Gyászhírek, 2018. június 12.

Akt.:
Gyászhírek, 2018. június 12.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, GAJGÓ SÁNDOR (diószegi születésű) életének 89. évében elhunyt. Temetése szerdán 12 órakor a püspöki kápolnából. Nyugodjék békében! Gyászoló családja.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy ÖZV. GÁBORA ANNA (élt 79 évet) elhunyt. Temetése június 12-én 13 órakor a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle két lánya és fia.

*

Fájó szívvel emlékezünk a 9 éve elhunyt édesapánkra, apósra, nagytatára, dédnagytatára, SZABÓ KÁLMÁNRA (Érmihályfalva). „A múltba visszanézve, valami fáj, valakit keresünk, aki nincsen már. Múlhatnak a napok, telhetnek az évek, szívünkben örökre megmarad emléked. Érted hulló könnyeink soha el nem múlnak, a jó Isten adjon örök nyugalmat.” Örökké bánatos gyermekei: Kálmán, Marika és azok családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szerető férjtől, édesapától és nagyapától, CZEGLÉDI LAJOSTÓL (élt 73 évet). Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett. Így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek. Temetése kedden, június 12-én 15 órától a bihari református kápolnából. Bánatos felesége Erzsike, szerető leánya Editke és élettársa Antal, imádott unokája Attila és élettársa Dórika.

*

Szerető szívvel búcsúzunk a szeretett testvértől, sógortól és keresztapától, CZEGLÉDI LAJOSTÓL, aki csendesen megpihent, hosszú szenvedés után, most már békésen él szívünkben tovább. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik tőle testvére Sándor, felesége Margit, fia Attila és keresztfia Sándor, felesége Kinga és két kisfiuk Attila és Botond.

*

Ahogy telnek a napok múlnak az esték, Úgy fáj egyre jobban, hogy minden csak emlék. Szomorú szívvel emlékezünk a férjre, apára, apósra, nagyapára, HORVÁTH BÉLÁRA, aki 1 éve itthagyott bennünket 66 évesen. Itt állunk sírodnál némán és csendesen. Nagyon nehéz nélküled élni, az együtt töltött éveket nem lehet feledni. Szívünkben helyedet nem pótolja semmi. Míg e földön élünk, nem fogunk feledni. Erős voltál, nem panaszkodtál, némán tűrted a fájdalmak fájdalmát. Két kezed munkáját mindenütt látjuk, emlékét míg élünk, szívünkbe zárjuk. Hogy egy férj, apa, milyen nagy kincs, csak az tudja igazán, akinek már nincs. Egy a reményünk, mely éltet és vezet, hogy egyszer még találkozunk veled. Soha nem feledünk. Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk rád. Feleséged Karolina, három fiad Tibi, Bobi, Robi, lányod Csilla, menyei Vera, Krisztina, Ilonka, vejed Samuel, és a négy unokája Jocó, Timi, Iza és Jázminka.

*

Ma 13 éve annak a szomorú napnak, amikor örökre itthagyott bennünket a drága férj, édesapa, após és nagytata, ID. FAZEKAS IMRE. A gyászoló család.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a ma 6 éve elhunyt drága férjre, édesapára, apósra, nagyapára, testvérre, ID. GÁBOR JÁNOSRA (Érmihályfalva). Fejet hajtunk ismét sírod előtt állva, virággal kezünkben mindent meghálálva. Legyen békés álmod a csillagos égben, kívánjuk mindnyájan nyugodjál békében! Szerető családod.

*

„Az élet igazi értékét nem a hosszú hanem a fedhetetlen tiszta élet adja.” PETROVSZKY DORINA, GÁBORA ATTILA, GAJGÓ SÁNDOR, MIREŞIAN GHEORGHE. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.