Gyászhírek, 2018. július 2.

Gyászhírek, 2018. július 2.
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik elkísérték utolsó útjára a legdrágább édesanyát, LŐRINCZ JUDIT-VERÁT, aki a 46. életévében hunyt el. Emléke örökké legyen áldott. A gyászoló család.

Az emlékekhez nem emlék, hanem szeretet kell. Akit szeretünk, soha nem feledjük el. Örökké tartó fájdalommal emlékezünk a két éve elhunyt drága férjre, édesapára, apósra, nagyapára és dédapára, CS. SZABÓ IMRÉRE (Hegyközszentimre). Még mindig fáj nagyon, talán örökké így is marad. Te mindig velünk leszel, az idő bárhogy is halad. Ránézünk a fényképedre, látjuk szemed ragyogását. Ha itt lennél, megkérdeznéd mi fáj? Mi csak azt felelnénk, a szívünk fáj, mert hiányzol nagyon-nagyon. A gyászoló, szerető család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki JENŐNEK szeretett testvére, GYENGE JÓZSEF halála miatt érzett mély fájdalmában. Kígyósi Erika és Öcsi, Nagy Árpád és családja, Nagy Annamária és családja.

*

Osztozunk kollégánk, KIRNER ŞTEFAN fájdalmában ezekben a nehéz percekben, melyet édesanyja elhunyta miatt érez. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak. A nagyváradi Premagro Rt. közössége.

*

Nem segít az idő drága, jó apucikánk, ÁCS JÓZSEF. Fél évvel ezelőtt veled együtt én is meghaltam egy kicsit, de még élek, mert te ezt akartad. Örökké szeretlek és együtt vagyunk és leszünk. Nem tudom feldolgozni, hogy nem vagy itt velem és mellettem, drága, jó párom, társam, akivel 27 évig szerethettük egymást, itt a földön, és szeretni foglak halálomig. Köszönöm, hogy éltél és engem oly nagyon szerettél. Fájó szívvel emlékezünk rád, nem lesz már nap az életemben, hogy ne legyen könny a két szememben. Minden virág beszél, amit sírodra teszünk, minden virág elmondja neked,
hogy menyire szeretünk. Semmi nem változik, marad minden úgy mint régen, mert te voltál és te maradsz örökké az én végső menedékem. Nagyon-nagyon hiányzol, drága apucikánk. Örökké sirató, gyászoló párod és szerető gyermekeid.

*

Őszinte részvétünket és mély együttérzésünket fejezzük ki a BAJNOK családnak a szeretett férj, édesapa és nagyapa, BAJNOK IMRE elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Osztozunk bánatotokban. Balázs, Andrea, Timi és Olga.

*

„Krisztus feltámadása minden ember feltámadásának záloga.” BAJNOK IMRE, NAGY JÁNOS, MANYOKI IMRE, SALAJAN PETRU, PANC GHEORGHE, STAN A. MIHAITA, BACIU IONESCU, CHELARU ECATERINA, PINTEA MARIA, MELUT FLOARE. Őszinte részvétünket a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Vérző szívvel, fájdalomtól megtörve fogadjuk el a sors akaratát, mely elragadta tőlünk a szeretett férjet, apát, nagyapát, apóst, BAJNOK IMRÉT, aki 82 éves korában, hosszú betegség után hagyott itt minket. Temetése július 2-án 14,30-kor a városi kápolnából. Búcsúzik tőle felesége Kati, gyermekei Ildi, Tibi, Zsolti, unokái Norbi és Tomi, menye Judit és veje Sanyi.