 14 órakor lesz a kisszantói temető kápolnájából. Búcsúzik tőled lányaid, fiad és családjaik.

*

Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett feleségem, GRÓF PIROSKA, (szül. BARTA) hosszan tartó betegség után elhunyt. Emlékét szívemben örökké megőrzöm. Bánatos férje, Árpád.

*

„Már nincs holnap, ennyi volt az élet,/ Sirassatok csendben, én a szívetekben élek.” Szerető szívvel búcsúzunk GRÓF PIROSKÁTÓL, aki hosszú szenvedés után csendesen megpihent. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle Juhász János és családja.

*

„Életünkben és halálunkban egyaránt az Úréi vagyunk.” BÄCHER GHEORGHE, VASZI VERONICA, BEKECS ROZÁLIA, FECHETE SILVIA, MÂNDRU MARIA VIOLETA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Megrendülten búcsúzom DR. FÁBIÁN SÁNDORTÓL, a lágy hangú baráttól, Várad neves értelmiségiétől, kiváló Költőtől. Isten Veled! Elekes Ildikó.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak a szeretett feleség és édesanya, SANYÓ KATALIN elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. „Elmenni oly nehéz volt, itthagyni titeket,/ De azért ne fájjon értem szerető szívetek./ Mert nem fáj semmim, az álom szép,/ Majd a fényes felhőkön találkozunk még.” Emléke legyen áldott! Özv. Sanyó Piroska és Kakócz Zoltán családjával.

*

Fájó szívvel búcsúzunk SANYÓ KATALINTÓL. „A titokzatos égben vagy talán,/ Mi némán felnézünk, s a szívünk fáj./ Sírunk, pedig te most fenn az égben,/ Már rég pihensz angyalok ölében./ Nekünk most mennünk kell tovább,/ De szívünkben vagy, s gondolunk rád./ Istenünk, kérünk vedd helyettünk oltalmadba őt,/ Tárd ki kapudat nyugodni vágyó lelke előtt.” Keresztfia Ádám, Icu és Tibi.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk drága anyatársunktól, SANYÓ KATALINTÓL, aki oly fiatalon eltávozott az élők sorából. Csendes álma fölött őrködjön a hála és a szeretet. A Cser és ifj. Csomay család.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett feleségtől, édesanyától, SANYÓ KATALINTÓL (szül. DIENES), aki 47 éves korában lelkét vissza kellett adja Teremtőjének. Temetése június 26-án 15 órától a biharszentjánosi kápolnából.
„Életünk egén fénylő csillag voltál,/ Itthagytál bennünket, de mindvégig harcoltál./ Most, hogy már kialudt az az áldott fényed,/ Pótolhatatlan lesz a te drága lényed.” Szerető férje Imre, lányai Bettina és Katalin, veje Attila.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, férj, testvér, SAJGÓ-BEZGÉDI IMRE, életének 77. évében eltávozott közülünk. Temetése 2018. június 27-én 14 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Búcsúzik tőle felesége Gabriella, gyermekei Norbert és Zita, testvére Erzsike és azok családjai.

*

Mély fájdalommal és megtört szívvel veszünk végső búcsút NAGY IDÁTÓL. „Nem vársz már minket ragyogó szemekkel,/ Nem örülsz már nekünk szerető szíveddel./ De egy könnycsepp a szemünkben érted ég./ Telhetnek hónapok, múlhatnak évek,/ Szívből szerettünk, s nem feledünk téged.” Temetése kedden, június 26-án 13 órakor a síteri kápolnából. Búcsúzik tőle lánya Anikó családjával és fia Dorin családjával.

*
Fájó szívvel búcsúzunk az imádott nagymamától és dédmamától, NAGY IDÁTÓL (élt 69 évet). „Úgy mentél el csendben, szerényen, drága lelked nyugodjon békében!” Búcsúzik tőle 6 unokája, 3 unokaveje, 2 nevelt unokája és 2 dédunokája.

*

Fájó szívvel emlékezünk június 26-án halálának 6. évfordulóján ID. VANCSA SÁNDORRA (Érolaszi). „Lám ennyi az élet, gondoltad-e?/ Egy pillanat és mindennek vége./ Szólni sem tudtál, hogy indulsz a messzeségbe./ Maradt a nagy bánat, egy csendes sírhalom,/ Szerető szívekben örök gyász és fájdalom,” Emlékezik rá felesége, fia, 2 lánya, 4 unokája, veje, unokavejei és 3 dédunokája.

*

Fájó szívvel és soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága gyermekünkre, SAJTI CSABÁRA halálának 17. évfordulóján. Drága emléked őrzi a család és szeretteid.

Címkék: ,