Gyászhírek, 2018. július 18.

Gyászhírek, 2018. július 18.
Szomorú szívvel emlékezünk GAJDÓ GÉZÁRA halálának 4. évfordulóján. Emlékét szívünkben megőrizzük. Felesége, leányai, unokái, vejei és sógornője.


Szomorú hat hónap telt el a legjobb anya, anyós, nagymama, KISS BIBIÁNA elvesztése óta. Szívünkben örökké élni fogsz, nyugodj békében, drága lélek. Bánatos családja.

*

Fejfád mellett ég a gyertya, látjuk benne arcod, odafenn a messzeségből karod felénk nyújtod. Fájó szívvel emlékezünk a 16 éve elhunyt gyermekre, KÁDÁR TIBORRA (élt 30 évet). Ha emlegettek, köztetek leszek,/ De fáj látnom könnyeiteket./ Ha rám gondoltok, mosolyogjatok,/ Mert én már az Istennél vagyok./ Töröljétek le fájó könnyeiteket,/ Itt fenn fény vár engem és szeretet./ Legszebb csillagként kísérem lépteiteket,/ Őrzöm nappalotok és minden éjjeletek./ A jó Isten őrködjön pihenésed felett! Bánatos szülei.

*

Múlnak az évek és te nem vagy már velünk. De szép emléked tovább él szívünkben, soha el nem feledünk. Szomorú szívvel emlékezünk a legdrágább édesanyára, anyósra, nagyamamára, GÉCZI ROZÁLIÁRA (Belényes) halálának 27. évfordulóján. Áldott emléke örökre szívünkben él. Bánatos családja.

*

Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezünk drága gyermekükre, GÁBOR-JEREMIÁS ÁDÁMRA (élt 13 évet, Érmihályfalva) halálának 12. évfordulóján. Világ voltál szívünkben, csillaggal teli égbolt. Te voltál a mindenünk. Nem hisszük el, nem, még most sem, hogy elmentél. Nem tudjuk elfogadni a tényt, hisz fiatal voltál, alig éltél. Sebünk be nem gyógyul, könnyünk el nem apad, zokogunk fájdalmunk nehéz súlya alatt. Az emléked szívünkben él, soha el nem feledünk. Örökké bánatos szülei.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó édesanyára, anyósra, nagymamára, ILLYÉS GIZELLÁRA (szül. PAPP) halálának 4. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Bánatos családja.

*

„Hogy egy édesanya milyen drága kincs,/ Azt csak az tudja, akinek már nincs./ Mindent adhat az ég kétszer,/ Márványt, kincset, palotát,/ Csak egyet nem adhat kétszer,/ Szerető édesanyát.” Ma egy éve annak a szomorú napnak, amikor a szerető édesanya, nagymama, dédnagymama, SZILÁGYI IRMA örökre lezárta szemeit. Úgy mentél el, csendben és szerényen, drága, jó lelked nyugodjon békében! Minden nap érezzük hiányát! Szerető családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki TÓTH GYURINAK és családjának szeretett édesapja, TÓTH GYÖRGY elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. Barátaid.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy testvérünk, BALOGH IMRE hirtelen elhunyt 62 éves korában. Temetése csütörtökön, július 19-én 14.30 órakor lesz a városi ravatalozóból. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Fájó szívvel veszek búcsút szeretett élettársamtól, BALOGH IMRÉTŐL. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Kati.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy 85 éves korában elhunyt JURCUŢI IRINA (szül. VAD IRÉN). A temetése július 18-án 15,30 órakor lesz a városi ravatalozóból. A gyászoló Jurcuţi család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, DR. ISOC GHEORGHE életének 84. évében elhunyt. Temetése csütörtökön, július 19-én 13 órakor a Hasas kápolnából. Gyászoló családja.

*

Őszinte részvétem HENN JÓZSIKÁNAK a szeretett édesanya, JOBBÁGY TERÉZIA-KATALIN elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Béres Attila és családja Németországból.

*

Nyugodjanak békében. BALOGH IMRE, DR. ISOC GHEORGHE, GURBAI VIKTOR-ALBERT. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik részt vettek drága halottunk, VIRÁG MÁRIA temetésén és osztoztak fájdalmukban. A gyászoló család.