Gyászhírek, 2018. július 17.

Akt.:
Gyászhírek, 2018. július 17.
A veszteség fájdalmával, kegyelettel emlékezünk KÁNYA ENDRE lelkipásztorra (Örvénd), aki hat hónapja adta vissza lelkét Teremtőjének. Emléke legyen áldott! Bucsás Sándor és családja, Papp Ferenc és családja.


Szeretettel emlékezünk az 5 éve elhunyt szerettünkre, TÁRNOK LAJOSRA. Addig vagy boldog, amíg van, aki szeret,/ S, hogy milyen fontos volt ő neked,/ Csak akkor érzed igazán,/ Ha már nincs többé veled. Szerető felesége, fia, lánya, veje és a kis unoka.

*

Őrökké tartó fájdalommal emlékezünk a drága férjre, édesapára, apósra és nagyapára, ID. VLÁD SÁNDORRA, aki már 8 éve nincs közöttünk. Istenem, de nehéz nélküled élni,/ Az együtt töltött éveket nem lehet feledni./ Hiányod elviselni nagyon nehéz,/ Örökké megtart szívünkben az emlékezés./ Mert elfeledni azt nem lehet,/ Aki szeretve volt, és ő is szeretett. Bánatos felesége, lánya, fia és családjaik.

*

Szomorú három év telt el, hogy utolsó útjára kísértük a szeretett férjet, apát, nagyapát, apóst és sógort, CSER SÁNDOR, volt szobafestőt, és drága fiamat, SZIKI LAJOS volt vasesztergályost, akit hat éve kísértük utolsó útjára, nagy hiányt hagyott maga után, nagyon hiányzik Gyuszikának. Nyugodjanak békében. A bánatos család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, HEGYESI ANDRÁS életének 83. évében elhunyt. Temetése július 17-én 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle szerető felesége, fia, unokája és menye.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anyós és nagymama, SZŐKE ETELKA 92 éves korában elhunyt. Temetése Köröskisjenőben, kedden 15 órakor lesz. Búcsúznak: menye és unokái.

*

Köszönetet mondunk mindazoknak a rokonoknak, ismerősöknek akik a szeretett TÓTH GYÖRGY temetésén részt vettek és mély gyászunkban osztoztak. Emléke örökké legyen áldott. A gyászoló család.

*

Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett legjobb fiú és testvér, SANDOR ANDREI-ARON 42 éves korában tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából. A szeretetünk, érzéseink, gondolataink mindörökké vele maradnak. Temetése szerdán, július 18-án 14 órakor a Hasas kápolnában lesz. Nyugodj békében! Bandi, Ani, Bea.

*
„Krisztus Jézust ha megtagadjuk, ő is megtagad minket, de ha mi hűtlenné válunk, ő hű marad, mert önmagát nem tagadhatja meg.” SANDOR ANDREI-ARON, HEGYESI ANDRÁS, IACOB IONEL, POP FELICIA, ŢIRTEA MARIA. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy drága testvérem és szeretett nagynénink, POP FELICIA, (szül. Galbenu) rövid szenvedés után elhunyt. Emléked örökké szívünkben marad. Temetése szerdán 12 órakor lesz a Haşaş kápolnában. Siratják nővére Olimpa és családja Bátty Ştefan és családja.

*

Drága ANDRIS, nem tudom elfogadni, hogy ilyen hamar elmentél. Az elmúlt 25 évben rendkívül ritkán találkoztam olyan emberrel, aki annyira szeresse a zenét és a rádiózást mint te. Az együtt készített műsorokat és a közös élményeket kincsként fogom őrízni. Legőszintébb részvétem a SÁNDOR családnak. ROCK IN PEACE! Barátod, Attila.