Gyászhírek, 2018. július 19.

Gyászhírek, 2018. július 19.
Szomorú szívvel emlékezünk az egy éve elhunyt KÁLLAI GYULÁRA (Jákóhodos). „Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Az élet elmúlik, de az emlékek élnek, s míg élünk, őrizzük őket” Bánatos felesége, leányai, vejei, unokái és dédunokája.


Szomorú szívvel, Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy özv. DÉNES GYULÁNÉ (szül. R. BALOG MÁRIA, Belényesújlak) 79 esztendős korában elhunyt. Temetése Tenkén lesz július 20-án 15 órakor a református temetőben. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett sógor, nagybácsi, keresztapa, UJFALUSI BÉLA
életének 67. évében elhunyt. Temetése július 20-án 14.30 órakor lesz a városi kápolnából. Búcsúzik tőle szerető unokaöccse és családja, keresztlánya és családja, és sógornője.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, mindazokkal, akik szerették, ismerték, hogy a szeretett, jó feleség, édesanya, anyós és nagymama, VÁRDAI MARGIT (szül. BEREI MARGIT, Nagyszalonta) életének 60. évében visszaadta nemes lelkét Teremtőjének. Temetése július 20-án, pénteken 13 órától a nagyszalontai temető kápolnájából lesz. Emlékét szeretettel megőrizzük. A gyászoló család.

*

„Hittel vallom, hogy él az én Megváltóm, s az utolsó napon életre támaszt a földből.” OVESAŞ NICOLAE, OSVATH MĂRIOARE, CABA PETRU SAMOILĂ PETRU, COZMAN IOAN FLORIAN. Őszinte részvétünk a gzászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki ISOC GABRIELLÁNAK a szeretett férj és édesapa, DR. ISOC GHEORGHE hirtelen halála miatt. A Melán és Timár család.