Gyászhírek, 2018. július 20.

Akt.:
Gyászhírek, 2018. július 20.
Mély fájdalommal tudatjuk, mindazokkal, akik szerették, ismerték, hogy a szeretett, jó feleség, édesanya, anyós és nagymama, VÁRDAI MARGIT (szül. BEREI MARGIT, Nagyszalonta) életének 60. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése július 20-án, pénteken 13 órától a nagyszalontai temető kápolnájából lesz. Emlékét szeretettel megőrizzük. A gyászoló család.

Őszinte részvétünk a gyászoló Dénes családnak a szeretett édesanya elvesztése miatti mély fájdalmában. A Gantner család, Jutka, Tomi, Gréti.
*
Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy szerető testvérünk, CSIZMADIA JÓZSEF (volt nyomdász) életének 68. évében elhunyt Biharkeresztesen (Magyarország). Nyugodjon békében! Gyászolja őt nővére és családja, valamint húga és családja.
*
Fájó szívvel emlékezem drága gyermekemre, HOMONNAI IRMÁRA (élt 49 évet). Tíz éve már, hogy hozzád a temetőbe járok, megnyugvást lelkemben még most sem találok. Ha véget érnek a próbák, földi harcok, tárd ki nyugvóhelyed kapuját, bocsáss be engem. Nyugodj békében te drága lélek! Bánatos édesanyád.
*
Szeretettel emlékezünk a szomorú egy éve elhunyt szerettünkre, SZABÓ BÉLÁRA (Jákóhodos). Addig vagy boldog, amíg van, aki szeret, S, hogy milyen fontos volt ő neked, Csak akkor érzed igazán, Ha már nincs többé veled. Szerető felesége, 2 fia, 2 menye és imádott unokája.
*
Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki DÉNES LÁSZLÓNAK és családjának szeretett édesanyja, DÉNES MÁRIA elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Pataki család.
*
Fájó szívvel emlékezünk a szerető férjre, édesapára és nagyapára, ID. MESTER SÁNDORRA halálának 13. évfordulóján. Szerető családod.
*
Már két éve, hogy a temető útját járjuk, de lelkünkben megnyugvást nem találunk. Fájdalommal emlékezünk a drága feleségre és édesanyára, SZÁVÓ MÁRIÁRA halálának évfordulóján. Drága Máriám, próbálom betartani, sikertelenül, a halálod előtti napokban neked tett ígéretemet, amiben megfogadtattad velem, hogy próbáljak élni nélküled, tanácsod, hogy szeretnéd, hogy folytassam nélküled az életem. Ami sajnos nem sikerül. Hiányod fájdalom, mit nehéz elviselni, hiszen minden rád emlékeztet, emlékedet kegyelettel őrizzük. 2018. július 21-én a Bazilikában tartandó szentmisén imádkozunk csendes pihenésedért. Bánatos férje Laci és fia Lacika.
*
Drága anyámra emlékezem, BÍRÓ ERZSÉBETRE (szül. TARR ERZSÉBET, Hegyközkovácsi), aki 11 éve örökre itthagyott. Aki te voltál minden szó kevés, hiányod pótolhatatlan, emléked szívembe vésve van. Kedves arcod, a mosolyod minden nap felidézem és elfogadom az elfogadhatatlant. De bárhol vagy, érzem gondoskodásod, az óriási szereteted amit csak te adhattál és adsz, imádott anyám. A boldog találkozás reményével emlékezik szerető lányod Erzsike.
*
Szívünkben mély fájdalommal emlékezünk, 17 éve távozott el örökre a szeretett férj, apa, nagyapa, BOZÓKI LÁSZLÓ. Pihenése legyen csendes! Soha el nem feledünk. A gyászoló család.
*
Maroknyi fény, tengernyi bánat és mélységes csend maradt utánad. Úgy mentél el csendben és szerényen, drága, jó lelked nyugodjon békében! Fájó szívvel emlékezünk július 22-én, HODOS FERENCREhalálának első évfordulóján. Isten nyugtassa békében! Emlékét őrzi felesége Rozália, fia Ferenc, lányai Zita és Tünde, vejei Róbert és Endre, menye Mónika és unokái, Brigitta, Dávid, Cynthia és Krisztián.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett sógor, nagybácsi, keresztapa, UJFALUSI BÉLA életének 67. évében elhunyt. Temetése július 20-án 14.30 órakor lesz a városi kápolnából. Búcsúzik tőle szerető unokaöccse és családja, keresztlánya és családja, és sógornője.
*
Szomorú szívvel, Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy ÖZV. DÉNES GYULÁNÉ (szül. R. BALOG MÁRIA, Belényesújlak) 79 esztendős korában elhunyt. Temetése Tenkén lesz július 20-án 15 órakor a református temetőben. A gyászoló család.
*
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, após, ID. BARTIS GÉZA 90 éves korában elhunyt. Temetése pénteken, július 20-án 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben megőrizzük. A gyászoló család.
*
Fájó szívvel búcsúzom szeretett bátyámtól, SÓLYOM IMRÉTŐL. Őszinte részvétem a gyászoló családnak. Marika és családja a messzi távolból.
*
Kegyelettel búcsúzom volt apósomtól, ID. BARTIS GÉZÁTÓL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Stefi.
*
Szomorú szívvel tudatjuk, hogy drága testvérem, ÖZV. TIRB MAGDOLNA MÁRIA (szül. ÉLES), hosszú szenvedés után 80 éves korában elhunyt. Temetése szombaton, 2018. július 21-én d.u. 14 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Siratja testvére István, keresztfia László és felesége, valamint keresztlánya Adrienne, férje Miklós és a kicsi Hanna.
*
„Hittel vallom, hogy él az én Megváltóm, s az utolsó napon életre támaszt a földből.” CRIŞAN ILEANA, BARTIS GÉZA, TÂRNOVEANU VERONIKA, TIRB MAGDALENA MARIA, STANIŞ ANA, GÂTEA TEODOR, NÉMET MAGDOLNA, DOBAI MIKLOS IMRE, FAZEKAS ERZSÉBET. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.