Gyászhírek, 2018. július 4.

Gyászhírek, 2018. július 4.
Fájó szívvel búcsúzunk a szerető édesanyától, anyóstól, nagymamától, dédnagymamától, SZŰCS IRÉNTŐL, (Paptamási, élt 93 évet). ,,Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. Múlhatnak a napok, telhetnek az évek, megmarad szívünkben fájó emléked. Nyugodj békében.” Temetése 2018. július 5-én, csütörtökön 13 órától lesz a paptamási ravatalozóból. Búcsúzik tőle szerető fia Gyuszi, menye Kati, unokája Noémi, unokaveje István és imádott dédunokája Aramisz.


Osztozunk barátunk és kollégánk, TARR GYULA fájdalmában ezekben a nehéz percekben, melyet édesanyja elhunyta miatt érez. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. Fenesi Ferenc és családja, kollégái az F.F. Transtól.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki TARR GYUSZI barátunknak szeretett édesanyja halála miatt érzett mély fájdalmában. Osztozunk az egész család bánatában. A Bihari Napló-Ferrogar Öregfiú labdarúgócsapat nevében, Szántó Zoltán.

*

Mély együttérzésünket fejezzük ki TARR GYULÁNAK szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalmában. Spulnyik Lajos és a Biharpüspöki Old Boys labdarúgócsapat tagjai.

*

Fájó szívvel emlékezünk apukánkra, HEGEDÜS ISTVÁNRA, aki egy éve távozott el tőlünk, és anyukánkra, HEGEDÜS KATALINRA, aki 8 hónapja távozott el. Gyermekei Laura, Öcsi, Robi, Miki és azok családjai.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a NISTOR és PALLAG családnak a szeretett NISTOR MÁRIA elvesztése miatt érzett fájdalmukban. A Bereczky és Bíró család.

*
Az idő múlik, de feledni nem lehet, csak megtanulni élni nélküled. Fájó szívvel búcsúzik SZABÓ PÉTER TAMÁSTÓL nászasszonya Elvira és násza Kornel, rokona Irénke és családja.

*

Szomorú, megtört szívvel emlékezünk BALKUS KATALINRA, aki ma 2 éve hagyott itt bennünket. „Egy nyári napon életed véget ért, / Bánatot ránk hagyva, elmentél. / Hiába borul rád a temető csendje, / Szívünkben élni fogsz mindörökre.” Bánatos lányod Kati, vejed Imi, unokád Tünde és családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, SZABÓ PÉTER TAMÁS életének 51. évében rövid, de súlyos betegségben elhunyt. „Pihenj drága szív, megszűntél dobogni, kedves arcodat, hangodat, nem tudom feledni. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten áldja meg drága emlékedet!” Temetése 2018. július 4-én 15 órakor a szentjánosi kápolnából. Búcsúzik tőle szerető felesége Erzsike, fia Tomi, menye Florina, kicsi unokája Dávid.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk szeretett vejünktől, SZABÓ PÉTER TAMÁSTÓL (Biharszentjános). Kevés időt adott az élet, egy perc, egy borzalmas pillanat és egy fiatal élet örökre megszakadt. Bánatos anyósa Joli, apósa Zsiga.

*
Soha el nem múló fájdalommal emlékezem arra a szomorú napra, amikor drága fiamat, IFJ. DÁVID GYÖRGYÖT (Bihardiószeg) 3 éve elragadta a kegyetlen halál. „Még mindig fáj nagyon, Talán örökre így marad, Te mindig velem leszel, Az idő bárhogy is halad. Ránézek a fényképedre, Látom szemed ragyogni, Érzem arcomon a könnyet lefolyni. Ha itt lennél, és megkérdeznéd mi fáj, És mi a bajom, Én csak azt felelném, a szívem fáj, Mert te hiányzol nekünk nagyon, de nagyon!” Örökké gyászoló édesanyád, nővéred és unokahúgaid.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa, NAGY JÁNOS ISTVÁN életének 66. évében elhunyt. Temetése csütörtökön, július 5-én a kápolnából 13 órakor lesz. Soha el nem felejtünk. A gyászoló család.

*

Fájó szívvel búcsúzom unokabátyámtól, NAGY JÁNOSTÓL és őszinte részvétem a gyászoló családnak. Nyugodj békében. Örökre a szívembe maradsz. Búcsúzik tőle unokahúga Erzsike.

*

„A halál fullánkja a bűn, a bűn ereje pedig a törvény. Legyen hála az Istennek, mert ő győzelemre segít minket, Jézus Krisztus, a mi Urunk által.” NAGY JÁNOS ISTVÁN, PRECUP MARIA, CRISAN PETRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.