Gyászhírek, 2018. június 19.

Gyászhírek, 2018. június 19.
Fájó szívvel emlékezünk szeretteinkre, MORARU JÁNOSRA, a férjre, apára, apósra, nagyapára, aki már 20 éve, MORARU PIROSKÁRA, az anyósra, nagymamára, dédnagymamára, aki 16 éve és MORARU AVRAMRA, az apósra, nagyapára, dédapára, aki 24 éve hagyott itt bennünket. „Bennünk él egy arc, egy meleg tekintet./ Egy simogató kéz, egy sóhaj, egy lehelet./ Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet./ Amit tőlünk senki, soha el nem vehet. ” Emléküket örökké őrizzük! A bánatos család.


Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, RENGE SÁNDORRA (Szalárd) halálának 32. évfordulóján. Az évek múlnak, az emlékek élnek, míg élünk e földön őrizzük emléked. Szívünkben a helyed nem pótolja semmi, soha nem fogunk elfeledni. Nyugodj békében.
Szerető családod.

*

„Amikor elhatalmasodott a bűn – Isten irgalmából – túláradt a kegyelem.” DR. FÁBIAN SÁNDOR, BÂRSĂŞTEANU TRAIAN PETRE, COITA IOSIF. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „AZ Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett fiunk, IFJ. GÁSPÁR TIBOR életének 35. évében, 2018. június 16-án elhunyt. Utolsó útjára 2018. június 20-án kísérjük a városi temetőben a Steinberger kápolnából 15 órától. Fájó szívvel búcsúznak tőle szerető szülei Tibor és Mária.

*

Mély fájdalommal búcsúzom szeretett páromtól, IFJ. GÁSPÁR TIBORTÓL. Egy nyári napon életed véget ért,/ Bánatot ránk hagyva, hirtelen elmentél./ Hiába borul rád a temető csendje,/ Szívemben élni fogsz mindörökre./ De az élet csendben megy tovább,/ Emléked megőrzöm egy életen át. Bánatos kedvesed Angyalka.

*

Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, rokon, DR. FÁBIÁN SÁNDOR költő életének 81. évében elhunyt. Temetése 2018. június 20-án, szerdán 12 órától a Steinberger kápolnából lesz. Gyászolja szerető bánatos felesége Anna, gyermekei Judit és Armand.

*

Szívünkben fájdalmmal búcsúzunk a sógortól, nagybácsitól, DR. FÁBIÁN SÁNDORTÓL költőtől, aki türelemmel viselt beteség után 81. évesen elhunyt. Pihenj békében. A Korody család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak a drága feleség, édesanya, nagymama, BUZGUCZA ANNA elveszetése miatti mély fájdalmunkban. Emlékét megőrizzük, nyugodjon békében! Anika József, Boska Sándor, Nagy István.

Címkék: ,