Gyászhírek, 2018. július 30.

Gyászhírek, 2018. július 30.
Szomorúan emlékezünk a drága gyermekre, testvérre, nagybácsira, sógorra és barátra, SZŐKE LÁSZLÓRA (MURI), aki ma 6 hónapja, hogy örökre itthagyott bennünket. Szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodj békében! Bánatos családja.

Az élet rövid és mulandó, de az emlékek örökre megmaradnak. Szeretettel és kegyelettel emlékezünk ID. NAGY LAJOSRA halálának 13., és NAGY BORBÁLÁRA halálának első évfordulóján. A szerető család.
*
Őszinte részvétünket nyilvánítjuk a SZATMÁRI családnak SÁNDOR elhunyta alkalmából. Mint nagyszerű ember, kolléga marad emlékezetünkben. Pihenése legyen áldott! Az I.C.O-O.T.L. autóbuszgarázs dolgozói nevében búcsúzunk tőle. Kutasi Sándor volt garázsmester.
*
Alszik, üldözte őt a sors ezernyi bajjal, és mégis élt, amíg mellette volt egy angyal. Meghalt: oly egyszerű a magyarázat, mikor a nap lemegy, beáll az éjszaka. Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama és dédi, PETRI ROZÁLIA hosszú szenvedés után életének 88. évében csendesen megpihent. Végső búcsú hétfőn 12 órától a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából lesz. Isten veled Mama és nyugodjál békében ott ahova mentél! Búcsúzik tőle lánya Lia, unokái Olivia és Robi és dédunokája Viki.
*
Elmegyek, mert el kell mennem, Vár rám az ismeretlen hosszú álom. Míg éltem, szívem és lelkem Nektek adtam… Hát ne fájjon halálom. Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett nagymama és dédmama, PETRI ROZÁLIA hosszú, türelemmel viselt szenvedés után elhunyt. Nyugodj békében. Búcsúzunk tőled: unokád Olivia és dédunokád Viki.
*
Szenvedés végezte be életed, Ég fogadja be lényedet, És az anyaföld tört testedet, Mama – Isten veled! Fájó szívvel búcsúzom nagymamámtól, PETRI ROZÁLIÁTÓL, aki hosszú szenvedés után elhunyt. Búcsúzik tőled szeretett unokád Robi.
*
Fájó szívvel emlékezünk MADARÁSZ ANDRÁSRA (élt 49 évet, Bihardiószeg) halálának első évfordulóján. Az idő gyorsan elszállt felettünk, egy éve, hogy nem vagy közöttünk. A bánat, a fájdalom örökre megmarad, mindig veled leszünk, az idő bárhogy is halad. Szerető családod.
*
Könnyes szemmel emlékezünk a 9 éve elhunyt férjre és édesapára, ORBÁN ATTILÁRA. „Úgy mentél el csendesen és szerényen, drága lelked nyugodjon békében!” Bánatos feleséged, két gyermeked, édesanyád és húgod családjával.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki PÁLL ZSOLT ismerősünk gyászában, édesapja, PÁLL JENŐ volt magyar irodalom tanár és főtanfelügyelő helyettes, elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! Násznagyai, Moldován Gellért és családja.
*
Hosszú szenvedés után, július 27-én elhunyt a szerető férj, apa, após, nagyapa, MÁJER FERENC. Temetése július 31-én, kedden 11 órától lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Nyugodjon békében. Gyászolják őt felesége Éva, leányai Évike és Mónika, vejei Laci és Tibi, unokái Virág, Bogika, Tibike és Balázska.
*
Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós, nagymama, PETŐ ILONA életének 61. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt. Temetése kedden, július 31-én 16 órakor a biharpüspöki kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Búcsúzik gyászoló családja.
*
„Boldogok, akik éhezik és szomjazzák az igazságot.” PETRI RÓZA, BERES EMILIA, PETŐ ILONA, RUS FLOARE, DIMITRIU HARICLIA, MAJER FRANCISC, TOIE ELISAVETA, TIRB TEODOR. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.