Gyászhírek, 2018. július 25.

Gyászhírek, 2018. július 25.
A margittai Dr. Pop Mircea Városi Kórház vezetősége és munkaközössége őszinte részvéttel osztozunk kollégánk, Daróczi Tibor és családja gyászában, szeretett édesanyja, DARÓCZI VIORICA elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Isten nyugtassa békében.

Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk meg a drága édesanyára, SZŐKE EDITHRE (BABUCI), halálának 2. évfordulóján. „Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit igazán szeretnek.” Pihenése legyen csendes! Soha el nem feledünk! Örökké bánatos édesanyád Edit és fiad Norbert.
*
Fájó szívvel búcsúzik FEHÉR SÁNDORTÓL, a szeretett nagybácsitól és sógortól, az István család. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
*
Július 25-én 5 éve, hogy elment tőlünk hirtelen, néhány perc alatt, Számunkra bánat és fájdalom maradt. Nem tudott elbúcsúzni, nem volt ideje, A jó Isten hívta, el kellett mennie. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett feleségre, BŐDI GIZELLÁRA (szül. Mester, 1945, Árpád), aki 68 éves korában eltávozott az élők sorából. Örökké bánatos férje Sándor és rokonai.
*
„A szeretet soha el nem fogy.” (T. Kor 13:8) Fájdalommal emlékezünk a szeretett szülőkre, ASZALÓS SÁNDORRA (Értarcsa) halálának 32. évfordulóján és ASZALÓS MATILDRA halálának 9. évfordulóján. Szerető családjuk.
*
Őszinte részvétemet és mély együttérzésemet fejezem ki a családnak NÉMET ISTVÁN elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! Duma István.
*
Fájó szívvel emlékezünk ID. NAGY LAJOSRA (Székelyhíd) halálának tizedik évfordulóján. Pihenése legyen békés! Felesége, fiai, lányai, menyei, vejei, unokái.
*
Fájó szívvel emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, nagymamára, sógornőre, KELEMEN ERZSIKÉRE halálának 18. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A bánatos család. *

„Tudom, hogy senkit sem hozhat vissza gyertyafény, De az emlékezet megőrzi őket, akikért a gyertya ég.” Már 15 éve, hogy csak lélekben van velünk MITRA GYÖRGY (Nagyvárad). „Sok szál gyertya ég, könnycsepptől áznak, Lelkedre odafent angyalok vigyáznak. Már nincsenek szavak, melyeket suttog a szád, Ma lehajtott fejjel, némán emlékezünk Rád. Bárhogy múlnak az évek, a lélek nem feled, Mert összeköt minket az örök szeretet.” Nagyon hiányzol! Nyugodj békében! Fájó szívvel emlékezünk, nővéred Marika és a Mitra család.
*
„Boldogok, akik sírnak, mert ők vigasztalást nyernek.” FEHÉR SÁNDOR, PÁLL JULIÁNNA, SZATMÁRI SÁNDOR, LASCU DAN, OLAR ELISAVETA, GOMAN MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului”) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.
*
Szívünkben mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága, jó férj és apa, LASCU DAN 49 éves korában tragikus hirtelenséggel eltávozott szerettei köréből. Temetése ma, július 25-én déli 13 órakor a fugyi temető kápolnájából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja. *

Szerette nagyon a családját, és mindig mindenben segítette. FEHÉR SÁNDOR életének 75. évében elhunyt. Temetése csütörtökön, július 26-án 12 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Kedves, mindig mosolygós tekintete már nincs többé. „Nemes, szép életben nem kellenek a nagy cselekedetek, csupán tiszta szív és sok-sok szeretet.” (Pázmány Péter)